Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Mavic 217 lett belõle. 435 gramm lemérve, igaz nem szegecselt, amivel azért remélem nem lesz gond.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Egyértelmûen Mavic.

ok, köszi

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

snyper az nem szegecselt ha jól látom

mondjuk van itthon 2 rigida zac 19-es felni, csak 36 lyukas, nekem meg 32-es a hátsó agy, nagy baj nem volt vele, bár már megkopott a fékfelülete is

Szóval akkor konkrétat kérdezek, láttam most 4,5 ezerért mavic x221-et vagy hasonló árban mondjuk rigida zac2000?

Egyértelmûen Mavic.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

rigidakbol szoktak olcso de jo kerekeket epiteni: pl snyper. afelett a319.

snyper az nem szegecselt ha jól látom

mondjuk van itthon 2 rigida zac 19-es felni, csak 36 lyukas, nekem meg 32-es a hátsó agy, nagy baj nem volt vele, bár már megkopott a fékfelülete is

Szóval akkor konkrétat kérdezek, láttam most 4,5 ezerért mavic x221-et vagy hasonló árban mondjuk rigida zac2000?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
rigidakbol szoktak olcso de jo kerekeket epiteni: pl snyper. afelett a319.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Milyen felnit ajánlotok 70 kg-hoz, jellemzõen városi használatra, 26-os méretben, v fékben? Capagnolo mirox helyett lesz.

olyan 6 ropiig, esetleg 10, ha tényleg megéri.

Mavic c221 és az cv 317 között mi a difi?

Sun felnit érdemes lehet venni? mintha azt hallottam volna róluk, hogy jóval nehezebbek, mint papiron és eléggé kopnak.

esetleg valami rigida?

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Sziasztok!
Van valakinek tippje, hol csináltassak tengelyt agyba?
Folyamatok: hõkezelhetõ anyag esztergálás (közbülsõ X1-es menet metszés), oxigéntõl elzárt hõkezelés, illesztõ felület újbóli esztergálása/köszörülése.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.074 hozzászólás
hoppá, tényleg. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Pcsirke

Pcsirke

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Köszönöm, rendes vagy, közben én is megtaláltam és átfutottam a nem rövid vitát, de pont ezt nem találtam meg benne.
Ill. találtam erre vonatkozóan valamit itt: http://forum.bikemag...html#post871314
De ebbõl se igazán tudom hogy akkor most merevebb-e vagy rugalmasabb ha keresztezem az utolsó kersztet.

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Simán. Nekem 36lukas V-fékes novatec elsõagynál megtörtént. Befûztem radiálra és a csapágyfészekben kotyogni kezdett a csapágy. A küllõk széthúzzák az agytest végét.

ok, vágom. sose hallottam még ilyenrõl.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.074 hozzászólás

két-három éve volt errõl egy elég komoly beszélgetés itt a fórumon Atom és (talán) Yasec között. talán a az aktuális bikemag számról alkotott vélemények topicban.

nahát, olyan rendes vagyok, hogy elõ is kerestem:
http://forum.bikemag...html#post721202

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A küllõ dt revolution. A felnik is megvannak már, Mavic Open Pro. Árban/tömegben ezt találtam a legjobbnak.

Ha nem radiális, akkor hány keresztes fûzés javallott országúti elsõ kerékhez? Érdekes amúgy, hogy a Hope gyári lapja nem írja, hogy ne lehetne radiálisan fûzni (gyors átfutás alapján).

Itt írják: Pro 3 Mono 36H - Front - Non Disc Hope

2 kereszt, küllõk meg fel az apróba.

A sebesség mindent megold.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.074 hozzászólás

Sziasztok!
Ha 3 keresztre fûzök egy kereket, akkor mit befolyásol és hogyan, ha az utolsó keresztél a kölsõ küllõt átfûzöm a belsõ alatt. Vagyis belül keresztezek vele és nem kívül?
Elõre is köszi

két-három éve volt errõl egy elég komoly beszélgetés itt a fórumon Atom és (talán) Yasec között. talán a az aktuális bikemag számról alkotott vélemények topicban.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A küllõ dt revolution. A felnik is megvannak már, Mavic Open Pro. Árban/tömegben ezt találtam a legjobbnak.

Ha nem radiális, akkor hány keresztes fûzés javallott országúti elsõ kerékhez? Érdekes amúgy, hogy a Hope gyári lapja nem írja, hogy ne lehetne radiálisan fûzni (gyors átfutás alapján).
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

hogy radiális fûzéstõl kihullhat a csapágy? hogy a vérbe?

Simán. Nekem 36lukas V-fékes novatec elsõagynál megtörtént. Befûztem radiálra és a csapágyfészekben kotyogni kezdett a csapágy. A küllõk széthúzzák az agytest végét.

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Leszakad az agyperem vagy kihullik a csapágy. Ennél inkább a második.

hogy radiális fûzéstõl kihullhat a csapágy? hogy a vérbe?

Pcsirke

Pcsirke

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!
Ha 3 keresztre fûzök egy kereket, akkor mit befolyásol és hogyan, ha az utolsó keresztél a kölsõ küllõt átfûzöm a belsõ alatt. Vagyis belül keresztezek vele és nem kívül?
Elõre is köszi

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

"Kérjük vegye figyelembe: A Pro 3 kerékagyakat nem szabad radiálisan küllõzni." (forrás: bikestore24.hu)

Ez mennyiben fedheti a valóságot, illetve, ha így van miért nem lehet radiálisan fûzni? A szóban forgó Hope Pro 3 agyaim már megvannak és az 1,5-ös küllõk is meg lettek rendelve, de az elsõ keréknél radiális fûzéssel számoltuk a hosszt (hátul 3 kereszt). Gondolom ha mégis akarnék keresztet nem lesz elég hosszú a küllõ.

Elõre is kösz.

Leszakad az agyperem vagy kihullik a csapágy. Ennél inkább a második.

A sebesség mindent megold.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
milyen felnit veszel hozza? vmi hasonloban gondolkodom en is. a kullo az dt revolution?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"Kérjük vegye figyelembe: A Pro 3 kerékagyakat nem szabad radiálisan küllõzni." (forrás: bikestore24.hu)

Ez mennyiben fedheti a valóságot, illetve, ha így van miért nem lehet radiálisan fûzni? A szóban forgó Hope Pro 3 agyaim már megvannak és az 1,5-ös küllõk is meg lettek rendelve, de az elsõ keréknél radiális fûzéssel számoltuk a hosszt (hátul 3 kereszt). Gondolom ha mégis akarnék keresztet nem lesz elég hosszú a küllõ.

Elõre is kösz.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"