Elvileg be. 622es méret mindkettő, nem?
De miért nem próbálod ki?
Sziasztok!!
Megrepedt a 28"-as trekking felnim, szerintetek a 29"-os monti kereket betehetem helyette??
THX!!
Ridley Noah Fast
Volt olcsó schwalbe is. Nem sokkal jobb. Ha ragaszkodsz a szingóhoz, inkább tufo.
Ez egy drága schwalbe (utolsó pár volt, eléggé leárazva), de ha ez sem jön be, a következő tufo lesz. köszi a javaslatot!
Vittoria rally? Egy időben én is szenvedtem vele. Fos volt. Több ment tönkre a semmitől egy héten belül.
azaz, igen! olcsó volt, nem vártam sokat tőle, de azért ennél többre számítottam.. megy is a helyére egy pár, elvileg nagyságrendekkel jobb minőségű schwalbe
a pár éve lehet inkább a kulcs
szerintem elöregedett az állásban . Te vetted pár éve, ki tudja mióta állt boltban nagykerben. s ezeket már nem 10 évre gyártják.
lehet, hogy nem tett jót neki, az összehajtogatva tárolás
Vittoria rally? Egy időben én is szenvedtem vele. Fos volt. Több ment tönkre a semmitől egy héten belül.
Túlfújtam vajon, vagy valószínűbb, hogy simán szar a gumi? Valami olcsó Vittoria, pár éve vettem, de most raktam csak föl, nemrég...
a pár éve lehet inkább a kulcs
szerintem elöregedett az állásban . Te vetted pár éve, ki tudja mióta állt boltban nagykerben. s ezeket már nem 10 évre gyártják.
sziasztok!
mitől alakulhat ki a képen látható, néhány milliméteres pukli a gumin?
szingó, kb 9 barra van fújva (otthoni pumpa szerint), pár óra tekerés után lett ilyen, útba süllyesztett villamossínnél többet nem kapott..
olyik szálszakadásnak látszik
sziasztok!
mitől alakulhat ki a képen látható, néhány milliméteres pukli a gumin?
szingó, kb 9 barra van fújva (otthoni pumpa szerint), pár óra tekerés után lett ilyen, útba süllyesztett villamossínnél többet nem kapott..
https://photos.app.g...SAVyod7KLucEet5
Anno a mavic igazi ust kerekeim eresztették a levegőt ha nem volt ott az az o-gyűrű, de nem tudom, hogy miért.
A sebesség mindent megold.
Én azt sikeresen elhagytam valahogy de én is sokat gondolkoztam, mi a ráknak az oda.
Talán hogy a por ne menjen be a felni kamrájába? De oda meg nem elég jól tömít.
Üdv,
Szerintetek a tubeless szelep külső szorító anyához kapott O gyűrűnek mi a pontos funkciója?
Schwalbe szelepet vettem, ahol az anyába van integrálva de sok értelmét nem látom.
Más szelephez is alapból járnak ezek a tömítő gyűrűk, ami íves felnihez lett kitalálva (nem T alakú szelep).
Szerintem teljesen felesleges, mert a belső tömítést a szelep végén lévő gumi látja el, a külső részről meg be tud jutni a kosz az O gyűrűvel együtt, mivel nem a csatlakozási pontnál van hanem felette. Csak a menetet védi, hogy ne koszolódjon, de még soha nem volt ebből problémám így nem is értem miért került oda.
Ezt az adaptergyűrűt sosem tudom, jelenleg egyetlen kerekem van, ami Shimano 8-11 sebis, ezen 11 sebességes Sunrace sor van most, és akkor sem kellett hozzá semmi egyéb, amikor 9-es sor volt rajt.
A többi kerekem XD-s, és ennél is tervezek maradni a jövőben.
Ma jött egy levél a CRC-től, hgoy véglegesítsem a rendelésem, valamikor hetekkel ezelőtt korásba raktam valami boostos Fulcrumot, az is 152 EUR/szett, csak azóta meggondoltam magam. Amúgy az egyik XD-s az Fulcrum otthon, én elégedett vagyok vele, csak még régi, és hülye felniprofilja van, nem sikerült belsőtleníteni. Az elsőben már cseréltem csapágyat sarazódás miatt.
Ez jellemző rájuk, és az emailre is van, amikor aznap válaszolnak, van, amikor 2 hét...
2 ügyintéz nyesztetésével (2 kerék is ami szóba jöhet, vegyes infók vannak fent) végre ennyit sikerült kipréselni belőlük:
both of those wheels are XD hubs and we don't have any center lock wheels in in the size you need at the moment
Illetve ha minden igaz a Fulcrumhoz kellene egy adaptergyűrű is a 10es sorhoz ha minden igaz (nem lenne rossz ha ki lenne írva...)?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ez jellemző rájuk, és az emailre is van, amikor aznap válaszolnak, van, amikor 2 hét...
planet-x ? nem néztem most, de pont 60 környéke rémlik "normál" Fulcrumokra, csak nekem pont boost/30mm belső szélességűre lenne szükségem 27.5-ösben, annak meg amit 27.5mm-esnek írnak, 99%, hogy el van írva ez az adata, és csak 22.5. Meg Mavic van 75k körül, úgy emléxem.
Köszi a tippet, nézem; XD-s lenne is jó áron... De elsőre úgy tűnik amit nyerek az akciós keréken, azt bukom 1-2 cseréjekor... Az Shimano 11s az gondolom még a sima HG rögzítés, csak a 12es microspline? Franc essen beléjük a sok szabvánnyal Szerk: Oh, van sima is normális áron .
Ha ugyanolyan nehéz mint a mostani kerekem, akkor egyszeri felhasználónak az előny az egyenes küllő, és az ipari csapágy, azaz megéri inkább ezt a kereket meglőni ha 50ből ideér?
Második szerk: most nézem, specifikációnál ezt írja: Shimano/SRAM 11-speed; viszont a megnevezésben meg ott van hogy XD-s, wtf, írok nekik...
MC Pite módosította - 2020. február 26. - 12:29
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám