Végül az XM719 mellett döntöttem, talán a héten meg is érkezik a felni. Tudnátok tippeket adni, hogy hol fûznek jól kereket Budapesten vagy Veszprémben, nézegettem az online ajánlatokat, úgy látom elég nagy a szórás az árban 1500 és 5000Ft közötti fûzési díjakat találtam, számomra elég jelentõs összeget adtam ki már erre a két kerékre, így szeretném, ha jól sikerülnének, de feleslegesen nem akarok sokat fizetni a fûzésért ha nem muszáj.
Illetve mi a tapasztalatotok, hogy érdemes a küllõt magamnak megvenni, vagy a boltra bízzam ahová majd viszem fûzetni a kereket. A küllõk fajtájában sem vagyok biztos, 36 lyukas kereket választottam, hogy jól bírja a kiképzést és ezt a koncepciót elrontja, ha például változó vastagságú küllõvel fûzetem, a sima végig 2mm-es helyett, érdekelne hogy egyáltalán megéri-e a felárat az extrább küllõ a ti tapasztalatotok szerint.
Sziasztok,
XC-re szeretnék egy tartós, tárcsás kereket építeni, már szereztem centerlock-os SLX elsõ, hátsó agyat(36 lyukas), milyen felnit ajánlanátok, ami jól bírja a nagyobb testsúlyt is (100+kg). A Bakonyban szoktam kerekezni, néha keményebb túrákat is teszek nem csak a murvás utakon gurulgatok. A mavic xm719 disc felnit nézegettem, csak drágállom az árát, van esetleg alternatíva, ami kb ugyanazt tudja nyújtani olcsóbban?