Nah megcsinaltam az atszerelest... ez az oval nem egyszeru. Baromi erzekeny a lanchosszra (bar ez inkabb a valtozo fogszelesseg sajatossaga), a shimano patentszemmel megizzadtam, nem akart sehogysem osszepattanni teljesen, addig dobalta a lancot, illetve szorult rajta. Az ajanlott +4 szemmel raktam fel (3+patentszem).
Es a fenet nem rangatja a lancfeszito kuplungjat. 46os fogaskereken, nagyon szembetuno. Szvsz ajanlott is utanaallitani, nekem eleg feszesen volt - a nagyobb fogaskerekeknel az tunt fel, hogy olyan, mintha szorulna a lanc, kuplung nelkul meg siman valt. Kicsit lazitottam rajta, amig hasonlo lett a kuplung nelkuli allapothoz. Majd meg lehet finomitani kell rajta, mert allvanyon rendesen valtott, de terheles alatt bizonyos fokozatok nem futottak szepen.
Tekertem vele egy rovidet, kb az elso ot percben volt fura, siman porgetve en nem erzek semmit, erobol tekerve kaptaton mintha lenne vmi... de majd hosszutavon ugyis latom a logokbol.
Squirt is "installalva"sot megcsinaltam a cx bringan is.
Leszedtem a telo tavjat, kb egy 3mmes rugot es egy 1mmes golyot kellett a visszaalakitashoz "beultetni" 2cm melyre, olyan volt, mintha orat szereltem volna, es nem bringat.
10kg alatt a bringa pedalostol gpsestol.
Sziasztok, eddig csak olvastam a fórumot, de mostantól bekapcsolódnék
Kedves arn! Pár hete rendeltem egy Exceed CF SL Di2-t, ugyanezzel a Fox 32 step-cast villával. A CTD remote nekem is szúrta a szemem, a Nerve-n nincs és nem is hiányzott soha, ezért én is átalakítottam. Viszont már a remote-val is néha "kitolta" a bowdent és lockolva maradt a villa, de nem igazán érdekelt, mert tudtam hogy lecserélem. Viszont csere után a jelenség megmaradt és idegesít is: ha nincs terhelés a villán, akkor simán tudom kapcsolgatni a módokat, de ha alapból lockolva van és ráterhelek vagy elindulok, akkor nem lehet átkapcsolni. Ha nem lockolva indulok akkor simán lehet kapcsolgatni ismét. Neked nincs hasonló gondod vele? Leadtam hibára Canyonéknak, most három-négy napig malmozhatok, mire válaszolnak... Túl vagyok már egy komplett bringa visszaküldésen (augusztus Strive CF), nem szeretném ismét eljátszani.
Üdv.,