X.9-el mi a baj? Asszem konnyebb is kicsit mint az XT.
Nincs azzal semmi baj, a lehetõ legjobb választás (szerintem). Nekem is ez lenne, de itthon nem lehett kapni akkor.
X.9-el mi a baj? Asszem konnyebb is kicsit mint az XT.
Remélem be fog válni, használd egészséggelEpp most vettem meg:) Nemtom figyelted e a linket, elegge le van arazva most, nekem meg nincs postakoltseg ugye szal olcson jot...
drága, ormótlan. xt olcsóbb egy ezressel. egyébként nincs baj vele, biztos jó. én az xt-t tudom ajánlani, mert az van és jó.X.9-el mi a baj? Asszem konnyebb is kicsit mint az XT.
felül húzós és jól gondolod. de inkább xt 2008A Nerve XC vazra alul vagy felul huzos elsovalto kell? 34.9-es a meret gondolom.
Innen a legalso jo lenne, ugye? http://www.chainreac...x?ModelID=13260
Láttam a 2009-s katalógusukat. Nekem tetszik. Szállítás ügyben kérdezzétek Zsizsit - õ valószínûleg tudja a választ.
Létezik még olyan márka ami a canyonhoz hasonlóan csak közvetlenül a gyártótól és emiatt jobb áron vásárolható meg?
Hi!
ilyen még a www.radon-bikes.de
van a modelleik között német bike magazin tesztgyõztes is. az ár/érték aránya, felszeretlsége még talán a canyon-nál is jobb, de a menettulajdonságokat illetõen nem ér fel vele a tesztek szerint.
Írtam Canyonéknak egy levelet, hogy esetleg valami módosítás lehetséges-e a bringán. Remélem válaszolnak...
Létezik még olyan márka ami a canyonhoz hasonlóan csak közvetlenül a gyártótól és emiatt jobb áron vásárolható meg?