Paul Vitti said
X.9-el mi a baj? Asszem konnyebb is kicsit mint az XT.
Nincs azzal semmi baj, a lehetõ legjobb választás (szerintem). Nekem is ez lenne, de itthon nem lehett kapni akkor.
Paul Vitti said
X.9-el mi a baj? Asszem konnyebb is kicsit mint az XT.
Paul Vitti said
Remélem be fog válni, használd egészséggelEpp most vettem meg:) Nemtom figyelted e a linket, elegge le van arazva most, nekem meg nincs postakoltseg ugye szal olcson jot...
Paul Vitti said
drága, ormótlan. xt olcsóbb egy ezressel. egyébként nincs baj vele, biztos jó. én az xt-t tudom ajánlani, mert az van és jó.X.9-el mi a baj? Asszem konnyebb is kicsit mint az XT.
Paul Vitti said
felül húzós és jól gondolod. de inkább xt 2008A Nerve XC vazra alul vagy felul huzos elsovalto kell? 34.9-es a meret gondolom.
Innen a legalso jo lenne, ugye? http://www.chainreac...x?ModelID=13260
Valeria Victrix said
Láttam a 2009-s katalógusukat. Nekem tetszik. Szállítás ügyben kérdezzétek Zsizsit - õ valószínûleg tudja a választ.
Létezik még olyan márka ami a canyonhoz hasonlóan csak közvetlenül a gyártótól és emiatt jobb áron vásárolható meg?
krilin said
Hi!
ilyen még a www.radon-bikes.de
van a modelleik között német bike magazin tesztgyõztes is. az ár/érték aránya, felszeretlsége még talán a canyon-nál is jobb, de a menettulajdonságokat illetõen nem ér fel vele a tesztek szerint.
rbalint88 said
Írtam Canyonéknak egy levelet, hogy esetleg valami módosítás lehetséges-e a bringán. Remélem válaszolnak...
Létezik még olyan márka ami a canyonhoz hasonlóan csak közvetlenül a gyártótól és emiatt jobb áron vásárolható meg?