Úgy tûnik, teo jönne (#127), de hiányzik a listáról, úgyhogy:
1, Bikebuddha ("másnapos", vasárnap-hétfõ)
2, rainman (másnapos inkább szombat - vasárnap ha a többség...)
3, Zsmtb csak egynapos!!!
4, gyömrõi (másnapos - mindegy, ahogy a többségnek jó)
5, avus (mindegy de inkább szombat-vasárnap)
6, Tailor (szombat-vasárnap)
7, Nida (szombat-vasárnap)
8, peppe ?
9, Redi (másnapos, mindegy)
10, pink (másnapos-mindegy)
11, kela14 (pofavizit)
12, kmax (másnapos lesz és mindegy)
13, teo (?)
Jelentkezz be Regisztrálj

II. (Pünkösdi) Kelly's Tali (nem csak Kelly's-eseknek)
vendég_avus_*
Írta 2006. május 22. - 21:34

Írta 2006. május 22. - 21:00

8, peppe ?
11, kela14 (pofavizit)
13, teo (?)
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 22. - 20:37

Sátrakat hozunk... én akár tok +1 hullazsákot hozni.
Írta 2006. május 22. - 20:19

Pink: Nálatok ott lehet héderezni? Hány fõ fér el? Mert közel lakok ugyan, de ha party lesz, én ugyan haza nem tekerek... De tolakodni sem akarnék! Szal mi a szitu? Hányan kéretzkedtek rád eddig?
Az Almádi-Szentkirály bringaútra na menjetek szombaton, mert vasárnap ott akarlak felhozni benneteket! Mehetnétek (mehetnénk?) egy kis Balaton kört (komppal vissza Tihanynál), tuti Füred és a Koloska-völgy, vagy a Tihany-félsziget Belsõ-tavi része is...
Kela: Egy bõvített Veszprém kör lesz vasárnap, nagyjából 50 km, fele terep, minimális szint. Kis városnézés, ilyesmi...
Rain: NEM hegyi, csak olyan lájtos-terepes... Sztem 100 alatti szinttel... És még mindig folyamatos szervezés alatt....
Akkor szerintem egyenedsedik az a kérdõjel nálam:)
Írta 2006. május 22. - 20:09

Az Almádi-Szentkirály bringaútra na menjetek szombaton, mert vasárnap ott akarlak felhozni benneteket! Mehetnétek (mehetnénk?) egy kis Balaton kört (komppal vissza Tihanynál), tuti Füred és a Koloska-völgy, vagy a Tihany-félsziget Belsõ-tavi része is...
Kela: Egy bõvített Veszprém kör lesz vasárnap, nagyjából 50 km, fele terep, minimális szint. Kis városnézés, ilyesmi...
Rain: NEM hegyi, csak olyan lájtos-terepes... Sztem 100 alatti szinttel... És még mindig folyamatos szervezés alatt....
Írta 2006. május 22. - 19:46

Szeretnék a kérdésemre visszajelzést kapni.
Válaszát türelemmel várom:
kela14 2006.05.22.
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 22. - 19:38

most a 160km a 7végén nem volt túl fárasztó összességében.
Írta 2006. május 22. - 19:36

Köszi, hogy bevettél a sorba. Ezt vegyem jelzésnek, hogy nem szívesen vagyok látva? ???1, Bikebuddha ("másnapos", vasárnap-hétfõ)
8, peppe ?
11, kela14 (pofavizit)
Írta 2006. május 22. - 16:28

8, peppe ?
11, kela14 (pofavizit)
Írta 2006. május 22. - 14:35

OK, köszi! Borban komálom az édeset, tokaji teljesen megfelel!oké, bor is lesz, szállásdíj viszont nem
viszont borból csak tokajit tudok felmutatni
ennél jobbat, sajnos, nem tudok
bár, ha lepisiled a tüzet...
azt olvastam, hogy a lepényt vinni egy szaros, kerek dobozban szoktad:lol1:
azt nézem, a teljesárú vonat keneséig 1212+303Ft a bicaj. 3030 oda-vissza. Ezenkívül csak bringán utazunk, tehát még a kaja, meg az útközbeni apró-cseprõ kiadások (pihentetõ láda sörök, másoknak csokis madáreledelek) jöhetnek számításba.
Pink! Amúgy akartam már mondani, hogy honlapodat nagyon csípem, szoktam oda járni zenét hallgatni. Babához meg gratulálok!

Írta 2006. május 22. - 14:11

hozhatsz sátrat, ha az tetszik.Sátorozni is lehet akár? Én viszek valszeg...
szint meg ilyeneket ne kérdezzetek, tudnék 85 km bicikliutat a balaton mentén oda-vissza B.földvárig, meg közbe 50 erõsebb betont-könnyû terepet. De ez csak egybe megy...szal nem az igazi. De kérdezek majd.
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 22. - 14:09

http://outdoorsport.hu/hirek/119
Nagyon jó szokott lenni!
Írta 2006. május 22. - 14:08

Sátorozni is lehet akár? Én viszek valszeg...
Tényleg km-be mennyi lesz???
Szint?
Írta 2006. május 22. - 14:05

oké, bor is lesz, szállásdíj viszont nem
azt nézem, a teljesárú vonat keneséig 1212+303Ft a bicaj. 3030 oda-vissza. Ezenkívül csak bringán utazunk, tehát még a kaja, meg az útközbeni apró-cseprõ kiadások (pihentetõ láda sörök, másoknak csokis madáreledelek) jöhetnek számításba.
Sátorozni is lehet akár? Én viszek valszeg...
Írta 2006. május 22. - 13:28

...lepisilni nem tudom majd.
ja és én inkább bort. sör is jó, de inkább bor. gombától hányok, azon kívül mindent megeszek.
összesen amúgy kb mennyi lesz? KB? Oda-vissza út, meg kaja meg pia esetleg szállásdíj?
Szívesen sütnék meggyes lepényt itthont, hm? Csak elvinni szaros, egy nagy kerek karácsonyi sütis dobozban szoktam szállítani, mert az jó nagy, de azt praktikusan elvonatozni... Ötlet?
oké, bor is lesz, szállásdíj viszont nem

most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 22. - 11:20

Én most jutottam el ide, beleolvasgattam, és én nagyon szeretnék menni, fõleg, ha ottalvós. Szombatról vasárnapra kitûnõ lenne. Legyen hepajkodós!
Kaja lehetne úgy, hogy vagy hozol valami konzerveset, vagy ott bevásárolunk olcsót boltban. Sátrat ugye nem kell hoznom? Csak mert nincs.

Üdv,
Teó
jajj, bográcsolni is tök jó lenne, majd fújom a tüzet, lepisilni nem tudom majd.
ja és én inkább bort. sör is jó, de inkább bor. gombától hányok, azon kívül mindent megeszek.
összesen amúgy kb mennyi lesz? KB? Oda-vissza út, meg kaja meg pia esetleg szállásdíj?
Szívesen sütnék meggyes lepényt itthont, hm? Csak elvinni szaros, egy nagy kerek karácsonyi sütis dobozban szoktam szállítani, mert az jó nagy, de azt praktikusan elvonatozni... Ötlet?
Írta 2006. május 22. - 07:38

Úgy néz ki, nekem is jó a szombat is, úgyhogy igazából mind a 3 nap ráérek, s asszem benne vagyok mindenben!
6, Tailor (másnapos ?)
7, Nida (másnapos ?)
8, peppe ?
11, kela14 (pofavizit)
Írta 2006. május 21. - 19:19

vendég_rainman_*
Írta 2006. május 21. - 19:17

Én tuti hozok zacsis levest uh én "csak" forro vizet kérek majd az tuti

Viccet félretéve a leves mellett én is sütnék vmit majd szal a közösbe engem bele lehet számolni.
Mit csináljunk akkor kaj gyanánt? ezek szerint van bogrács is...
Írta 2006. május 21. - 18:59

1 Budapest-Déli pu. i07:05 é09:18pink: csinálj tervet arra a szpmbatra! Mikor indulunk, ha letettük a cuccokat hova tekerünk, másnap mikor kell indulni a meg minden ami felmerülhet...
Kaja hogy legyen? sütögetünk vagy mindenki megfõzi a gázon a zacskós kajáját?
2 Budapest-Déli pu. i09:40 é11:52
1212 Ft a 2. osztály, van bicikliszállítás, az még plusz. Vagy esetleg "autó".
Vonattól 10-15 percre vagyunk bringával, vissza, ha sietünk, nekem volt már 5 perc alatti idõm is (aztán lendületbõl, jegy nélkül fel a vonatra...:lol1: )
Hogy onnan merre lehetne egy élvezeteset tekerni, nem tudom, a másnapi túra útvonalát csak nem járjuk be...Gondolkodjunk.
Kaja: süssünk-fõzzünk, ez egyértelmû, minden adott hozzá, csak az alapanyag kell, meg jó idõ. Szalonnasütés, szerintem, alap. Ha tudjuk, mennyien leszünk, szólhatok haza, hogy vegyenek meg mindent elõre, aztán összedobjuk rá a pénzt, de a vonattól fel is beszerezhetjük, ami kell. Kinek mi a vágyása? sör, bor, pálinka, szalonna, sültkrumpli, sült alma, gulyás, disznó-, és kutyafüle? Szombat de. még nyitva vannak a boltok.
most már elég volt ebbõl