Sziasztok.
Köszi, hogy felvettetek kérdõjelesen. Persze ha kanbulit akartok csapni, megértem, csak szóljatok, és visszakozok. Így is jó lenne legalább Bodrit rávenni, hogy jöjjön, mert jól látom, hogy nem lesz más csaj? Azért az fura lenne. Vagy nem is tudom.
De tényleg szeretnék menni. Én sem vagyok nagyon kényes. Ha nagy pókot látok majd, lehet, hogy megijedek. Edzés viszont tényleg kell, de már el is kezdtem. Annak a pöcsfejnek a beszólásán a klubfórumba annyira felszaladt az adrenalinom, hogy kimentem Margitszigetre tekerni, megcsináltam ötször oda-vissza azt a szép utat, hídtól hídig. Nagyon kellemes volt az este, és nem egy edzõbringással találkoztam. Illetve egy pacák egy virágágyásba hányt, egy másik a Dunába. Most értem haza, vagy másfél órán keresztül tekertem. Ezt megcsinálhatnám mindennap, mert ez megy egyedül, még ha uncsi is a végére. De egy kis változatosság gyanánt egy kis HHH-t ilyesmit tolhatna valamelyikõtök nekem. Ígérem nem hisztizek, legfeljebb csöndben kidõlök. Én eléggé ráérõs vagyok, hétfõ-szerda-péntek esténként ráérek, az este ideális ilyesmire. Hétvégén is tudok menni. Mondjuk tanulnom kell, de megígértem magamnak, ha már csak a szóbelire kell készülnöm, akkor már több sportot fogok beiktatni. Szóval, ki visz szerda este edzeni?

Aki vállakozik ilyen hõstettre az írjon nekem privit, mielõtt színvonaltalanná tenném ezt a fórumot is. Majd jelzem, ha levehetitek a kérdõjelet, addig is jók legyetek, akár nõsök vagytok akár nem.
teo