Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

KTM Bikes

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
222 hozzászólás a témában

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
bocs a tombstone nem is igazából dirt bringa, én voltam a hülye, de a geometriára azért ugyanúgy igaz.

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
hát ja a víz az nem rugózik
szerintem dirt bringába a stance static elég, mert a flow 150 es útja elrontja a villaszöget egy 100 mm re tervezett vázban, no de mindegy

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Nos igen...nem egy nagy szám ez se...

Még ( :) ) nem esett szét, igaz nem használom tul régota, de le szeretném cserélni, mert nem mozog valami jol, és tul tartosnak se tünik...

A vizet viszont nagyon nem szereti, egyszer mentünk normafán, elkezd zuhogni, mondjuk no mindegy, menjünk azért le...jo nem volt rosz, az esö is elált mire felértünk még egyszer..ám itt jön a para, a telo nem mozog...hát lejöttem még egyszer normafán merev vázal, mit mondjak kellemes volt...
Elvittem szervizbe, mert el nem tudtam képzelni mi a baja, srácok szétszedték, és kb 2 deci viz jött ki belöle..ilyet még életemben nem láttam :wallbange

Ennyit erröl, szerintem egy stance flow-ra fogom cserélni.

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
az is frankó, az XCR telóval hogy vagy megelégedve?
az én bringámban az eredeti XCM egy ugrató után kilõte a baloldali rugót a dugóval együtt, és jól megvágta a nyakamat amikor elrepült, ugyhogy cserés lett. :bananadan

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Hali, nekem egy KTM Tombstone-om van, egész jo bár az alap shimano fékek nagyon buták voltak rajta, most cseréltem le öket avid juicy 5re...persze ezzel agy csere is járt, tehát nem volt olcsó moka :( igazán rakhattak volna picit jobb cuccokat rá alapbol, és egy picit többért árulni...
A villa sem egy nagy szám, de legalább a válto jó rajta (hátul deore, tul sok dirt bringán még nem láttam alapbol..)

Majd lehet felrakok pár képet a picikéröl :P

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
hát az nekem is etalon lenne, ha pénzem lenne.
Majd ha megnyerem az ötöst, vagy kirabolom a helyi fagyist :P

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Pofás kis gép, de nekem a Caliber 45 az etalon!

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
na, hogy ennek a topiknak is legyen forgalma én is mutatom azenyemét
http://pix.bikemag.h...193727&cat=2714
Amúgy meg a KTM eket legalább az osztrákok gyártják,
és nem a csíkszemüek!!!

:rocketman

Chrys

Chrys

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Hi! Én ma vettem egy 2006-os Hardbone-t. 1 hetet kellett rá várnom, mert itt németben nem volt belõle, egyenesen Ausztriából hozatták :) Az esti program meg is volt egybõl.
Nekem már néhány éve nem volt bicajom, ezért túl sok összehasonlítási alapom nincs, de szerintem nagyon jó gép. Mondjuk egy másik témánál írta egy srác, hogy a fék nem a legjobb, azonban eddig nekem semmi bajom vele. Majd ha durvul a játék, kiderül, mire gondolt :)

Chrys

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Dobtam még fel pár újabb képet.. még felni-agy, teló és egy boxguide vár a bringára, de ez már csak valszeg õsszel.. :D:D:D
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Jó kis gép az a Race Line.. :D Vároma képeket!
Amúgy már nagyon megbékéltem ezzel az El Paso vázzal.. nagyon bejön..
Múlt héten találkoztam elsõ El Pasoval életemben, az Árpád-híd aluljárójában jött velem szembe.. igaz az már 2006os volt, nonfigurativ matricázással. Eddig ezt láttam csak enyémen kívül.. :S

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Brezo nemtudom miért aggódsz annyira, az a KTM váz gyak. elpusztíthatatlannak tûnik. Ha hozzáveszed az említett sokáig tartü garanciát, látható, hogy nem spórolták ki belõle az anyagot, szal én a helyedben nem aggódnék.

forter

forter

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Nekem egy KTM Ultra Line-om volt, de eladtam, mert kicsit nagy volt a váz, meg tárcsaféket akartam.

Úgyh most egy KTM Race Line-t építek.
Nemsokára kész lesz, majd dobok képeket.
Üdv!

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Akitõl vettem a bringát azt mondta, hoyg 1 év teljes körû és 2 év gari jár a vázra. Mindenestre stleg aha problémám lenne a vázzal 2 év után, és abban boltban nem fogadják el a garit ahol a bringa volt véve, merre érdemes körülnézni? Esetleg a ktm-bikes.hu oldalán és ott érdeklõdni?
Amúgy így több használat után egyre jobban bejön a bringa, nagyon tetszik, hogy egyedi, nem találkozni vele minden utcában és ez a váz valóban nem is annyira gyenge. Lehet hogy az alsócsöve nem 2mmes anyagból van, de nagy átmérõjû és azért annyira nem is vékony. A lánc-tám villa, üléscsõ, felsõcsõben meg azért akad anyag rendesen és a cnc-zett a yoke is.
Mondjuka fékeket már lecseréltem(elöl 203as Avid, hátul 160as XT), hajtókart holzfellerre és gigapipera, még majd 1-2 dolgot és így már egész jó kis gép kezd lenni.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
2 év teljeskörû (tehát alkatrészek), 5 pedig a váz.
ez tuti

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Én úgy tudom, hogy 2évig. Honnan gondolod hogy 5, mert akor neki állok állatul zúzni! :)

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Ne aggódj Brezo, 5 évig szó nélkül cserélik!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Írtam már, most is megteszem, faszán néz ki a géped.

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Pár kép a bringámról az aláírásban lévõ linken...

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Hát nem tudom kellene-e cserélni drop-offra. A váz érdekében gondolom.