Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

KTM Bikes

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
222 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
dettó 185 és a 18-19" jó kb. cc jellegû felhasználáshoz, ami kb 48 cm.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

Még egy apróság. 185cm magas (és 78 kiló - ha ez fontos) vagyok. A vázméret megválasztásánál az eladóval beszélgetve egy helyen olyan érzésem volt, hogy azért mondja, jó nekem a 48 centis váz és nem kell az 53-as, mert hogy raktáron csak 43-as és 48-asból volt nekik. Onnan az érzés, hogy egy másik helyen (igaz más márkánál, ami alapból sokat számíthat állítólag) 20-21 collos méretet ajánlották, ami az 53 centist indokolná.

185 centihez (átlagos testarányokkal számolva) általában sok a 20-21 coll, szerintem a másik helyen mondtak hülyeséget.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Sziasztok! Nekem az Ultra Line tetszik, számomra még felszereltségében is (majdnem) ideális, például a Deore LX hátsó váltóval. Egy sarkalatos ponton ing meg bennem döntés elõtti kogn. dissz.;), és ez a Suntour XCR LO villa. Az Ultra Cross többé-kevésbé ugyanígy felszerelt bicaj, csak az elsõ rugózás Rock Shox Dart 3 LO, illetve a nyeregcsõ ebben csillapított - plusz pár apróság (?). Csak már "fáj" ez a plusz harmincezer pénz.
Szerintetek? Vagy jó a Suntour is, maximum ha problémáim lesznek, vegyek egy év múlva a helyére egy másik villát?

A bicaj nem ugrándozni kellene, alapvetõen számomra egy trekkinges cucc is oké, csak hát néha elõtör belõlem az õserõ és ugratok járdára fel meg le, a földesúti buckákon, vagy lesodródom a nagy ungarische prérire; és attól félek, ezzel egy trekkingcájgot frankón tönkremózerolnék - de legalábbis a felniit. ;) Na ezért inkább a pénzben max. száznyolcvan-kétszázezres XC-kategóriás. (A KTM mint márka meg azért, mert az Ultra Line/Ultra Cross páros tetszett a boltban.:))

Még egy apróság. 185cm magas (és 78 kiló - ha ez fontos) vagyok. A vázméret megválasztásánál az eladóval beszélgetve egy helyen olyan érzésem volt, hogy azért mondja, jó nekem a 48 centis váz és nem kell az 53-as, mert hogy raktáron csak 43-as és 48-asból volt nekik. Onnan az érzés, hogy egy másik helyen (igaz más márkánál, ami alapból sokat számíthat állítólag) 20-21 collos méretet ajánlották, ami az 53 centist indokolná.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
A Kelly's nagyon nem erre lett kitalálva, darabokra fog hullani ugribugri durvulás allatt...meg hát 17,5 a legkissebb váz amit kapsz, azzal sok sikert a ugráláshoz.

Tombstone más tészta, én DHzok vele és birja a kiképzést igaz kb a váz meg a kormány és a nyereg gyári már csak rajta...

Bár dirtre lehet jobban járnál egy UMF 2esel igaz az 200 ezer pénz

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Szerintetek az ugratásokat melyik bírja jobbn a KTM Tombstone vagy a Kelly's Magic?? Ti melyiket választanátok??

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég

és szerinted a Knoxville jó bringa??
hosszútávó földutas tekerésre, és ugratásra kéne

A hosszútávú tekeréshez nem a Knoxi a leg ideálisabb, ha ugrálgatni is akarsz akkor talán. Kompromisszummentes bringa nincs.

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
és szerinted a Knoxville jó bringa??
hosszútávó földutas tekerésre, és ugratásra kéne

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
A Sport1 kifejezetten a Hervisnek gyártott modell, a KTM honlapján és katalógusban nem fogod megtalálni.
Felszereltségét tekintve a Chicagohoz áll a legközelebb.

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Hy!
Van valakinek bármi tapasztalata a KTM sport 1 rõl??
A Hervis-ben láttam ilyen bicót, de a neten nem találtam róla semmit.
Elõre is köszi!!

lecso30

lecso30

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Ma nagyon frankó idõ volt itt nálunk - Szombathely - csomagtartó fel, bringa el és máris Bozsokon voltunk a kis családdal. Anya, apa és Füge nevû Magyar Vizsla kutya. Bozsokról cangával áttekertünk Velembe, majd vissza. Anya kissé hisztisen bírta az emelkedõket, de a végére belejött. Jutalmul kapott a végén a bozsoki határcsárdában rétest...:) megérdemelte.

Remélem még holnap is jó idõ, aztán ki tudja, hogy legközelebb mikor...
Üdv.
lecso30

ui. Füge döglik a fotelban, elfáradt szegénykém a hegyi futásban...:)

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
ezek alapján elég jól összerakott kis bringa:
http://www.ktm-bikes...df/Life One.pdf

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Szia!
Nekem van tapasztalatom KTM trekking-el és pedig nagyon kedvezõ. A Páromnak van egy Life Magic bringája és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Egyedül a gyári suntour teleszkópot cseréltük le egy jóval merevebb rs metróra, és így már tökéletes. Arra amire szánjátok õket, tökéletesen meg fognak felelni. Azt meg ne gondold, hogy hozzátok képest mindenki szupersztár. A látszat sokszor csal.

lecso30

lecso30

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Heló

Végigolvasva a hozzászólásokat, meg sem merem kérdezni, hogy van e valakinek tapasztalata KTM trekking cangák tekintetében. Mi most vettünk kettõt a feleségemmel - KTM Life one - és érdekelne kinek milyen a tapasztalata e téren, de ahogyan elnézem itt hozzánk képest mindenki szupersztár. Mi amolyan nyugdíjas, erdõnézegetõs, kutyasétáltatós témára szántuk, remélem a név kötelez és megállja a helyét.
Üdv.
lecso30

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Szerintem is elég komoly az Asphex... 40es roka elöl, DHX 5.0 hátul... Tunnigolt magura gustav fékek, a többi meg kb olyan mint a hasonlo bringákban szvsz... Bár Syncross cuccokal kevés bringát láttam szerelve mostanság, de ezt nem mint negativum mondom :)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

Várom más KTM-esek jelentkezését is. Kiváncsi vagyok, hogy kiknek van még iylen bringájuk, mert nem sokat láttam eddig..

Asszonypajtásnak egy Modena Special Edition van. Odavan teljesen érte, mondván megy mint az olajozott istennyila, gyönyörû és nem sok szaladgál belõle a világon. :)

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Nem vagyok egy szakember, de ez az Aphex nem tûnik rossznak.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
vagy ez:
http://www.ktm-bikes...master&kat=Race

de örülök, hogy már a komolyabb dh gépek felé is kacsintgatnak:
http://www.ktm-bikes...ex&kat=Freeride

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szerintem meg ez az ütõs:http://www.ktm-bikes...achine&kat=Race

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Viszont az a rozsaszin Soul nagyon ütös szerintem...nekem legalábbis nagyon tetszik és egész jol van felszerelve...

Chrys

Chrys

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Úgy látszik, kihagyta a KTM a 2007-es kínálatból a bicajom. Ezek szerint még idõben léptem :)

http://www.ktm-bikes...07/at/index.php

Hardtail-ben a 2006-os Enduro-k között a legjobb volt, szerintem. Nem kell meg megkövezni, elfogult vagyok :)