Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gázló Teljesítménytúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
698 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Fórumszabályzat, egyes pont.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ki ez a rosszindulatú, sikerélmény hiányos szerencsétlen?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém
A 8.20-as vonatról tettem fel infót a Balaton-Bakony Bikers topikra (talán müxik a link).
gazloman
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez elég piszkos trükk volt.
Szerintem idén a tavalyinál nem lesz nagyobb sár.

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Orbea,ez már szánalmas...Jó lenne,ha a privát kínjaid nem itt élnéd ki.Ha bajod van a Gázló szervezõjével,azt intézd el vele,ne itt szenvedj.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Ezt meg honnan szedted? Nem régi kissé a forrásod? :)
http://www.bakonyerdo.hu/hun/index.php:
"A Bakonyerdõ Zrt. értésíti Önöket,hogy 2010. június 19-étõl ismét látogatható az erdõ."
www.magicteam.hu

Orbea

Orbea

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Info

"A mai nap a Bakonyon átvonult vihar ismét jelentõs károkat okozott a Bakonyerdõ Zrt. területén.
A Bakonyerdõ Zrt. a vihar miatt fontolgatja az általa felügyelt erdõgazdálkodási terület teljes lezárását az erdõlátogatók elöl."

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém
Feltettem egy hozzászólást a Bakony-Balaton Bikers topikon a vonatozási lehetõségrõl. Egyelõre nem sok jóval bíztat a MÁV. Ha fejlemény lesz, újra jelezni fogok.
gazloman
www.gazlo.hu

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Van valaki,aki csatlakozna hozzám (1bringa hely van a kocsin) a GázlóTT-re? Üllõrõl indulok,rugalmas vagyok,ésszerû határokon belül.
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Nagi

Nagi

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Én érzem, hogy muszáj lesz megtekernem a 3. gázlót is :D. Kamerákat oda, hátha borulok.

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém
Az elmúlt szombaton bejártam a Gázló Bakonybél vonalától északra esõ szakaszát. A képes-videós beszámolót megtekinthetitek itt.
Aki nem bír annyit olvasni, annak röviden összefoglalom itt:

A pálya teljesen járható, a gázlók közül a 3. gázlón biciklit tolva kell átkecmeregni, a többi járható. Szerintem nem szabad csak ezért kihagyni.
gazloman
www.gazlo.hu

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

De szerintem nem igazán viszi el az átúszás az embereket a Gázlóról.

Engem biztosan nem. :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Balaton-átúszás elhalasztva.

vagy szombaton,vagy vasárnap lesz megtartva.De szerintem nem igazán viszi el az átúszás az embereket a Gázlóról.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Balaton-átúszás elhalasztva.

A sebesség mindent megold.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Melyik távon indultál volna? mert a rövid szerintem felejtõs. Én 2 éve voltam rajta, de a kettõ közül érdemesebb a Gázlót választani, nagyobb élmény.:)

...üveg.:D

Bükk Maratonon én is szívesen részt vennék,de talán egy sima Bükk túra,mint pl.a Gázló,még többet érne,mint a szalagok közötti hajtás.

természetesen ha egyszer elmegyek olyan messzire akkor a hosszún mentem volna ;)

igaz hogy nehezebb a több szint miatt, de oda csak akkor mentem volna ha kellõen rá tudtam volna edzeni ... a gázlóra mindenképpen könyebb rákészülni ... bár nekem most az is nehézkes egyenlõre :)
Mert tekerni jó!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

az egyik szemem sír a másik ...

...üveg.:D

Bükk Maratonon én is szívesen részt vennék,de talán egy sima Bükk túra,mint pl.a Gázló,még többet érne,mint a szalagok közötti hajtás.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

én személy szerint favorizálom a gázlót, de idén kacsingattam egy bükkmaraton felé, hogy hátha lesz lehetõségem elmenni rá, de mivel egy idõpontra esik a két rendezvény és reálisabbnak tartom a gázlóra való felkészülést így a gázlót választom inkább ... az egyik szemem sír a másik ...

Melyik távon indultál volna? mert a rövid szerintem felejtõs. Én 2 éve voltam rajta, de a kettõ közül érdemesebb a Gázlót választani, nagyobb élmény.:)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
én személy szerint favorizálom a gázlót, de idén kacsingattam egy bükkmaraton felé, hogy hátha lesz lehetõségem elmenni rá, de mivel egy idõpontra esik a két rendezvény és reálisabbnak tartom a gázlóra való felkészülést így a gázlót választom inkább ... az egyik szemem sír a másik ...
Mert tekerni jó!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
tavaly elég sok résztvevõ volt,akiknek az1-3. teljesítésük volt.Kevesen voltak,aki 8-10 körül nyomták le.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Egy igazi magyar nõ!
Lóval megy a kocsmába.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."