Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gázló Teljesítménytúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
698 hozzászólás a témában

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém
A Salz-ot én sem gondoltam komolyan, bár, alig van messzebb, mint a Bükk. Hanem a Balaton-átúszás több embert vitt el a Gózlótól, mint gondolnád. Úgyhogy én továbbra is figyelmbe fogom venni.

A Bükkmarci elszívó erejét nem akarom alábecsülni. De van itt még más is: aznap lesz a Velence 80K/40K/40MTB kerékpáros, és a Bakony '93 is. Õnekik már jelezted az aggályaidat?
gazloman
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

Eddig is ützközött a Gázló valamivel: vagy a Salzkammetgut-tal, vagy a Balaton-átúszással, vagy akármivel. Most éppen a Bükkmarcival. A versenynaptárilag üres, július elsõ felében pedig nem fogok Gázlót rendezni, mert korábban is jó okom volt rá, hogy kerüljem azt az idõszakot.
Idéntõl vissza fogok térni a HB elõtti gyakorlatomhoz, hogy már októberben meghirdetem a következõ Gázlót, aztán aki bújt, aki nem...

õszintén szólva én nem igazán hiszem hogy a balaton úszás túl sok potenciális gázló résztvevõnek izgatná a fantáziáját, a salzra sem jár akkora tömeg itthonról , de úgy gondolom a bükk marci jelntõs "elszívó erõvel" bír. persze lehet tévedek.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

Eddig is ützközött a Gázló valamivel: vagy a Salzkammetgut-tal, vagy a Balaton-átúszással, vagy akármivel. Most éppen a Bükkmarcival. A versenynaptárilag üres, július elsõ felében pedig nem fogok Gázlót rendezni, mert korábban is jó okom volt rá, hogy kerüljem azt az idõszakot.
Idéntõl vissza fogok térni a HB elõtti gyakorlatomhoz, hogy már októberben meghirdetem a következõ Gázlót, aztán aki bújt, aki nem...

helló!Mi idén is emeljük a gázló létszámát innen a Mecsekbõl!Más szervezett túrátok nincs a Bakonyban?

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém

nem lehet-e idén is júliusban, mert idén ütközik a bükkmarcival...

gazloman
www.gazlo.hu

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

1997-07-19
1998-07-18
1999-07-24
2000-07-22
2001-07-28
2002-07-27
2003-07-26
2004-07-31
2005-08-06
2006-07-22
2007-07-14
2008-07-12
2009-07-11
2010-08-01

Mi a kérdés?

Szerintem az lett volna a kérdés, hogy nem lehet-e idén is júliusban, mert idén ütközik a bükkmarcival...
" A Cube el van vetve! "

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Kár érte! Jó lehetõség lett volna Bükk elõtt... Egyszerre a kettõ nem megy sajnos...:(
'09 GT Avalanche 1.0 Disc
'06 GT Avalanche 3.0 Disc

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

"A jubileumi X. Bükk Maraton idõpontja 2010.08.01."

Hm, hm... ennyit az idei Gázlóról. :-(

Én is haragszom emiatt, mindkettõre akartam menni, így viszont csak a Bükk Maratonra megyek.

A sebesség mindent megold.

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
"A jubileumi X. Bükk Maraton idõpontja 2010.08.01."

Hm, hm... ennyit az idei Gázlóról. :-(

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém

Korábban volt a TT-nek saját bejáratú fóruma (a mostani eu-s oldalon). Az eltûnt, megszûnt, vagy a linkje mutat rossz helyre?

Az a gazlo.forumx.hu oldal volt. Naponta több tíz nigériai meg mittudoménhonnani szexhiredetõk íratkoztak fel az oldalra úgy, hogy grafikus megerõsítés kellett hozzá, tehát robot nem is tehette. Vagy nem tudom. Beleuntam, megszüntettem. Csak azt nem értem, hogy a forumx.hu oldal többi fórumoldala akkor miért spam-mentes...

Azt meg tudom csinálni, hogy a gazlo.eu oldalról a fórumlink ide mutasson, vagy létrehozok ugyanitt egy Gázló TP 2010 témát, és arra fog mutatni.
gazloman
www.gazlo.hu

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Bocs, átgondolatlan kérdés volt...nem szóltam.

Viszont lenne egy másik. Korábban volt a TT-nek saját bejáratú fóruma (a mostani eu-s oldalon). Az eltûnt, megszûnt, vagy a linkje mutat rossz helyre?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém
1997-07-19
1998-07-18
1999-07-24
2000-07-22
2001-07-28
2002-07-27
2003-07-26
2004-07-31
2005-08-06
2006-07-22
2007-07-14
2008-07-12
2009-07-11
2010-08-01

Mi a kérdés?
gazloman
www.gazlo.hu

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Az okokról lehetne valamit tudni? Érvek, hogy miért kellett 2 héttel csúsztatni a "szokásoshoz" képest?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém
Közhírré tétetik, hogy a 2010-es Gázló Teljesítménypróba idõpontja augusztus 1. vasárnap. A feltételek hasonlóak az elmúlt évihez. Részletek hamarosan a honlapon.
gazloman
www.gazlo.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
a távolmaradás oka még ott is kereshetõ, hogy ütközik egy másik versennyel.
pl sok éve már egybeesik salzkammerguttal...
ez idén is így lesz, ha július második felén kerül megrendezésre.
de ezt már írtam mailben is...
http://2.bp.blogspot...1600-h/2010.JPG

a versenyzõknek ez jó edzés lehet, de ha ütközik egy versennyel, akkor úgyis oda mennek.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
A tavalyi TT elõtt gondolkodóba estem, hogy induljak vagy sem.
Term. az idõjárás miatt gondoltam így, mivel utálok sárban tekerni.
Jelentem nem lettem sáros:) és jól érztem magam.
Idén is megyek.

Na igen. A 2009-es Gázló elõtti több napos masszív felhõszakadás kétség kívül a "na ugye megmondtam" hozzáállásúak álláspontjának kedvezett, de komoly ember nem ül fel az ilyen ostoba látszatnak.

A többi stimmel.

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém

A tavaly elõtti létszám felezõdése valamit jelzett

Na igen. A 2009-es Gázló elõtti több napos masszív felhõszakadás kétség kívül a "na ugye megmondtam" hozzáállásúak álláspontjának kedvezett, de komoly ember nem ül fel az ilyen ostoba látszatnak.

A többi stimmel.
gazloman
www.gazlo.hu

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Egy teljesítménytúra rangját azért jól jellemzi az indulók létszáma.
Én sem vágyom a maratonok tömegnyomorára, nem lenne jó, ha pl. kétezren indulnánk, de gondolom neked sem mindegy, hogy a Gázlóról távol maradók miért keresnek más programot.
A tavaly elõtti létszám felezõdése valamit jelzett, de kívánom, hogy az idei évre tervezett változtatások a túra népszerûségét emeljék...tudom, nem a mennyiség számít, de szerintem 100 elégedett résztvevõnél jobb a 300 elégedett résztvevõ.

kieg.: nekem jó a vasárnap is és a táv se hosszú

Trance

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém
Nos, én nem multi vagyok, hogy csak növekedésben tudjak gondolkozni. Minden esetre meggondolandó ez a vasárnapozás, és még nem vetettem el a lehetõségét.
gazloman
www.gazlo.hu

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Akinek olyan fáradságos volt a 90, vagy 130 km, hogy kellett a vasárnapi pihenõnap, annak a ~108 után is kell. Ez a változtatás megint el fog riasztani pár embert.
Az meg, hogy a szombat sokaknak munkanap? Idõben tudatni kell az emberekkel a túra idõpontját és akkor meg lehet szervezni mindent...szabadság, munkanap cseréje kollégával, stb.

Trance

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém

De jó volna ha vasárnap lenne, mert szombaton is meló van...egész nyáron.

Sokaknak ugyanez a problémája. Eddig azért nem volt lehetséges a vasárnap, mert túl hosszú volt a táv ahhoz, hogy másnap dolgozni legyen kedve az embernek. A Veszprém-Bánd, visszafelé pedig a Márkó-Veszprém értelmetlen de szükséges zötykölõdés volt, s bár különösebb nehézséget nem jelentett, fárasztó tudott lenni. 2009-ben a mezõny zöme du. 5 órára már hazament, a legutolsó, 12 óra alatt teljesítõ is fél 8-kor ért be.

Van realitása a vasárnapnak.
gazloman
www.gazlo.hu