Eldõlt!
Babival mi is ott leszünk, meg lesz egy meglepetés virágunk, a száguldó fajtából!)
Már nagyon várom! A gépeket felkészítettem!
Mármint a virágot ?
Eldõlt!
Babival mi is ott leszünk, meg lesz egy meglepetés virágunk, a száguldó fajtából!)
Már nagyon várom! A gépeket felkészítettem!
...hogy a Séd völgyén menjetek-e vissza Veszprémbe, vagy pedig a hadiúton, én az utóbbit javaslom...
gazloman
a többit beszéljük meg a Gázló-retrón!
1999-ben a 130-as teljesítõk között már megtalálhatsz.
Ami biztos volt:indulás:Veszprém. Érkezés:Veszprém.
Mivel a szabályokat mi alakítjuk, bármi lehetséges.Kérdés: Mennyire retro a retro? Hazajövetel az eredeti útvonal szerint a Hadiúton, majd a Fenyves utcán, vagy - a már módosított változat szerint - Márkón a patak mellett vissza, majd a Sós-kövesen és a Viadukton?
Ott leszünk!
Várható létszámról már valami közelebbi?
Ott leszünk!Hajrá..akkor aug.1 Zeneoskola
Mivel nekünk is hiányzik a régi Gázló, megpróbáltuk ezt haveri körben így megoldani:
"Uraim! Javaslom, hogy teremtsünk hagyományt, és tegyük most le a Retró Gázló alpkövét. Mivel az idõpontban úgy tûnik, sikerült megegyezni, legyen innentõl minden augusztus elsõ szombatja a régi gázló napja/ünnepe. Táv, útvonal, szellemiség a régi! A Kõris megmászása kötelezõ! Aki esetleg megpróbál belõle a jövõben hivatalos, profitorientált eseményt kovácsolni, azt egyesült erõvel valagba rúgjuk. Tehát:
Retró Gázló augusztus 1-én. Rajt a zeneiskola elõl reggel 8-kor."
...gázló pótlás vmikor?...
kár. akkor majd jövõre1 év, 1 Gázló.
Hozd a dobogót és megoldjuk:)(de legalább nyittasd ki a fakaput a csehbányai "elkerülõn")
én tavaly kitûzõt és emléklapot kaptam. 800 forintért. ejnye.
sõt hajag tetején meleg volt a víz....
közös gázló pótlás vmikor? (amúgy a dobogós beszólásod miatt erõltetem annyira )
Még egy adalék a rendezés szinvonalára:eddig legalább egy kulacs jutott a szponzorok jóvoltából, most a tescos kocsiba dugható mütyür több mint röhejes, inkább megalázó.Arról nem is beszélve, hogy két egyszerre érkezõ teljesítõ pont eggyel több mint amit kezelni tudtak a beérkezéskor.