Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gázló Teljesítménytúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
698 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Ez egy tavalyi Gázlón készült kép.Idén lehetnének ilyen csajok a pontõrök.:)
Picasa Webalbumok - feri_. - G

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
G009! Ha Te ott leszel, akkor én is megyek!

G009

G009

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Tökmindegy mikor van, ha valaki ott akar, lenni ott lesz... Akinek pedig nem jó az nem jön, majd legközelebb... Én biztosan megyek és jönnek a spanok is, még ha valaki jó munkás ember akkor is. A gázló egy gyönyörû helyen szervezett nagyszerû túra, szerintem a társaság a hely varázsa és az újabb kedves olyan emberek megismerése a fontos akiknek legalább 2 kerékkel több van...
Csatlakozom Dózer-hez és remélem jó idõ lesz, legalább olyan mint tavaly, Hawai!
:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
kizártnak tartom,hogy a Retro Gázlón annyian lennének,mint az igazi Gázló teljesitmény túrán.Azt meg nem értem,miért kell arcoskodni a Gázló szervezõjével.Én örülök neki,hogy hosszú évek óta van ez a TT.Ha elakartam rá menni ,elmentem,nem vártam el,hogy hozzám igazitsák az idõpontot.Nekem jobban bejött a Veszprémi rajt/cél,meg a szombat is,(de mindig nem lehet gyereknap),de ettõl még szivesen részt vettem a Herendin is,és ha tehetem,a következõn is ott leszek,immár zsinórbanan a kilencediken.Remélem jó idõ lesz,és dög meleg.:)

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém

Most is csak a rendezõ nem ér rá...

Khmmm... Bocsáss meg, de ezt honnan akasztottad le?
gazloman
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Csak nekem tûnik úgy, hogy itt a farok csóválja a kutyát?
A szervezõ szervez, a résztvevõ meg részt vesz.
Ha meg nem tetszik neki valami, akkor meg nem.
Egyébként meg szabad a pálya, mindenki rendezhet versenyt, meg TT-t is.
És ha azon is elindul 500-1000 ember, akkor majd itt vitatkozunk róla.
Nem gondolnám, hogy az én véleményem fontos, de én pl. pénteken focizom.
Nekem jobb a vasárnap. Esetleg szerda, fél 4 tõl.

Látod a másik gázló topikot. Lehet lesznek ott is annyian, mint itt.

A sebesség mindent megold.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Csak nekem tûnik úgy, hogy itt a farok csóválja a kutyát?
A szervezõ szervez, a résztvevõ meg részt vesz.
Ha meg nem tetszik neki valami, akkor meg nem.
Egyébként meg szabad a pálya, mindenki rendezhet versenyt, meg TT-t is.
És ha azon is elindul 500-1000 ember, akkor majd itt vitatkozunk róla.
Nem gondolnám, hogy az én véleményem fontos, de én pl. pénteken focizom.
Nekem jobb a vasárnap. Esetleg szerda, fél 4 tõl.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Orbea

Orbea

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Egyébként 12 évig jó volt a szombat.
Most is csak a rendezõ nem ér rá...

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Igazad van! :) Én ezt úgy értettem, hogy nekem ezek a maratonok, és túrák jelentik a kikapcsolódást és a jó baráti társaságot. Tehát nekem lelkileg jobb, ha egy jó nap után nem rögtön munkával indul a következõ nap. Na meg persze a Szilvásvárad logisztikai szempontból könnyebben megoldható egy szabadnappal. :)

G009!
Igen, a túra nagyon jó volt! ;)

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás

De a vasárnap?!? Szerencsére jó munkásember vagyok, aki ugye hétfõtõl péntekig nyomja a melót.

... ???
Ha hétfõtõl péntekig dolgozol, akkor a szombat miért jobb, mint a vasárnap? Mire kell a szabi?

G009

G009

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Én sem megyek a Bükkmakira, inkább a Gázló. :)
Hahó Kismaki! Zsír volt a tegnapi túra?!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Remek!Az összes versenyzõ a Bükkben lesz az idén.Így a 10 órás idõvel végre lesz esélyem nyerni.:D

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Nos engem személy szerint a Bükk Maraton nem érint. De a vasárnap?!? Szerencsére jó munkásember vagyok, aki ugye hétfõtõl péntekig nyomja a melót. Persze a Szilvásvárad Maraton, és a Duna Maraton is vasárnap kerül megrendezésre. Végül persze nem akkora érvágás, majd veszek ki szabadságot. Egyedül a Tour De Pelso szervezõk látnak a pályán, oda szombaton kell menni. ;)

Udine

Udine

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
gazloman

Ha ebben a stílusban folytatod a Gázló szervezését nemcsak jövõre de idén is nagyon keveseket fog érdekelni.
Érdemes lenne elgondolkodnod, miért csökken a létszám, persze csak akkor ha nem ez volt eleve a célod.
Vasárnap , a Bükk-maraton napján Gázlót rendezni?

Jó esélyed van, hogy legkésõbb jövõre a retró-gázló(tudod az igazi) nagyobb részvétellel és elismertséggel legyen "megrendezve".

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém

Egyszer mailben javasoltam egy július 10-ei idõpontot, de nem kaptam rá semmi választ...

Dehogynem. De akkor most is válaszolok: Legkönnyebb dolog július elejét tanácsolni, aztán otthon maradni, mert nem akarunk sárosak lenni a Medárd áztatta pályán. 2009-ben is nagyon rezgett a léc, de akkor nyomós okom volt rá, hogy a július 11-et válasszam. Nem véletlen, hogy idén is szinte üres a július eleji versenynaptár.

Úgyhogy marad a jól bevált július második fele, most éppen augusztus 1. Jövõre is ilyennel tessék számolni.
gazloman
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

... ha kell valami ajándék, majd keresek Nektek egy kinder tojást otthon :D

Andriska, ez tetszik. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

nekem nincsenek aggályaim, hidd el részemre teljesn mind1 hogy 3 induló van, vagy 823 (legyen úgy, kivánok sok sikert öszintén) csak a véleményem volt, akár az alapján hgy csak itt ezen az egy oldalon 3 ember van aki inkább a bükköt választja, és én is ismerek még (pedig nincs sok ismerõsöm :)) 7 et akik egyébként mind 2 ben érdekeltek lennének de szintén egerbe mennek. részemrõl ennyi.

jah, ez sajnos ilyen.
neveztem/neveztünk a top sorozatra, így bükkön is ott kell lenni, mert számít az összetettben.

Egyszer mailben javasoltam egy július 10-ei idõpontot, de nem kaptam rá semmi választ...

Annyira mondjuk nem izgat, hogy ütközik-e valamivel, mert így is tudok a bakonyban menni rengeteget. Majd ha egyszer pont versenymentes hétvégére esik vagy kiöregszem a maratonozásból (remélem 10+ év) és még lesz Gázló, akkor természetesen megyünk :)

Legalább több ajándék jut a teljesítésért :D:D:D

Ami nincs.

én úgyis csak a kitûzõért megyek :)
ha kell valami ajándék, majd keresek Nektek egy kinder tojást otthon :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ami nincs.

A sebesség mindent megold.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás
nekem nincsenek aggályaim, hidd el részemre teljesn mind1 hogy 3 induló van, vagy 823 (legyen úgy, kivánok sok sikert öszintén) csak a véleményem volt, akár az alapján hgy csak itt ezen az egy oldalon 3 ember van aki inkább a bükköt választja, és én is ismerek még (pedig nincs sok ismerõsöm :)) 7 et akik egyébként mind 2 ben érdekeltek lennének de szintén egerbe mennek. részemrõl ennyi.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való