Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad maraton 2006. május 28.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
386 hozzászólás a témában

100bela

100bela

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sziasztok!

Nekem is 0-ra kopott a V fékem pofája, és a sárral összefogva egész jól megkoptatták a felnit is (pedig csak 39 km-en mentem). Ez volt életem elsõ maratonja, de nagyon megtetszett :o) A sor legvégérõl indultunk (mett kicsit késtünk a rajtól) és így is 106.-nak értem be :o)
A végére a fékbetétek elkoptak, a "bowdencsõ" telement sárral, így már azt a minimális fékhatást is iszonyat erõvel tudtam kicsiholni a gépbõl. A végén a lejtõn kétszer rá is görcsölt a kezem a kormányra (behúzott fékkel). Úgy kellett lehámozni... :o)
Ezért a fékeket szívesen lecserélném tárcsára (hiraulikasra). Mit ajánlotok?
Csak óvatosan, mert akkor ugye kerékagyakat, és felnit is kell vennem, ha nem akarom átfûzetni az egészet (az átfûzetés egyébként az megérné Syncros duplafalu felni esetén, vagy inkább vegyek újat??? (ingem-gatyám...)
100b

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ilyen varacskolásban a tárcsafék betétek is nagyon gyorsan kopnak.

persze, tudom, de ugye talán azért jobban bírja... aztán ott van még hogy nem kopik a felni, meg ottvan a lehetõség a tubeless-ezésre is...
gondolkodtam rajta eleget, nem 2Ft lesz...

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás

Én nekem eddig csak v-fék volt, de most nagyon berágtam és már nagyon várom hogy megjöjjön a tárcsa ill a kerekek...!!!

Ilyen varacskolásban a tárcsafék betétek is nagyon gyorsan kopnak.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Igen ez kimaradt: középtáv 436, kék mellény, Cannondale gayta, sárga Tremor bukó

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Ha esetleg rólam is készitett képet valaki...Megköszönném! 77km-699rsz.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

A Kool stop az jó!
Bálna, nem te voltál az, aki bõ másfél órával a szarvaskõi 5 órás találkánál léptél ki, hosszas rábeszélések ellenére?
Pedig az út onnan nem volt gáz, féket sem nagyon kellett használni.

nem... engem még felsõtárkánynál gyõzködtek, ugy 3óra elõtt, és után... (volt vagy 20perc... :D)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
A Kool stop az jó!
Bálna, nem te voltál az, aki bõ másfél órával a szarvaskõi 5 órás találkánál léptél ki, hosszas rábeszélések ellenére?
Pedig az út onnan nem volt gáz, féket sem nagyon kellett használni.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ez akkor ugye V-fék? Én is sokáig használtam a KoolStop mtb pofáját és egyszerre több saras versenyt is meg lehetett vele csinálni!!! Szóval ez sárra nagyon tuti.

Én nekem eddig csak v-fék volt, de most nagyon berágtam és már nagyon várom hogy megjöjjön a tárcsa ill a kerekek...!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Akkor pont ott voltam és vártam, hogy mikor csapsz hátba. Nekem Cool Stop pofák voltak benn és még félig sem koptak el. Viszont a felni vékonyabb lett.

Ez akkor ugye V-fék? Én is sokáig használtam a KoolStop mtb pofáját és egyszerre több saras versenyt is meg lehetett vele csinálni!!! Szóval ez sárra nagyon tuti.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Az idõnket csak célbaéréskor mérték vagy startoláskor is mindenkit egyenként?
Mert pl. Nitr-O-nak, aki annyira hobbista mint én(ennek örülni fog:) ), van versenyengedélye ezért 10 percel hamarabb indulhatott a célnál.

Most látom miket írkálsz itt. Nincs versenyengedélyem, sem licenszem:) ugyan olyan mezei paraszt bringás vagyok, mint Te és nem is rajtoltam elõbbrõl. Saját erõmbõl mentem annyira elõre, aszfalton a vezetõ bolyba:) csak hát jött a hátizomhúzódás és a görcs, ami még este is benne volt... Mindenesetre jó volt és nem bántam meg.
Valaki keríthetne rólam egy képet, mert egy sincs...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Avid BB7 203 elöl, 185 hátul + tandem menetkész összsúly 140 kiló + 77 kilcsi sár = 80%-os fékpofákról kopás 20%-ra.

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

rtök jól mentél, meglepõdtünk. valami 100. hely elött, ilyen géppel. szóva grat!
amúgy szép arcod volt:)

Éppen hátad mögül rajtoltam,az elsõ saras felfelénél még gondoltam is rá,hogy nem lehet kellemes ekkora géppel, de a táv második felében már sokkal inkább irigyeltem a masszív vasat. :)
Mert ez így van jól.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Hát, Én csak most jutottam ide hogy írjak... csomóan írjátok hogy elindultam - be is értem... na Én sajna nem mondhatom el... -ne vegyetek xt-s fékpofát, naggggyon hamar megadta magát. annyira hogy felsõtárkányban 70km-nél ki kellett állnom... :( És hálás köszönet még egyszer Dinónak meg a Trek-eseknek, hogy Felnémetbõl beszállítottak Szilvásváradra... :)

Akkor pont ott voltam és vártam, hogy mikor csapsz hátba. Nekem Cool Stop pofák voltak benn és még félig sem koptak el. Viszont a felni vékonyabb lett.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Hát, Én csak most jutottam ide hogy írjak... csomóan írjátok hogy elindultam - be is értem... na Én sajna nem mondhatom el... -ne vegyetek xt-s fékpofát, naggggyon hamar megadta magát. annyira hogy felsõtárkányban 70km-nél ki kellett állnom... :( És hálás köszönet még egyszer Dinónak meg a Trek-eseknek, hogy Felnémetbõl beszállítottak Szilvásváradra... :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én vagyok az értelmi szerzõ ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

itt vannak a képek amit igértem, hátha valaki felismeri magát:

www.bari012.netipar.hu/szilmar1.jpg

Asszem ez én vok

Jahh, csak elhagytad a rajtszámod :D

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Ha már más is betette én se hagyom ki.Én lennék a Narancs felsõs (még) kék bicajjal.:) Ez a kép olyan jó lett,hogy nem bírok betelni vele.:D(Bevallom Salát utánoztam)
http://img.tar.hu/ki.../22420571.jpg#3

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
[quote name='bary']itt vannak a képek amit igértem, hátha valaki felismeri magát:

QUOTE]
Asszem ez én vok:>
Ja Sala én voltam a kis kiváncsi.Grat.Szép volt

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jaja, ott röhögtünk bent egész nap a fejeden:) szakáll kifejezetten jól mutat sárosan, szinte csak a szemed látszott a képen:) (mint ahogy mindenkinek)

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
itt vannak a képek amit igértem, hátha valaki felismeri magát:

www.bari012.netipar.hu/szilmar2.jpg

www.bari012.netipar.hu/szilmar3.jpg

www.bari012.netipar.hu/szilmar4.jpg

www.bari012.netipar.hu/szilmar5.jpg

www.bari012.netipar.hu/szilmar6.jpg