Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad maraton 2006. május 28.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
386 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jaja, de a rajtnál való tülekvés másik oka az, hogy nagyon nehéz elõreszlalomoznia magát az embernek. Itt még istenes a helyzet, de DM-en, pl a Papp-réti mászás se nem hosszú, se nem meredek ahhoz, hogy mezõnyt igazán széttépjen. Ettõl függetéenül illene egyéni idõmérésnek lennie a hazai versenyeken!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Ez az idõmérés, nem egyéni idõt mér hanem abszolutat, azaz ha ellövik a rajtot onnantól számol, és mikor beérsz akkor regisztrál. Ha Te 3 percel késõbb haladsz át a rajtkapun, mert hátulról tudsz csak indulni, akkor 3 perc minuszból indulsz és esélyed sincs jó helyen végezni. És én ezt nem nevezném chipnek. Külföldön a nagy maratonokon ott egyéni idõt mérõ chip van, tehát ha 20 perccel a mezõny után indulsz attól még nyerheted a távot. Ezért is van itthon akkora tülekedés a rajtoknál, míg külföldön mindenki megy a maga tempójában, hisz "majdnem tök mindegy" hogy honnan rajtolsz el. így volt pl idén gardán, hogy másodpercre azonos idõt mentek 2-en is, így megosztott elsõ hely volt, s gondolom nem kéz a kézben jöttek be elsõként.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Szerintem most ennél a fajta chipnél csak a befutónál volt ellenörzés.Egy emberke egy kis szerkentyüvel mindenki hátát "megsimogatta" az kezdö idö meg ugye mindenkinek fix volt...

Gondolom, mert nem vonták le azt az 5 percet, amit beragadtam a rajtnál...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

Sziasztok!

Gratula mindenkinek, aki elindult! Én kíméltem a technikát, meg magamat... :D

Feltöltöttem a rajtnál készült képeket! A legvége már nincs rajta, mert csurgott a víz az objektívbõl... :D

http://kep.tar.hu/kisocsike/50293078#2

Üdv!

KisÖcsike

Köszike a képeket!:E az 56ikon még nagyon jó erõben virítok:)!Jól sikerült pillanatkép!
Sala:Mennyi lett az idõd?

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Szóval,ha úgy jársz mint Valeria Victrix,akkor sem verik rád a 25 percet?

jogos.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Ha nem pittyentett le a kapu, akkor radarozott. Volt egy srác aki egyenesen gurult tovább a sörös standhoz,amint beérkezett. Ott "kergették" a tányérral. :D
Mert ez így van jól.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Szerintem most ennél a fajta chipnél csak a befutónál volt ellenörzés.Egy emberke egy kis szerkentyüvel mindenki hátát "megsimogatta" az kezdö idö meg ugye mindenkinek fix volt...

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Elvileg a kapu minden chipet külön érzékel rajtnál és célnál is asszem. Pont eza lényeg, hogy át kell haldni vele induláskor a kapun, hogy legyne idõd. Mivel voltak olyan szívesek és a hivatalos (szabály szerinti, kategóriaelsõ idejének duplája) limitidõ elõtt lebontották a kaput, így nekem nincs chipes beérkezési idõm. De "kiverem belõlük", ha már ennyire megszenvedtem érte :D

Szóval,ha úgy jársz mint Valeria Victrix,akkor sem verik rád a 25 percet?
Akkor a tandemnél hogy jön össze a másodperces idõkülönbség?
Lehet sajnos nem így müködik. Pedig nem volna rossz. :)
Mert ez így van jól.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Igen :D
nem töprengetm, csak ott vettem le az esõruhát. De aztán megbántam, hogy ot másztam fel, ahol ti, mert e vájúban könnyebb lett volna :D. Kicsit korábban jöttök, talán mást is láttatok volna ;)

Húha, ne csigázz. Nõk meg a sár.... az tuti kombó
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
LOL :D
szejetlek énis ....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
röhögõgörcs :D

Mint egy albán vendégmunkás egy simson-on :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
csekk tisz :_

Feltöltött kép

hejj :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Azt szeretném megkérdezni hogy vajon miért nem ért semmit az a defekt javító habos bigyula, mikor felráztam, belefujtam, és egybõl kijött a lukon, és a felni szélén szivárgott szépen kifelé....................ezzel jól megszívtam!!!!
Nem tudja valaki, hogy ez miért lehetett???

Az én kütyüm csak száraz idõben 100%-os. Sajna ahogy átázik a külsõ (mivel nem gumi) igy nem tud térhálósodni. Ez történt Köszegen mikor kölcson adtam Kónya Tominak a kerekemet, és nekem most pályabejáráskor.
Ez nagyban befolyásolta azt hogy ott legyek-e az indulók között. Feltételezem Zergének ez is egy tényezõ volt mikor ugy döntött nem áll rajthoz, hisz ha jól tudom Õ is valami ilyesmit használ.
( . ) ( . ) \l/ 8====O

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Elvileg a kapu minden chipet külön érzékel rajtnál és célnál is asszem. Pont eza lényeg, hogy át kell haldni vele induláskor a kapun, hogy legyne idõd. Mivel voltak olyan szívesek és a hivatalos (szabály szerinti, kategóriaelsõ idejének duplája) limitidõ elõtt lebontották a kaput, így nekem nincs chipes beérkezési idõm. De "kiverem belõlük", ha már ennyire megszenvedtem érte :D

evvagyokén

TÉGY!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Sziasztok!

Gratula mindenkinek, aki elindult! Én kíméltem a technikát, meg magamat... :D

Feltöltöttem a rajtnál készült képeket! A legvége már nincs rajta, mert csurgott a víz az objektívbõl... :D

http://kep.tar.hu/kisocsike/50293078#2

Üdv!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Az idõnket csak célbaéréskor mérték vagy startoláskor is mindenkit egyenként?
Mert pl. Nitr-O-nak, aki annyira hobbista mint én(ennek örülni fog:) ), van versenyengedélye ezért 10 percel hamarabb indulhatott a célnál.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Clio: akkor te voltál az, akiket mi ketten utolsó hosszútávosok az Ördögoldal alján láttunk a további útirányon töprengeni?

Igen :D
nem töprengetm, csak ott vettem le az esõruhát. De aztán megbántam, hogy ot másztam fel, ahol ti, mert e vájúban könnyebb lett volna :D. Kicsit korábban jöttök, talán mást is láttatok volna ;)

evvagyokén

TÉGY!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
áhh értem. akkor bocs. nemtom ki látta, volt egy bringás, aki odament a gatorades izé mellé, és valõszínûleg ráment egyszögre vagy valami hegyesre és így egy az egyben kijött az összes levegõ a belsõjébõl egy másodperc alatt. mindezt a rajt elõtt másfél perccel...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

victrix: te voltál az, akinek a rajt elõtt annál a gatorades bigyónál kilyukadt a hátsó kereke, de így tök hirtelen? vagy az valaki más volt?

Nem én voltam. Nekem még az indulás elött, az összeszereléskor lett defektes a belsõm. És 25 percel a mezõny után indultam el.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Ha egy bizonyos méretnél nagyobb a lyuk, akkor ott már az a szmötyi sem segít... de hõmérsékletfüggõ is lehet, mint a folt, de sztem a mérettel lehettek gondok.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/