a 188ból
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Köszönjük a képeket.Sziasztok!
Gratula mindenkinek, aki elindult! Én kíméltem a technikát, meg magamat...![]()
Feltöltöttem a rajtnál készült képeket! A legvége már nincs rajta, mert csurgott a víz az objektívbõl...![]()
http://kep.tar.hu/kisocsike/50293078#2
Üdv!
KisÖcsike
áhh értem. akkor bocs. nemtom ki látta, volt egy bringás, aki odament a gatorades izé mellé, és valõszínûleg ráment egyszögre vagy valami hegyesre és így egy az egyben kijött az összes levegõ a belsõjébõl egy másodperc alatt. mindezt a rajt elõtt másfél perccel...
Ez az idõmérés, nem egyéni idõt mér hanem abszolutat, azaz ha ellövik a rajtot onnantól számol, és mikor beérsz akkor regisztrál. Ha Te 3 percel késõbb haladsz át a rajtkapun, mert hátulról tudsz csak indulni, akkor 3 perc minuszból indulsz és esélyed sincs jó helyen végezni. És én ezt nem nevezném chipnek. Külföldön a nagy maratonokon ott egyéni idõt mérõ chip van, tehát ha 20 perccel a mezõny után indulsz attól még nyerheted a távot. Ezért is van itthon akkora tülekedés a rajtoknál, míg külföldön mindenki megy a maga tempójában, hisz "majdnem tök mindegy" hogy honnan rajtolsz el. így volt pl idén gardán, hogy másodpercre azonos idõt mentek 2-en is, így megosztott elsõ hely volt, s gondolom nem kéz a kézben jöttek be elsõként.
Jaja, olvastam! Mindegy, idén egy lánctörlõ ronggyal kevesebb ;-)
Az én kütyüm csak száraz idõben 100%-os. Sajna ahogy átázik a külsõ (mivel nem gumi) igy nem tud térhálósodni. Ez történt Köszegen mikor kölcson adtam Kónya Tominak a kerekemet, és nekem most pályabejáráskor.
Jaja, olvastam! Mindegy, idén egy lánctörlõ ronggyal kevesebb ;-)Azért ugye tudod, hogy póló is volt a beérkezõknek?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Más: Tök jó zoknit adtak a startcsomagban, már tele volt a tököm a pólókkal, végre egy üdítõ színfolt! És a láncolaj is szimpi volt.