Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad maraton 2006. május 28.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
386 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
95ik lettem ;)
a 188ból

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
rtök jól mentél, meglepõdtünk. valami 100. hely elött, ilyen géppel. szóva grat!
amúgy szép arcod volt:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
valaki kérdezte az idõmet

2:45.xx

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
KisOcsike köszi a képet!
http://img.tar.hu/ki.../22420623.jpg#3

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
valószínûleg ott vagyok valahol a képen, csak pont el vagyok takarva:D mert az a két authoros srác elõttem állt a rajtnál.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Sziasztok!

Gratula mindenkinek, aki elindult! Én kíméltem a technikát, meg magamat... :D

Feltöltöttem a rajtnál készült képeket! A legvége már nincs rajta, mert csurgott a víz az objektívbõl... :D

http://kep.tar.hu/kisocsike/50293078#2

Üdv!

KisÖcsike

Köszönjük a képeket.
;-)
Ez a sárga sisakos én lennék.
http://img.tar.hu/ki.../22420314.jpg#3

DaveRider: nem messze lehettünk egymástól a rajtnál,mivel én is tanúja voltam,annak a hirtelen defektnek.
Még húzták is a srácot,hogy ez bizony elõjel.
Gondolja meg és inkább ne is induljon.
:-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
minden elismerésem azoknak akik elindultak és végig tekerték vagy akarom mondani fürödték a táv valamelyikét.
én a középtávon indultam volna de reggel ez esõt meglátva meghunyászkodtam és bedobtam a törülközõt,
de azt hiszem nem bántam meg...
a hosszútávosok meg fanatikus állatok!!!!!
üdv
szammer

krilin

krilin

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

áhh értem. akkor bocs. nemtom ki látta, volt egy bringás, aki odament a gatorades izé mellé, és valõszínûleg ráment egyszögre vagy valami hegyesre és így egy az egyben kijött az összes levegõ a belsõjébõl egy másodperc alatt. mindezt a rajt elõtt másfél perccel...

az valszeg én voltam:) nem tudom mitõl lett defektes, de legalább ezzel letudtam és nem fordult elõ többet a pályán:)

most olvasom, h ezt a típusú CHIP-et csak a beérkezõ idõkre használják, és a start ideje mindenkinek azonos. mondjuk az a -5 perc a majdnem 9 órás teljesítésemhez már nem oszt vagy szoroz, ugyanott végeztem volna :)

hermit

hermit

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

Ez az idõmérés, nem egyéni idõt mér hanem abszolutat, azaz ha ellövik a rajtot onnantól számol, és mikor beérsz akkor regisztrál. Ha Te 3 percel késõbb haladsz át a rajtkapun, mert hátulról tudsz csak indulni, akkor 3 perc minuszból indulsz és esélyed sincs jó helyen végezni. És én ezt nem nevezném chipnek. Külföldön a nagy maratonokon ott egyéni idõt mérõ chip van, tehát ha 20 perccel a mezõny után indulsz attól még nyerheted a távot. Ezért is van itthon akkora tülekedés a rajtoknál, míg külföldön mindenki megy a maga tempójában, hisz "majdnem tök mindegy" hogy honnan rajtolsz el. így volt pl idén gardán, hogy másodpercre azonos idõt mentek 2-en is, így megosztott elsõ hely volt, s gondolom nem kéz a kézben jöttek be elsõként.

Szerintem meg nem így mûködött, mert egy-két másodperces különbséggel értünk be egy másik lánnyal és az õ ideje másfél perccel rosszabb volt.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Jaja, olvastam! Mindegy, idén egy lánctörlõ ronggyal kevesebb ;-)

A pólót otthagytam a pálya mellett a keritésre teritve...Azért sajnálom kicsit,mert a többi versenyröl mind megvan még ha nem is hordom öket.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Charon-nak és Dawn-nak külön gratulálok!

Köszönjük:)

:love:

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Végignyomtam a hosszútávot, de lehet, hogy megért volna egy új nevezést a közép :-)
Az a folyómeder? amin át kellett kelni elég horror volt.

"""Más: Tök jó zoknit adtak a startcsomagban, már tele volt a tököm a pólókkal, végre egy üdítõ színfolt! És a láncolaj is szimpi volt."""

A zokni tényleg nem rossz, de következik a Flash Across, szerintem idén is valami jópofa fejkendõt adnak a startcsomiba.

Megyek meghódítani Ausztriát!

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

Az én kütyüm csak száraz idõben 100%-os. Sajna ahogy átázik a külsõ (mivel nem gumi) igy nem tud térhálósodni. Ez történt Köszegen mikor kölcson adtam Kónya Tominak a kerekemet, és nekem most pályabejáráskor.

Ez itt Off!
Hali!
Ez számomra új infó! Megkérdezhetem milyen tipusúval mégy? Nekem Stan's No tubes van a kerekeimben 1 hete. Most ugyebár nem tudtam felavatni, így nyilatkozni sem tudok róla.
XC-rider!
Tudtommal te is ezzel mégy. Neked volt már valami gondod esõs idõben vele?
ON

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

Azért ugye tudod, hogy póló is volt a beérkezõknek? ;)

Jaja, olvastam! Mindegy, idén egy lánctörlõ ronggyal kevesebb ;-)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
:D

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Más: Tök jó zoknit adtak a startcsomagban, már tele volt a tököm a pólókkal, végre egy üdítõ színfolt! És a láncolaj is szimpi volt.

Azért ugye tudod, hogy póló is volt a beérkezõknek? ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
A zokninak én is nagyon örültem, rögtön fel is avattam. Én akkor mosolyogtam mikor Bánkúton az itatópontnál egy szervezõ felajánlotta hogy megolajozza a láncom.;)

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Az a remek kis zokni... jah. Kár hogy olyan apró volt. :( Sebaj, párom örült neki. ;)
Mert ez így van jól.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Mint tudjuk, egyéni mérésre van/volt már péda (pl idei buda marci). Csak magyarországon vagyunk, ahol nem mindig az nyer meg egy pályázatot/tendert, aki a legporfibbat nyújtja. Szerintem kár ezen agyalnotok. Na most lehet lehurrogni :-)
Más: Tök jó zoknit adtak a startcsomagban, már tele volt a tököm a pólókkal, végre egy üdítõ színfolt! És a láncolaj is szimpi volt.
Amúgy én nyúl voltam, nem indultam, idén még egy versenyt sem fejeztem be...ejejjj... Öregszem.

Tuki:)

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Xc ridernek teljesen igaza van! Ennek így igazábó semmi értelme nincs, csak annyi h megkönnyíti a szervezõk dolgát mert nem kell a célkapunál állniuk és írkálni a beérkezetteket! Ha már van chip akkor mérhetne egyéni idõt!
:P