"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Lehet, hogy csak te jártál ott, de szerintem csak rossz nyomvonalat választottál, a vizet kellett mindenhol keresni.Na ja! Csak ahol a kerékvájatok olyan mélyek voltak az agyagos talajban, hogy a pedál leért tekerés közben (márpedig ezen a szakaszon még lefelé is erõbõl kellett tekerni), ott nehéz volt suhanni. Vagy ezen a szakaszon csak én jártam?
)
A sebesség mindent megold.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Lefelé tolni???Nem vagyok egy kamikáze,de a lefeléken suhantam nagyon,az utolsó tetszett a legjobban,a sinek elötti, ahol olyan sok nézö volt.
Lefelé tolni???Nem vagyok egy kamikáze,de a lefeléken suhantam nagyon,az utolsó tetszett a legjobban,a sinek elötti, ahol olyan sok nézö volt.Ja most néztem a fékeket,cserés az elsö-hátsó.A hátsó majdnem 0-kilométeres volt a verseny elött,de az egyik pofa hátul fémig kopott.Van hozzá több fajta és itt van akciósan (ha van még) : www.bikediscount.hu 25000-t ir a fékre,de ha jól emlékszem 20500-ért hozták le nekem. Szeretnék venni kesztyüt,meg XTR-felsöt.Kezdenek szétmenni már sajnos.Ha tudtok valami jó cimet ahol le is postázzák azt megköszönném.Én emlékszem olyan szakaszra is, ahol lefelé is tolni kellett a dagonyában
)
felfelé kell száguldani, és akkor lefelé tolhatod is, akkor is gyorsabb leszel...
ezaz!
nem csak a bringára kell költeni meg mindenféle táplálékkiegészitõvel tömni magunkat hanem technikára is kéne gyúrni. Siralmas ahogy egy két delikvens lefelé "száguldott"
HA az ár is szempont,akkor ajánlom a Shimano 525 Deoret,tökéletesen müködtek a sárban is.Amint a tárcsák tiszták lettek (egy pillanat) azonnal haraptak akár két újjal húzva is. 20500 most akcióba.
Na akkor én még jól jártam, mert az ebc betétek 380 km-t bírtak.pc99-es lanc 86 km hayes kemeny fekbetet xc-9es hez detto 86km...ennyit tudnak sarban...leiras: 500km a bekopasi ido:)
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Csak azt akartam ezzel mondni, hogy örülök hogy nem nyúlták le az emberek. Végülis egymás között voltunk.
Ez érdekes.Ma kárfelmérés a verseny utáni állapotokról (kukázás):
- 4 db vadonat új zöld EBC fékbetét
- 1 db vadonat új alsó váltógörgõ /SRAM X9/ + végleg talonba tettem a görbült kanalak miatt az egész váltót, és helyére megy fel a középkanalas 2006-s X9
- a féktárcsákat és a nagytányért világosban, tisztítás után meg kell majd vizitálnom, de így elsõre úgy tûnik, hogy nincs bajuk
- láncot (új XT) szombaton megnézzük célszerszámmal Salánál, mert lehet annak is sok volt a kiképzés
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti