Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad maraton 2006. május 28.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
386 hozzászólás a témában

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Különben én szögesgumit is tennék fel, jégesõt is mondtak
én szóltam
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Zénó az a Kárász-trebó?

mindig is irigyeltem azokat, akik beszélnek szuahéliül
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Azok a döngölt dózerutak ázottan annyira meg birják fogni a komoly mintázattal rendelkezõ gumikat, /pana smoke+dart/ hogy csak na...
Becsapós, mert nem ragad, nem agyagos, hanem tökkéletesen belesüpped a gumma mintázata, szal, szinte ha leszállsz, megáll magától..

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Van szállásunk!:)
Részt vevõk:
Mráz + eccsaj:)
Zed + eccsaj
Mellon +eccsaj
Szammer ohne csaj
Zénó a hölcsögöm
SÉN
Asszem ez kilenc:)

Zénó az a Kárász-trebó?
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Tecsek!
Team Heavy Pedál Szeged

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én passzolok, h milyen gumma kell...talán jó 5let a sárgumi, nekem legalábbis, mert én a kövesen amúgy sem (fully) rázkódnék szét. De majd meglátjuk. Betonon és döngöltön megaszopás. Az a baj, hogy nagy a köves dózerutak aránya, túl nagy, hogy egyértelmû legyen. De ha esik a verseny alatt, akor egyértelmû a téma.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

Katonasírok + utána a célig az mindig gáz volt ha jól emlékszem.
Nekem ott törte le a sár a hátsó váltómat. :D
Majd óvatosan....

Akkor az biztos nem egy SRAM váltó volt. Mert abban az esetben Õ törte volna el a sarat... :-)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Végül is a Buda marci 100% sár, a Szilvás meg mondjuk csak 40% :-)

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Van egy eladó nevezés U19 rövid távra!Árban megegyezünk! Ide írjatok: tajdib@freemail.hu

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Traktorhang? Brrr... jaja az szörnyû lenne! ;) :)
Nyilván ha annyira jelentõs lenne a zuhé a héten, érdemes bevállalni. De én szívesebben maradok inkább a megszokottaknál,szóval remélem erre nem kerül sor.
Mert ez így van jól.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Végül is 10 kilcsi / két óra sárban cipelés, vagy aszfalton traktorhang és 25 helyett 23 km/h... hát?

Akkora sár azért remélem nem lesz, hogy lefelé cipelni kelljen.

A sebesség mindent megold.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Végül is 10 kilcsi / két óra sárban cipelés, vagy aszfalton traktorhang és 25 helyett 23 km/h... hát?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Rövid távon az elsõ 10km aszfaltos fölfele, az utolsó 10km saras lefele, a köztes rész szerintem leginkább köves. Valami ilyesmi. Szóval ha gumit választasz,akkor valamit valamiért. :)
Van egy szett Pana Fire Xc, egy szett Continental Explorer Pro száraz és egy szett Pana Fire Mud sáros terepre. Hogy ide, mit fogok és hogyan felvariálni? Egyenlõre passz... Lehet,hogy azért a pár kilóméter zúzásért nem érdemes feltenni rövid távon a sárgumit.

Akkor lehet, hogy z-maxot vagy adrenalint fogok feltenni.

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Rövid távon az elsõ 10km aszfaltos fölfele, az utolsó 10km saras lefele, a köztes rész szerintem leginkább köves. Valami ilyesmi. Szóval ha gumit választasz,akkor valamit valamiért. :)
Van egy szett Pana Fire Xc, egy szett Continental Explorer Pro száraz és egy szett Pana Fire Mud sáros terepre. Hogy ide, mit fogok és hogyan felvariálni? Egyenlõre passz... Lehet,hogy azért a pár kilóméter zúzásért nem érdemes feltenni rövid távon a sárgumit.
Mert ez így van jól.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kb. mennyi beton lesz rövidtávon?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem lesz egy könnyû pálya az biztos, az omsz szerint holnaptól egészen a jövõ hét elejéig várható esõ.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
kérdés: ha nézitek a térképet a maratonról, lennt a szintek ábrázolásánál a hosszútávnál 87km-nél lévõ egyik legalacsonyabb pont, az ugye Eger-nél lenne, illetve a Bükkmaraton rajtja utáni rész a betonon, ahol a sorompó van!!?? vagy az a 60-nál levõ alacsony pont? talán inkább...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Katonasírok + utána a célig az mindig gáz volt ha jól emlékszem.
Nekem ott törte le a sár a hátsó váltómat. :D
Majd óvatosan....

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
A vége biztos,hogy saras lesz. Pár hete jártunk ott, napok óta nem esett semmi csapadék, mégis az alsó szakaszon a katonasírok után, mi próbáltunk meg kitolni egy erdészeti dzsipet a mocsárból. Jól végig kell majd gondolni a gumi választást, mert azért az aszfaltos szakasz sem elhanyagolható.
Részemrõl ma beszerzek egy Panaracer Fire Mud-ot. Azért remélem elég lesz egy sima Conti Explorer Pro szett is.
Mert ez így van jól.

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Sziasztok !

Szilvásra lenne 2 férõhely kocsiba bringával (Budapestrõl akárhonnan) + 2 szállás is. A szállás 3500/fõ rendes házikó a starttól 300 méterre, a benyát meg szétdobjuk 4 felé. Meg elvileg van egy rövidtávos nevezés is amit lehet hogy át lehet írni másra is mert egyik ember nem tud jönni. Akit érdekel szólhat msn-en is (milakocsi@freemail.hu) ! Csak minnél elõbb hogy le tudjuk fixálni a dolgokat.

Bálesz