Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad maraton 2006. május 28.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
386 hozzászólás a témában

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Látom sokan foglalkoztok a gumi kérdéssel.
Pana Fire XC Pro 2.1 túl széles lesz?
Sokat saraztam már vele és ahol már az a baj, h nem fér el a sár, ott már alapból elég nagy gondok vannak. Valaki tud ajánlani jobbat esetleg, vagy elmerjek indulni ezzel a középtávon?

Helló Fory!
Én is Panaracer Fire XC pro-val nyomom majd.
elsõ 1.8-as a hátsó 2.1-es.
Igaz,hogy csak a rövidtávot.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

hermit

hermit

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Tudna valaki mondani egy pár szót, mondatot a rövidtávról?
Én most indulok elõször itt, és nem sok jót hallottam róla, fõleg sár tekintetében.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ááá köszi, tehát akkor sárra készüljek. itt is csöpög pesten, mondjuk én csak röviden megyek, mert idén még nem tudtam 500 kmnél többet edzeni (kéztörés).

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

ha jól tudom, vasárnapig még sok esõ fog leesni. tehát sárra kell készülni, ugye?

igaz hogy mi -salgótarjániak- kicsit arrébb vagyunk ,de azért nagyjából egységes az országrész idõjárás szempontból. lentebb említették hogy ma is esett, nálunk folyamatosan esik, és esõt is mond hét végéig... :(

http://www.met.hu/om...&pri=0&stt=Eger -elõrejelzés, legközelebb Eger-rõl van...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha jól tudom, vasárnapig még sok esõ fog leesni. tehát sárra kell készülni, ugye?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Látom, mindenkinek nagy élményeket nyújtott idáig is Szilvás. Hiába, ha Szilvás, akkor szívás. Fõleg, hogy ott valahol mindig akad dzsuva! Remélem én is meg tudom majd csinálni a 117-et, de ha vasárnap is így szakad majd, biztos, hogy nem indulok el.
Gummával én is készülök: elõre 2,0-ás, hátulra 1,8-as. Sárgumit biztos nem rakok fel, mert azzal nagyon nem szeretek betonon meg sziklán menni.

na csakhogy bedobjak én is egy fordulatot az össznépi gumizásba... :D szóval van egy gumi ami egész jól elmegy dzsuvába, száraz terepen igen jó, aszfalton pedig terep gumihoz képest hihetetlen... de tényleg. És mindössze kb 2400Ft körül van. csak hogy el ne ringatózzunk, egyetlen baja hogy nehéz. ez pedig nem más mint a 1.8-as (~1.7 igazán) Panaracer Speedblaster... Én vagy ezzel vagy a Panaracer Cinderrel nyomulok majd...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha nem indulsz el esõben, akkor végigkergetünk a pályán ;-)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Látom, mindenkinek nagy élményeket nyújtott idáig is Szilvás. Hiába, ha Szilvás, akkor szívás. Fõleg, hogy ott valahol mindig akad dzsuva! Remélem én is meg tudom majd csinálni a 117-et, de ha vasárnap is így szakad majd, biztos, hogy nem indulok el.
Gummával én is készülök: elõre 2,0-ás, hátulra 1,8-as. Sárgumit biztos nem rakok fel, mert azzal nagyon nem szeretek betonon meg sziklán menni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
ja, bocs. ha egyáltalán eljutok odáig. tavaly a célvonaltól 40m-re, amikor kikanyarodtunk a betonútra, már ott volt egy sportszerûen türelmes társunk, aki nem tudott várni, inkább betolta a hátsó váltóm a küllõk közé... :( 2000-ben meg a felkarom tört el itt Szilvásváradon... ugyhogy... majd meglátjuk... :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Cserélj külsõt a terepnek megfelelõen!! :D

hát ja. na erre még nem gondoltam. egy embert lerendelek Ómassára, egyet Felsõtárkány, egyet az Omya kõbányához, egyet meg Szarvaskõre! :peace::dance2:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Na ez Lemaradás-100-on jól jött volna...
(0-20 km sáááár és agyag, 20-30 km köves-de-nagyon, 30-80 homok és döngölt, 80-100 mittomén, kiesett...;) )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ez így van... Én meg csak agyalok és agyalok hogy most akkor mi történjen a 117 alatt... :D:(

Cserélj külsõt a terepnek megfelelõen!! :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Adjak kölcsön 2.4-est? ;D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Neked igen. ;)

csalloa és rövidtávosok - ti akár slickkel is mehettek egyébként...a két kritikus szakasz nektek egy az egyben kimarad

Ez így van... Én meg csak agyalok és agyalok hogy most akkor mi történjen a 117 alatt... :D:(

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Jaja, de 2.1-essel csak a mazo-vonal hívei jöjjenek. ;)

Akkor én az vagyok, mert elõl-hátul 2.1-es gumi lesz fent.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Neked igen. ;)

csalloa és rövidtávosok - ti akár slickkel is mehettek egyébként...a két kritikus szakasz nektek egy az egyben kimarad
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Tanács:

Ha nincs igazi sárgumija az embernek, akkor vegye elõ a legkeskenyebb (1.5-1.7-1.9) és legritkább mintás gumiját és használja azt.

Van 1 pár 1,3-as Sportcontact. Jó lesz? :)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Fory

Fory

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás

Jaja, de 2.1-essel csak a mazo-vonal hívei jöjjenek. ;)

Pana Fire Mud vagy inkább XC Pro 1.8asban?
Az 1.8as XC Prot olcsóbban kapom (kb. a feléért), vagy inkább megéri többet költeni a másikra?
A hazád ott van, ahol nem kell magyarázkodnod.

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Ki mondta azt,hogy Jehova? :)
Szerintetek van értelme olyannal trükközni,hogy elõre felteszem a sárgumit (Pana MuD), hátulra meg valami vékonyabb,de aszfalt/követ jobban tûrõ külsõt (Pana Fire Xc 1.8). Rövid távon igazából szerintem a vége csak az iagzán necces.
Mert ez így van jól.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
...akkoriban mindennapos volt az ilyen látvány....

Feltöltött kép