Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad maraton 2006. május 28.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
386 hozzászólás a témában

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

A meteorológiai weblapok és a tv-elõrejelzés szerint is egyre "szebbek" a kilátások a hétvégére...:(

Piszkosul kezd tele lenni a púpom ezzel...:( Ebben az évben eddig ez lenne a második maraton, amire készülök, elbumlizok, majd nem indulok el. De legalább hétközben, mikor az irodában ülök, akkor odakint százágra süt a nap!

Na mindegy, fõ az optimizmus! Lehet, hogy tök jó buli lesz az egész és megússzuk! (persze jó lenne az úszást nem szó szerint érteni...)

A tavaly elõtti szilvási versenyen is esett,és úgy rémlik nem igazán okozott sehol komoly gondot a sár,pedig akkor még a rövidben benne volt az Ördögoldal,és én különösen utálom a saras lefeléket,mindkét nagy esésem ilyen terepen történt.

RideSTRONG

RideSTRONG

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
A meteorológiai weblapok és a tv-elõrejelzés szerint is egyre "szebbek" a kilátások a hétvégére...:(

Piszkosul kezd tele lenni a púpom ezzel...:( Ebben az évben eddig ez lenne a második maraton, amire készülök, elbumlizok, majd nem indulok el. De legalább hétközben, mikor az irodában ülök, akkor odakint százágra süt a nap!

Na mindegy, fõ az optimizmus! Lehet, hogy tök jó buli lesz az egész és megússzuk! (persze jó lenne az úszást nem szó szerint érteni...)
"Minden fejben dõl el..." LIVESTRONG, THINKSTRONG, RIDESTRONG!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintetek a 2.1-es jimmy jó lesz vagy maxxis medusa 1.55-ös vagy vegyesen elöl medusa hátul jimmy?

A sebesség mindent megold.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Michlein Wildgripper Comp S Zõd Szilikonos kevláros :)
Kösz Dante!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Maximális Respect mindenkinek, aki elingul. Én buda marci után valahogy nem vágyom még1 saras maratonra a közeljövöben.

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Na. Csak,hogy tartsuk a gumitéma hagyományt. Elõre felkerült egy Pana Fire Xc 1.9 hátra pedig egy Pana SpeedBlaster 1.75. Ennyi.
Részünkrõl most van az indulás. Sok sikert Mindenkinek, égszakadás esetére pedig egy jó nagy adag kitartást! :) Meg úgy egyébként is. Remek lesz.
Mert ez így van jól.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Egy hozzáértõ tegnap azt mondta nagy sár lesz, úgyhogy beszereztem egy schwalbe dark star (vagymi) mud-ot hátha jól jön
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jajj, gumipara ne legyen már, igazából AKKORA szopás itt nem lehet. (mint pl amikor beállítottam egy Maxxis Flyweight-tel egy saras Zemplén-marcira...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

outdoor fesztivál ha joltom nem lesz, regisztrálni (nevezni) pedig lehet szombaton.

Köszi!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
hogy áll a pálya?
Team Heavy Pedál Szeged

Robit

Robit

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Milyen választás lenne a Ritchey Vader 2.1 elõre és Zmax hátra?
A válaszokat elõre is köszi.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
outdoor fesztivál ha joltom nem lesz, regisztrálni (nevezni) pedig lehet szombaton.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Outdoor fesztivál végülis lesz-e? Szombaton lehet a helyszínen regisztrálni?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jóhogy. ;) Én ma voltam kint szilvásira hajazó terepen, s jól összepettyeztem magam, de sima gummával azért lehetett menni. Sárguminak egyedül egy esetben lehet létjogosultsága, ha a verseny napján végig szakad.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

KissCADMan szerint a pálya mág sárosan is jól járható lesz, mert nem ragadós agyag, hanem inkább híg folyós lesz a víztõl. Dózerúton meg köves részen meg tökmindegy.

Bezony, két (vagy három?) éve is eszement sok esõ esett a megelõzõ napokban, volt sár rendesen, mégis lehetett azért menni. Nem lesz Buda Maraton effekt :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Nekem nem ment sárban. Sok helyen nem tudtam felmenni vele, a Panaracer Smokkal meg igen.
De hát embere válogatja.

Én a középtávon indulok.

Én sem azt mondtam hogy ez "sárgumi" lenne. Én valamennyire tudok vele haladni... :D de a smoke nekem kicsit megerõltetõ lenne azon a sok döngöltön ami nekem lesz 117 alat... :D

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Köszi, én is csaj vagyok:-),

én is s szebbik nemhez tartozom ;)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

hermit

hermit

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

eleje sok km aszfalt felfelé. tavaly azért volt szar, mert igen meleg volt és néhol cuppogott a bitumenes javítás.
aztán egy mókásabb mászás terepen, majd erdõ, dózerút, megint aszfalt felfelé. Majd ismét terep felfelé, apróköves, széles út. Azt hiszsed sosem lesz vége a felnek ;)
És eccercsak elindulsz elfelé, és meg sem állsz a célig. Sötét erdõ (na ott sár leszen sztem idén), széles napos út, kanyarok, ilesmi

Technikai kihívás nincs a pályában. Hacsak a végsõ lejtõt megelõzõ keréknyomokat nem veszzük annak. tavaly akkorát esett elõttem egy csaj, hogy még. kellett neki úgy sietni :D

Köszi, én is csaj vagyok:-), de csak megoldom a lefelét, túléltem már párat.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.170 hozzászólás

az egy dolog. amugy szerintem lehet vele haladni sárban, nekem legalábbis ment... :D viszont ha olvastad én hosszútávon gondolkodok, ahol viszont rengeteg lesz a murva meg a döngölt, meg stb. de lehet hogy Cinder lesz belõle...

a twistert viszont nem merném megkockáztatni... És nem a kipörgés miatt, hanem a lefelék miatt... :S :D

Nekem nem ment sárban. Sok helyen nem tudtam felmenni vele, a Panaracer Smokkal meg igen.
De hát embere válogatja.

Én a középtávon indulok.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Hali
van egy eladó nevezésem rövidtávra. Egyik ismerõsé. Sajnos behalt a bringája :(
privátban bitte