Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad maraton 2006. május 28.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
386 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én kábé 3 hónapja írtam nekik, s semmi válasz...

Ehh! :(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás

én írtam nekik egy levelet, hogy sikerült-e a nevezés. (most írtam, remélem kapok választ)
Ha mindenki így tenne lehet megunnák és felraknának egy listát. :)

Én kb. egy hete írtam nekik, de azóta semmi válasz...

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Valaki nem jön a szombat 15:15 vonattal egri átszállással?

hi!

mennyi idõ alatt érnénk le?ja és mennyi a vonatjegy?

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
én írtam nekik egy levelet, hogy sikerült-e a nevezés. (most írtam, remélem kapok választ)
Ha mindenki így tenne lehet megunnák és felraknának egy listát. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Egy kritika a rendezõség felé....

Hogy egy "nevezettek" listát miért olyan bonyolult feltenni a hálóra, ez egészen hihetetlen! Kábé az egyetlen maraton, ahol végig izgulhat az ember, hogy vajon beért-e a zsé vagy nem! (és ez már tavaly, sõt, tavaly elõtt is téma volt!)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Valaki nem jön a szombat 15:15 vonattal egri átszállással?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Tegnap mentünk egy kört. Remek volt! :) Próbáltunk a maraton rövid / közép táv útvonalán maradni, több kevesebb sikerrel... Kellemes a terep. A magasabb ösvényeken néhol nedves avar borította a sziklás részeket, azon helyenként kicsit nehezebb volt mind mászni mind ereszkedni egyaránt. A katonasírok utáni gyors szakaszon volt egy jó adag sár,kátyú illetve egy beakadt dzsip tele lopott fával :), de semmi vészes. Persze két hét alatt ez még bõven változhat.
Mert ez így van jól.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Sziasztok!

Ha valakinek "véletlenül" volna 1 (esetleg kettõ) eladó nevezése, azt szívesen átvenné(nk)m.

Köszi!

Alfa (author29 kukac freemail pont hu)

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Gyertek, emberek! Megcsináljuk nektek a jól megszokott minõségû maratonotokat!
...egy szilvási rendezõ
"...can you hear the Holy Mountains?"

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Mi is testületeileg megjelenünk vagy 20 fõvel :D

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Van szállásunk!:)
Részt vevõk:
Mráz + eccsaj:)
Zed + eccsaj
Mellon +eccsaj
Szammer ohne csaj
Zénó a hölcsögöm
SÉN
Asszem ez kilenc:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Halihó

Miért nem mentek nagyvisnyóra,az csak a szomszéd falu és nem 45 kilcsi...

Itt már többször voltunk és pénteken és szombaton arrafelé akarunk túrázni.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Miért nem mentek nagyvisnyóra,az csak a szomszéd falu és nem 45 kilcsi...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Szállásügyi infó:
Mi szinte biztos hogy Bükkszentkereszen fogunk aludni péntektõl, ahol a legutóbbi tali is volt(Szilvástól kb 45 km). Még nem foglalt akkorra senki, van egy 3 ágyas szoba és kettõ két ágyas(remélem jól emlékszem). Ha valakit érdekel, keresse Mátyás Vilmosnét a 46390060-as telefonon.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az elsõ tíz kilcsi, de még inkább a teljes Bánkútig tartó szakasz a helyezkedésrõl fog szólni. Középtávon a nagy lejtõ és az ördögoldal fogja eldönteni az abszolút helyezéseket a "mezõnyben".

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát én se nagyon.:)...az elején nyugodtan menj, minél elõbb helyezkedsz a rajtnál, annál jobb lesz. a széthúzós emelkedõn úgyis le fog elõzni, aki erõsebb/jobb nálad, és te is leelõzõd azokat, akik gyengébbek..de ne hajtsd túl magad az elején, mert azután a 10 után még van 30 km a rövidtávon. a közép és hosszutávon több...

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Nyelvizsga utánra jobb feszültséglevezetést el sem tudnék képzelni. :)
Tavaly is ott voltunk azon a hétvégén, és bár nem neveztünk, Egerbõl Szilvásváradra menet, térkép hiányában, kaja ill. pia nélkül eltévedtünk az erdõben, úgyhogy sikerült alaposan szemügyre vennünk a Bükk legeldugottabb járhatatlan bugyrait is. Páromat azóta sem sikerült újra bringára ültetnem... :P Szeretem azt a környéket.
A kondim nem a legjobb, sikerült télen a cigirõl való leszokás kapcsán szert tennem "némi" súlyfeleslegre,szóval konkért tervem az,hogy megvárom,amíg szépen elrajtol mindenki aki siet, aztán boldogan meglódulok. Legalább így nem akadályozok senkit és jó esélyem van arra is hogy elõzzek. Kell az elején sikerélmény. :) Igazából egyenlõre még helyezésre nem hajtok, a szintidõ a cél. Ha beérek egyben, sportszerûen, idõben az nekem most még bõven elég lesz.
Mert ez így van jól.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
csallloa: kiváló választás elsõnek, én tavaly itt kezdtem és hát szuper...nemtom mennyire vagy ismerõs a környéken, de a stadiontól ami megy fel a kisvasút melett út, na ott indul a mezõny. aztán ott van egy leágazás balra, ami felvisz a kilátohóz meg a hegytetõre. ott megy fel a mezõny, ilyen széhúzós mászás, nem meredek, csak hosszú, de arra jó, hogy széthúzza a mezõnyt (aki erõs, az beáll elõre, aki gyengébb, az hátrébb->így nem akadályozzák pl. a túrázosabbak a versenyzõket). ott felérsz, és addig van aszfalt. ez olyan 8,5-9 km, tavalyi mérés. meg a végén amikor kiérsz az erdõbõl, a stadion mögött hátulról érsz be a stadionba, a kisvasúti sín túloldalán lévõ 500-600 m hosszú úton. aztán egy tiszteletkör és beérsz a célba. a többi rész terep.

nekem külön jó, mert május 27-ig nem sportolhatok, hogy a kezem rendbejöjjön. 27.-én megyek angolból középfokú nyelvvizsgára, másnap pedig szilváson maraton...jó program, nem?

Konásjózsi

Konásjózsi

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Kb 10km-t megy aszfalton az elején aztán még a végén egy kicsit(párszáz métert).

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Hány km fut kb. aszfalton?
Mert ez így van jól.