Te pereceltél elöttem egyet a pataknál?Én meg kérdeztem a csajtól,hogy: "megvolt?" Meg...
Nem, szerencsére sehol nem estem...
Nem tudod hogy milyen fotós volt, nem volt rajta vmi felirat, akármi?
Te pereceltél elöttem egyet a pataknál?Én meg kérdeztem a csajtól,hogy: "megvolt?" Meg...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Te pereceltél elöttem egyet a pataknál?Én meg kérdeztem a csajtól,hogy: "megvolt?" Meg...Engem az érdeklene, hogy ki/kik voltak akik egy lejtõ&patak elött lefele fényképezték az embereket, mert akik mögöttem jöttek azt mondták hogy engem lefényképezett a csaj .
Képeket a versenyröl hol találok még a sportaktivon kivül?Meg esetleg ha valaki ismeri másik bringás újság fotósát az jelezzen nekem légyszives!!!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
2004-ben 1.7-es Notos XC-vel mentem (~3200/db), egyszer sem kellet megállni takarítani és szinte mindenhol elment. Persze ehhez kellett egy acélváz is.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Én is középen mentem 2004-ben, de a vége az annak is makacs sárdagasztás volt, rosszabb mint most DM, legalábbis nekem, mert ott 10 métert nem tudtam tolni, már takarítani kellett, végül is háton cipelés lett belõle. Igaz, arra nem emléxem, hogy ez kb. hány km volt, de a végére jutott, így rosszul érintett. :-)) Szóval hajrá!
Szal sárgumi nélkül a középtáv járható, végén meg megint horror széles gumival?!
Köszönöm az infót, ha így van, akkor már nem gondolkozom hogy közép vagy hosszútáv, akkor tuti közép!
Én 2004-ben mentem a Bükk maratonon a 100km-en (tervezem idén is a hosszú távot). Ha a röviden mész, akkor annyira nem lesz vészes, az eleje jobbára sziklás, persze sár akkor is lesz ha esik. Viszont a hosszú táv vége, a Nagy-Egedrõl lefelé nagyon gáz ha esik. Az út a szõlõhegyekrõl jön le, ahol kilómétereken keresztül nyakig ér az agyagos föld... 2004-ben legalábbis ilyen volt...
Srácok, Bükkmaratonon jobb út várható?! (Van ott agyagos rész?)
Mert ott is kéne menni egy karistot
Görcsölt a lábam...utána te pihentél le...
8:09 a szerelés után már csak happy bike volt, nem szaggattam magam.mi lett az idõd?
Régebben nagyon nézegettem, de mivel akkor nem voltak elterjedve a sáros versenyek nem is vettem. Valószínûleg ez már nekem vékony is lenne, talán egy Schwalbe Black Shark Mud vagy egy Maxxis Medusa jobban feküdne.Cruxos : svabe 1.35 cx pro és nagyon olcso
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Én sem tudom miért kopnak másoknak ennyire a fékpofák. Nekem már négy saras versenyem volt (250 km) és még csak félig koptak el. Leginkább 1.7-es gumival mentem volna, de az sajnos már elkopott. Majd jövõre... Egyébként milyen gumivan mentél? Mert menet közben nem ismertem fel.ja, ehez a fékes agymenéshez meg csak azt tudom mondani 86Kg vagyok a nagy hasammal, és az idén már 3 saras versenyen voltam 1 garnitura vfékpofával. Szval ha ennyit fékeztek hogyan jottok el a célig, és ha én csak ennyit fékezek miért nincs jobb eredményem. sok sikert mindenkinek
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Láttam én is valakit, 1.3 körüli gumval és csodálkoztam is, hogy vajon jó helyre jött-e?