'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Köszi! Rendes vagy!
De mivel - feltételezhetõen vírusos fertõzés - jobban is tetted, hogy nem jöttél. Még - akaratlanul is - átadtam volna belõle egy keveset, aztán kaptam volna a fejemre tõletek!
Valószínûleg szerdán kaphattam el, egyik kollégámtól. Õ másnapra esett ágynak, én pedig csütörtökön dél felé éreztem, hogy valami lappang bennem. (Délután már szunyáltam is otthon.)
Ez van, ez jutott. Megpróbálom ágyban kiheverni, de baromira szenvedek ettõl!!!
Dehogy, teljesen még nem vesztem meg.
Mostmér, nekem is volt 1000 feletti hetem.
Hát ma kicsi mozgás megvolt. De látszik ,hogy nem bringáztam 2.5 hete. Hûvösvölgybõl mentünk fel a János -hegyre és hát mire felértünk a kilátóba én nagyon elfáradtam. Ráadásul csak gyalog mentünk,de a táj az nagyon szép volt. Bringával is élvezetes lett volna, mert nagyon jól tapadt a hó.Jaja, betegen edzeni nem érdemes, nincs edzésértéke. Ellenben regenerálót, lassú átmozgatósat néha érdemes menni, az sokszor segíti a gyógyulást. De ne kockáztass, jeges úton, fagyban, inkább görgõzz, vagy tornázz.
hát ahhoz gyûjteni kéne a km.ereket. Most ott tartok mint egy éve, és volt 300 km plusszom a betegségem elõtt....Most úgy áll a helyzet ,hogy örülnék neki ,ha a vizsgálatra olyan álapotban lennék ,mint amilyen elötteHogy miket szedsz össze!
Milõbbi gyógyulást, aztán meg retteghet a nõi mezõny!
Én próbálok ,valószínû még köv. héten sem edzhetek,mert még mindig fáj a bordámnálAnna!
Most már aztán tényleg...!
Mert irgum-burgum!
1629 km???
Mióta? jan1?
sajna nem szeretem a spenótot, de azért köszi a tippet:)Egyél spenótot, Popeynek bejött!
Meg lehet kérdezni hogy miért pont onnan számolod?