A rugóst, szerintem úgy értette hogy rugózik....
valóban, de sokadikX-nem itt egy "rugós":
Bocs, de szerintem ez nem rugós. Ez egy zselés nyereg, amit gumibakok tartanak a "pálcán"egyébként nem csak a Brooks gyárt rugós nyerget, pl. selle royal:
mire akarod használni? úgy értem reggel elmenni melóba, vagy hegyen tekerni egy százast?
Sziasztok! Szerintetek mi a kényelmesebb és legfõképp gerinckímélõbb: egy Selle SMP TRK + belépõszintû rugós nyeregcsõ vagy egy nagy hátsórugós Brooks nyereg? Van valakinek személyes tapasztalata ezekkel? Thx, Ádám
nincs logikai defekt számomra (nem tudod mennyit kellett fizetni a teszt nyergekért )
a drága nyereg az, amit ki akarsz próbálni, mert nem olyan, hogy megveszed-nemjó-eladod
olcsó nyergen nem lehet nagyot bukni ha nem válik be.
nincs logikai defekt számomra (nem tudod mennyit kellett fizetni a teszt nyergekért )Ha jól rémlik a felsõbb kategóriás nyergek szerepelnek a tesztszettben. Itt van a logikai deffekt. Nagyon sokan ennyiért akarnak bicajt venni, nemhogy nyerget. Itt a boltok többsége az alacsonyabb kategórás bicajokból él meg. Majd hülye lenne 30 rugós nyergekbõl 4-5 darabot megvenni tesztre. Érted. Logikusabb lenne ha ilyen 10-15ezer alatti nyergek szerepelnének, vagy esetleg azok is.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Tudok egy boltot Bp-n, ahol vannak olcsóbb nyergek és ha nem válik be, akkor 2héten belül visszaviheted.mondjuk sztem ennyi idõ alatt nem lehet megismerkedni egy nyereggel.Ha jól rémlik a felsõbb kategóriás nyergek szerepelnek a tesztszettben. Itt van a logikai deffekt. Nagyon sokan ennyiért akarnak bicajt venni, nemhogy nyerget. Itt a boltok többsége az alacsonyabb kategórás bicajokból él meg. Majd hülye lenne 30 rugós nyergekbõl 4-5 darabot megvenni tesztre. Érted. Logikusabb lenne ha ilyen 10-15ezer alatti nyergek szerepelnének, vagy esetleg azok is.
ezek a nyergek tuti nem kerülnek sehová, a teszt szettet meg kell vennie a boltnak. bõvülés elképzelhetõ, de az érdeklõdés nem ezt mutatja. sajnos a keleti országrészben nem igazán hisznek abban, hogy a dolog mûködik, pedig pont a kollega irta le fentebb, hogy sikerrel zárult a teszt. (és feltételezem, hogy elképzelhetõ nem is vett volna ilyen nyerget, ha nincs ez a teszt...)
tudomásom szerint nincs sl kit carbonio, az sl az egy középkategóriás nyereg... más a forma is.
ezek a nyergek tuti nem kerülnek sehová, a teszt szettet meg kell vennie a boltnak. bõvülés elképzelhetõ, de az érdeklõdés nem ezt mutatja. sajnos a keleti országrészben nem igazán hisznek abban, hogy a dolog mûködik, pedig pont a kollega irta le fentebb, hogy sikerrel zárult a teszt. (és feltételezem, hogy elképzelhetõ nem is vett volna ilyen nyerget, ha nincs ez a teszt...)teszthelyekben késõbb lesz változás? mármint hogy esetleg átkerül más városokba? vagy bõvítés?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.