Hellósztok!
Kicsit tanácstalan, így megosztom veletek a problémámat, hátha több szem többet lát alapon tudnék dönteni
Szóval az van, hogy szeretek kísérletezni a bringán minden félével, most például úton van egy ilyen. Azonban mivel már elég viseltes a nyergem, meg némileg kényelmetlen is hosszabb távon, így elkezdtem nézelődni a neten és ebbe az érdekes dologba botlottam. Bár nincs sok tapasztalat a neten róla, de amiket találtam elég jó véleménnyel voltak róla.
Most márciusban tervezek menni Berlinbe egy pár napra, és arra gondoltam, hogyha lehetőségem lenne rá akkor kipróbálnám valamelyik bringaboltban. Kinnt Németországban ezt a lehetőséget találtam: http://www.comfort-l...ddles/relax-iq/. Elvileg ugyanarról a nyeregről van szó. Fel is vettem a kapcsolatot velük, ahol elirányítottak egy boltba ahol a comfort-line oldalon lévő öszes nyereg megtalálható, plusz végeznek nyeregmérést (saddle-fitting, nem tudtam jobban magyarra átültetni, bocsesz) is minden féle eszközökkel és kütyükkel, úgy kb 1 - 1 1/2 óra hosszan tartó procedúrával. Ez azonban 70 euro-ba fájna. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek megérne egy ilyen nyeregmérés ennyi pénzt? Most egy nagyobb bringafelújításon vagyok túl ami kicsit leapasztotta a pénztárcámat, de ha lenne értelme ennek a dolognak akkor kisajtolnám rá az összeget még az is lehet, hogy jól is járnék vele. Egyébként lenne lehetőség simán csak ráülnöm a nyeregre, próbálgatni, bár reménykedtem, hogy lenne lehetőségem egy pár kört tenni a környéken a nyereggel, bár lehet van görgőjük is. Szóval ha valakinek lenne ezzel kapcsolatban pár gondolta, vagy van olyan aki kinnt él és ismeri a boltot akkor azt szívesen meghallgatnám.