1000-1100 volt nagyjából..../üröm hegytetõ 120-130, paprét 350, vis paprét megint 350, urak asztala meg a kisebb hullámzások még egy 100, ja meg ha komplett panoráma út az még egy 200 as /.. jó kis túra lehetett....gyömrõi: ott voltál a Hõsökön? Ha igen, akkor ezer bocs, de várhattál volna 12 percet. 11:12-re értem oda, de már csak turistahegyeket meg biciklis rendõröket láttam.
Amúgy eszméletlenül leamortizáltam magam. Az útvonalam: Bp - Üröm (a rosszemlékû Ürömi út montival nem is olyan vészes) - Budakalász - Szentendre - Pap-rét - Visegrád a Panoráma szerpentin beiktatásával - Paprét - Urak asztala - Paprét - Vörös-kõ - Leányfalu - Szentendre - Bp.
Nincs még órám, de ziher hogy 1000 m felett volt a mászás. Az Urak asztala érdekes hely, kicsit Pripjaty-hangulat uralkodik arra, akinek az bejön, feltételnül nézze meg. Kötelezõ darab Medal of honor rajongóknak is, már vártam hogy valamelyik magaslesrõl leszedjen egy sniperes ember. És télleg van elõtte egy kistányéros mászás .
Vörös-kõ irányába iszonyat jó volt az út, néha kellett csak leszállni farönk vagy (számomra) leküzdhetetlen gyökerek miatt. A kilátás nagyon bejött, de a lefelé Leányfalu irányába már nem annyira. A belógó ágak kicsipkézték a bal lábszáramat, a tagjaim meg sajognak a rázkódás miatt. De legközelebb is ugyanerre jövök le. Õszinte elismerésem annak, aki ezen a lefelén maximum a farönköknél száll le...
Szilárd: no problem
urak asztalánál, pár éve még volt pár szép nagy darab kutya is, mikor én jártam arra már nrm voltak, de haverékat egyszer megkergették