nemtom, nem kellene klubos sátrat majd beszerezni, késõbb a 24h-s versenyekre biztos megyünk majd csapattal. ezt most csak úgy írtam, jár az agyam, ha már a váltók kifogtak rajtam, pihenekÉn felmegyek megnézni
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. április 30. - 22:21
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. április 30. - 22:14
Én felmegyek megnéznivajon lesz odakint bicikliszervíz?:lol1:
tényleg, ki jön ki egyáltalán?
Írta 2006. április 30. - 22:10
tényleg, ki jön ki egyáltalán?
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 30. - 21:57
Írta 2006. április 30. - 21:52
gondoltam, megmászom egyszer-kétszer a gellért-hegyet, kis bemelegítésként holnapra, s hát egyik váltó sem hajlandó azt végezni, ami a dolga lenne. Féket nagy nehezen már megcsináltam, de ezek a szarok kifognak rajtam:horse: :behead:
kela: holnap mikor érsz oda?
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. április 30. - 21:39
vendég_avus_*
Írta 2006. április 30. - 21:25
Király. Akkor ahogy elhagytad a teret, én akkor érhettem oda . Legközelebb telszámcserével indítunk. Amúgy nem is érhettelek volna utol, mert én végig szoktam menni a Dózsán a Kassák L utcáig, szóval Vágány u nem játszik.Avus: az én órám szerint 11:13-kor indultam el szép komótosan a Hõsökrõl a Vágány u. irányába. De velem biztosan nem teljesítettél volna annyit, mint egyedül. Ami nekem sikerült, az Bp - Szentendre - Dömörkapu - Pilissztlászló - Pap-rét - Urak asztala felé az aszfalt vége - Pap-rét - Skanzen - Bp (96 km összesen). Amikor megláttam azt az ócskavas+porladó vasbeton izét az erdõ közepén, nem volt kedvem továbbmenni, olyan lehangoló.
Rain, mi lesz a listával?
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 30. - 21:16
Írta 2006. április 30. - 21:10
az urak asztalán meg a lom hegyen volt a lokátoros rész, anna völgyben a rakétások, pilis tetõn rakéták úgy tom......pilis tetõn ivánék, ezek a mieink illetve tán vegyes.....de majd megkérdem pontosan valamelik katonát itt.....Én az Urak asztala platóra gondoltam, ahol ezek szerint légvédelmi rakéták voltak? Gondolom, akkor a másik két helyrõl irányították õket. És a mieink, vagy Szásáék voltak ott?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 30. - 21:09
Avus: az én órám szerint 11:13-kor indultam el szép komótosan a Hõsökrõl a Vágány u. irányába. De velem biztosan nem teljesítettél volna annyit, mint egyedül. Ami nekem sikerült, az Bp - Szentendre - Dömörkapu - Pilissztlászló - Pap-rét - Urak asztala felé az aszfalt vége - Pap-rét - Skanzen - Bp (96 km összesen). Amikor megláttam azt az ócskavas+porladó vasbeton izét az erdõ közepén, nem volt kedvem továbbmenni, olyan lehangoló.gyömrõi: ott voltál a Hõsökön? Ha igen, akkor ezer bocs, de várhattál volna 12 percet. 11:12-re értem oda, de már csak turistahegyeket meg biciklis rendõröket láttam.
Amúgy eszméletlenül leamortizáltam magam. Az útvonalam: Bp - Üröm (a rosszemlékû Ürömi út montival nem is olyan vészes) - Budakalász - Szentendre - Pap-rét - Visegrád a Panoráma szerpentin beiktatásával - Paprét - Urak asztala - Paprét - Vörös-kõ - Leányfalu - Szentendre - Bp.
Nincs még órám, de ziher hogy 1000 m felett volt a mászás. Az Urak asztala érdekes hely, kicsit Pripjaty-hangulat uralkodik arra, akinek az bejön, feltételnül nézze meg. Kötelezõ darab Medal of honor rajongóknak is, már vártam hogy valamelyik magaslesrõl leszedjen egy sniperes ember. És télleg van elõtte egy kistányéros mászás .
Vörös-kõ irányába iszonyat jó volt az út, néha kellett csak leszállni farönk vagy (számomra) leküzdhetetlen gyökerek miatt. A kilátás nagyon bejött, de a lefelé Leányfalu irányába már nem annyira. A belógó ágak kicsipkézték a bal lábszáramat, a tagjaim meg sajognak a rázkódás miatt. De legközelebb is ugyanerre jövök le. Õszinte elismerésem annak, aki ezen a lefelén maximum a farönköknél száll le...
Szilárd: no problem
Írta 2006. április 30. - 20:58
Írta 2006. április 30. - 20:47
az anna völgyi /tudod az ott dömörkapu felé ahol most lõtér van/ légvédelmi rakétásoknak valami lokátoros egysége.....ilyen volt még a lom hegyen /lajos forrás fölött/mellett/ meg volt a pilis tetõ ..ott rakéták is....Jól beszélsz Drusza. Egyébként milyen katonai objektum volt ott?
2000 körül még jártak be a papp réti úton a katonai teherautók elég szép számmal...
Írta 2006. április 30. - 20:43
vendég_avus_*
Írta 2006. április 30. - 20:34
Igen ezen filóztam ott fent, hogy mi lenne, ha valami jó nagy kutya a nyakamba ugrana, uh gyorsan megcsináltam a kört és iszkiri lefele. Több kutya esetére nem is volt vészforgatókönyvem. Azért többesben még szívesen szétnézek arrafelé.urak asztalánál, pár éve még volt pár szép nagy darab kutya is, mikor én jártam arra már nrm voltak, de haverékat egyszer megkergették
Írta 2006. április 30. - 20:29
papp rét, szentlászló hegytetõ- kék piroson szentlászlóra, szentlászlóról piroson visegrád, panoráma út, bobpálya után az a jelölt terepes bringaút papp rétre, aztán onnan rendben van .......tudom szadista geci vagyok ...és csinájjam így én.....meglesz ...
Írta 2006. április 30. - 20:27
Meg tudom érteni, ha a múltkori Kelly's túra tempójában nyomattad ezt a menetet is. De itt a kitûzendõ cél. Abszolválni középsõ tányéron.Várjál, akkor már volt bennem egy Ürömi kaptató, két Pap-rét és egy Panoráma szerpentin . Amikor mentem vissza Pap-rét felé a combom már nemtetszését fejezte ki, de hát így járt...
Az ürömi emelkedõ nincs a szemem elött, de a többi emelkedõ standard középsõ tányéros, megeröltetés nélkül.
vendég_avus_*
Írta 2006. április 30. - 20:18
Írta 2006. április 30. - 20:13
Te tényleg egy állat vagyVárjál, akkor már volt bennem egy Ürömi kaptató, két Pap-rét és egy Panoráma szerpentin . Amikor mentem vissza Pap-rét felé a combom már nemtetszését fejezte ki, de hát így járt...
vendég_avus_*
Írta 2006. április 30. - 20:02
Várjál, akkor már volt bennem egy Ürömi kaptató, két Pap-rét és egy Panoráma szerpentin . Amikor mentem vissza Pap-rét felé a combom már nemtetszését fejezte ki, de hát így járt...Tessék akkor edzeni, mert az Urak asztala elötti emelkedõ szigorúan középsõ tányéros, de izomból. Mi is jártunk ma ott. Iszonyat, mennyire hagyták leamortizálódni. Viszont nagyon jó paintball terep.
Írta 2006. április 30. - 20:01
azokat azért hagyják úgy /pilis tetõt is / mert a rekultiváció több zavarással és természetkárosítással járna mint ha hagyják így békében rohadni....Tessék akkor edzeni, mert az Urak asztala elötti emelkedõ szigorúan középsõ tányéros, de izomból. Mi is jártunk ma ott. Iszonyat, mennyire hagyták leamortizálódni. Viszont nagyon jó paintball terep.