Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 01. - 21:49
nagyon elfáradtam
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 01. - 21:32
Írta 2006. május 01. - 21:30
MEgcímeztem a borítékot, és úgy tettem be az újságot a levélbe, h. pont jó helyen van kinyitva, szal egészen biztos, h. megtalálod!!!
Holnap feladom és vmikor a héten kapsz egy A4es nagyságú borítékot!
Amúgy Tchibo bolt Bécs mellett egy HUma nevezetû bevásárló központban van, itt elviekben forgalmaznak ilyen órát...
Írta 2006. május 01. - 20:03
Inkább azért, mert amikor nagy túrára megyek, akkor általában hamarabb szétmegy a térdem, minthogy izomzatilag elfáradjak.. Pedig jó lenne egy-két komolyabb tekerésben is résztvenni, de Avus pilisi cirkálását pl már nem bírná a térdem.. Kéne egy jó orvos.....
Írta 2006. május 01. - 18:06
Voltatok a szigetországban!!!!!
Az goood.
Kár hogy nem voltam otthon a hétvégén.
Merre jártatok???
Csak nem Tinnel?
Nem,én szombaton suliban voltam, és emiatt az összes dolgom vasárnapra maradt, úgyhogy bringára sem ültem.
Ma meg esett, de nagyon.
Írta 2006. május 01. - 12:39
mehetünk kocsi is.....lesz vmikor prog metal fesztival, arra én mindenképp megyek, elõtte meg lehet bringa...vagy másnap, csak akkor ott kell aludniHi mindenkinek! régen írtam, mivel elég sok dolgom volt mostanában. Néha elolvastam a forumot, bár érdemleges véleményt nem tudtam hozzáírni.
nem írigylem azokat akik ma dagonyáznak a buda maratonon. már nem emlékszem hogy írtátok volna: hogy sikerült a pályabejárás?
hétvégén pécs és környékén voltunk kirándulni és felmentünk a TV toronyba is. Apám! arra a környékre még egyszer el akarok menni bringával is, mert eszméletlen hegyek vannak. az átlagmagasság 500-550 m de erõs emelkedõkkel és nagyon változatos tájjal. kár hogy nehezen lehet vonattal lejutni Pécsre.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 01. - 12:36
nem írigylem azokat akik ma dagonyáznak a buda maratonon. már nem emlékszem hogy írtátok volna: hogy sikerült a pályabejárás?
hétvégén pécs és környékén voltunk kirándulni és felmentünk a TV toronyba is. Apám! arra a környékre még egyszer el akarok menni bringával is, mert eszméletlen hegyek vannak. az átlagmagasság 500-550 m de erõs emelkedõkkel és nagyon változatos tájjal. kár hogy nehezen lehet vonattal lejutni Pécsre.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 01. - 12:27
Írta 2006. május 01. - 12:11
Egyszer jöttem haza Solymárról az elején felhõszakadásban utána már "csak" ömlött, semmim nem maradt szárazon de legalább nem volt hideg, mint most.
Luki
Hû de genya idõ van, szerencse hogy mára semmit sem terveztem. Múlt hét szerda körül olvastam egy idõjárás-elõrejelzést, hétvégére esõt mondtak, hétfõre már sokfelé napsütést. Hát ennyit rólunk.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 01. - 11:52
Írta 2006. május 01. - 11:03
Voltatok a szigetországban!!!!!Tegnap voltam az egyik fórumtárssal Csepelen és megint hemzsegtek a Kelly's-ek. Láttam old scool city-t, madmant és egy kelly's mezes kelly's outis-t is, csak hát szembe jött uugy 30 felett mint én vele szembe és késõn fordultam vissza mert hezitáltam.
Az goood.
Kár hogy nem voltam otthon a hétvégén.
Merre jártatok???
Csak nem Tinnel?
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 01. - 10:20
Írta 2006. május 01. - 00:02
kela és én indulunk a 40-enHey
amennyiben még emléxik rám valaki (kicsit L voltam havazva ==> kevés netezés)
Holnap lesztek kinn BMen? Én ma rövid mérlegelés után (pénteken még meg vótam halva, rókás betegség:P) úgy döntöttem, induloik egy lájtosabb 40-en, a gép is átalakult kicsit ennek jegyében, a Psylo helyett a Judy SL dolgozik, a nyereg egy õsöreg Csorbatec fotel, a gummák meg a Misi Comp S Light öregsulis darabjai, csak versenyekre fenntartva.A giga Bameg nyeregtáska pedig a cseresznye a habon
ha a váltóim is úgy akarják.
egy kis kellys klubos matricát lehetne rendszeresíteni a bringákra.
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. április 30. - 23:54
amennyiben még emléxik rám valaki (kicsit L voltam havazva ==> kevés netezés)
Holnap lesztek kinn BMen? Én ma rövid mérlegelés után (pénteken még meg vótam halva, rókás betegség:P) úgy döntöttem, induloik egy lájtosabb 40-en, a gép is átalakult kicsit ennek jegyében, a Psylo helyett a Judy SL dolgozik, a nyereg egy õsöreg Csorbatec fotel, a gummák meg a Misi Comp S Light öregsulis darabjai, csak versenyekre fenntartva.A giga Bameg nyeregtáska pedig a cseresznye a habon
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 30. - 23:35
pink: válaszoltam...
Írta 2006. április 30. - 23:26
sikerült nem priviben, hanem vipmailen küldenem az adatokat.A klub oldalán fent van a telszámos dolog!
Nick - teljes név - saját mobil - értesítendõ szám (baleset esetén)
Ebben a sorrendben tessék nekem priviben elküldeni az adatokat, aki küldi az válaszban kapja a jelszót tõlem!
sátorügyben akár pvc-padlós-ablakos pagoda menekültsátrakat is nézhetünk
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. április 30. - 23:10
nem egy nagy vaszizdasz, valami könnyû, katonai sátor, klub felirattal:)Jó ötlet. Rád osztom e feladatot, szerezz klubos sátrat .
alig 80-100e Ft...
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 30. - 22:34
Nick - teljes név - saját mobil - értesítendõ szám (baleset esetén)
Ebben a sorrendben tessék nekem priviben elküldeni az adatokat, aki küldi az válaszban kapja a jelszót tõlem!