az urak asztala nevû dologra egy fincsi meredek aszfalt visz fel, ott helyben pedig egy leszerelt lokátor állomás maradványait láthatod.....(ilyen volt itt, lom hegyen, és pilis tetõn (illetve ott rakéták is voltak))Holnapi útvonalam: Pap-rét, onnan eltekerek észak felé, a térképem alapján "Urak asztala" nevû helyre (lövésem sincs mi az, majd megnézem), onnan vissza Pap-rétre, onnan Visegrád, Visegrádról vissza (más útvonalon), majd Pap-rétrõl Tahitótfaluba. Ki jön?
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. április 29. - 16:18
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_avus_*
Írta 2006. április 29. - 16:12
vendég_avus_*
Írta 2006. április 29. - 15:55
Írta 2006. április 29. - 15:24
és most vettél egy sabotage vázat h átfesd?? :s
na, jól van, nem bántom
viszont még nem merem szétszedni a másikat, meg lehet, hogy kellene pár szerszám is. Asse tudom, a sabotageban figyel egy fsa orbit kormánycsapágy, az most félintegrált vagy mi, jobb tetszene benne a matts sport fekete színûje. Meg merre és mivel tekerjem a monoblokkot kifele. Hjajj.
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 29. - 15:14
Írta 2006. április 29. - 15:09
igaz, de a homokfújást nehéz itt a másodikon megoldani...hiába tömöm tele a képemet, gyenge hozzá a tüdõm.Most lesz idõd, úgyis sokat vagy otthon.
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 29. - 15:06
Írta 2006. április 29. - 14:57
már egy hónaja átírtam, csak rossz file-t írhattam felül és nem volt feltöltve az új... javítva...
Mit akarsz festeni a vázon a hibákon kívül?
avus: képviseld a klubbot a marathonon!!
mondtam, hogy szeretnék egyszer egy saját, egyedi festést valamikor...utánajárok egy kicsit
no, meg, miután még soha nem szedtem szét biciklit szakszerûen, de még össze se raktam soha, elméletben készülök folyamatosan, vagyis sokat gondolok rá
mindenesetre éjjel, álmomban nagyon megvertem egy rohadt kis biciklitolvajt, szóval elvagyok:bananadan
ja, írd még oda a legutóbbi túránkhoz, hogy kmax elaludt, igazából csak lélekben volt jelen...
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. április 29. - 14:47
nincsÉn megyek de egyedül, csak még nem tom hova... egyáltalán nem vagyok mérges én sem á nem... de rohadt nagy sár lehet szal szigorúan aszfalton maradok...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 29. - 14:44
Mit akarsz festeni a vázon a hibákon kívül?
avus: képviseld a klubbot a marathonon!!
Írta 2006. április 29. - 13:58
pink: nézd csak meg magad a tagok listáján! tessék szorgosan építeni!!
nyiha!:clap:
igyekszem, bár most azon töröm a fejem, hogy még amíg így magában van a váz, kéne elintéznem a festését, meg az apróbb, de engem zavaró kis ütések eltüntetését.
naggyon jóó! tag vagyok!
kela! maraton minden befizetve meg izé, viszont arra is készülj, hogy egyedül is mehetsz, tegnap kiderült, hogy nagyon nem hagyhatom most már magára a feleségemet... persze, ez esetben átruházom a klubból másra az indulás jogát!
rain, a kellys klub lapján a fórum linket nem kellene ideirányítani?
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. április 29. - 12:02
Nincs ott semmi!!! 0,1mm per óra, az csak valami köd vagy hajnali pára, ráadásul ezelõtt két órával is néztem és keletebbre volt, tehát nyugatra tart. Nézd meg a webkamerákat hétágra süt a nap az egész országban. Ezek meg a Dunántúlra egész napos esõt mondak még a tegnap esti idõjárás "elõrejelzésben" is. 12 órára elõre azt sem tudják megmondani, hogy 10 fok és egész napos szakadó esõ lesz, vagy 25 fok és szikrázó napsütés egyetlen felhõ nélkül. Ehhhh.... Nem idegelem magam tovább. Nagyon szerettem volna elmenni a Balatonkörre, de egész napos esõben tekeréshez nem volt kedvem.Ha ezt megnézed, sztem nyugaton van egy csík, ahol kb 10 mm/h csapadék van és ez elvileg kelet felé mozog. http://www.met.hu/ge...quqtepaqirqs4GA
Írta 2006. április 29. - 11:10
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 29. - 10:55
Írta 2006. április 29. - 10:38
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 29. - 10:31
Írta 2006. április 29. - 10:12
Írta 2006. április 29. - 09:47
Ezek az ügyes meteorológusok ismét alaposan átba**tak minket
:smack::rocketman:but:
Most néztem a radarképet, nem esik sehol az országban, és a mûholdképet is megnézve nem is fog, mert nincs mibõl essen. Én marha megint hittem nekik és nem mentem a Balatonkörre, de látom ti sem mentetek sehová...
Ha ezt megnézed, sztem nyugaton van egy csík, ahol kb 10 mm/h csapadék van és ez elvileg kelet felé mozog. http://www.met.hu/ge...quqtepaqirqs4GA
Írta 2006. április 29. - 08:35
Írta 2006. április 29. - 08:11
:smack::rocketman:but:
Most néztem a radarképet, nem esik sehol az országban, és a mûholdképet is megnézve nem is fog, mert nincs mibõl essen. Én marha megint hittem nekik és nem mentem a Balatonkörre, de látom ti sem mentetek sehová...