Lehet h csinálok egy esõfutamot ha meleg esõ lesz szél mentesen.
Kár ezért a Tbányáért, pedig átszerveztem a programjaimat is h minden jó legyen...
vendég_rainman_*
Ja, és szarakszik a hátsó váltóm, hálásan rebegnék, ha valaki azt meg tudná nekem bütykölni vagy elviszem orvoshoz. Nekem csak egy pumpám van, nem értek én ehhez.
a rövid féktest nem gond, van hengerem:bananadanZsíír. Kár hogy a defektes elsõkerekekemet, meg a túl rövid féktesteket ez nem oldja meg
vendég_avus_*
vendég_avus_*
gyógyír
a honlapomon a scorpios oldal alján...rajzolgattam egy kicsit
vendég_avus_*
gyógyír
a honlapomon a scorpios oldal alján...rajzolgattam egy kicsit
Aztán itthon jöttek a dühítõ dolgok. A Hauser hátsó belsõje túl vastag az 1.5-ös külsõhöz, a Tektrók féktestei meg rövidebbek a leselejtezett noname féktesteinél, így viszont zavarja a sárvédõ. Ráadásul az egyik oldalon a féktest "lötyög" a csonkon, oda is ki kell valamit találni. Ja és desszertnek a Kelly elsõ kereke le van eresztve, holnap lehet azt is foltozni
.
vendég_avus_*
egyébként az ösvények is járhatók.....nem áztak szarrá..../eddig/raycoon: Én máshonnan tudom
avus: keddig ilyen idõt mondanak, de ha holnap nem esik fél napig az esõ akkor vasárnapra talán járhatóak lesznek az erdõk, de egy papp rétet vagy kakashegyet nézhatnénk holnap mert az aszfalt szint 100%ban.
Nos? papp rét - kakas hegy túra holnap??
vendég_rainman_*