avus: az esküvõt nem tom elõbbre hozatni... de lehet h vasárnap 10re a hõsökön leszek már
Milyen esküvõ? Nagyon lemaradtam. Ki vesz el kit?
Voti, jó messzire jársz házhoz.
avus: az esküvõt nem tom elõbbre hozatni... de lehet h vasárnap 10re a hõsökön leszek már
Nem olvastad végig:Csak ezt ne a mostani hétvégére lééééééccccííííííííí! Erre én is szeretnék elmenni, de jövõ keddig Algériában melózok (hogy szakadna rá)
Szombaton lesz a zesküvõ? Ha igen, akkor vasárnap minden ok, sõt a kedvedért akár 11-kor is indulhatunk, ezt az áldozatot vállalom .avus: az esküvõt nem tom elõbbre hozatni... de lehet h vasárnap 10re a hõsökön leszek már
Csak ezt ne a mostani hétvégére lééééééccccííííííííí! Erre én is szeretnék elmenni, de jövõ keddig Algériában melózok (hogy szakadna rá)Nem lenne hülyeség a korábban tervezett kompos útvonalat is megjátszani, de nem az eredetileg tervezett útvonalon. A 11-esen semmi kedvem sincs Visegrádig se tekerni, ezért oda, vagy Dömösre, vagy Esztergomba eltekerhetnénk a hegyeken át, majd a bal parton is lehetne valamit csinálni, ott is vannak magaslatok. A végén Vácról haza vonattal.
Én meg leérettségiztem! ennek örömére holnap nem megyeksuliba mivel nem lesz vizsgám, és megyek tekerni!!!
md: nem lesz 4es de anno megírtam vna ennyire... Tied milyen lett?
kicsi a telócsõ.Hu bammeg! Lehet h ezért adta el a vázat? Úgy kotyog mint a régi bringám, vagy mert kicsi a telócsõ?
Nem úgy van ám az! A múltkor amikor egyedül tekeregtem, hazafelé jövet Budakalásztól hazáig már égett a combom, kínszenvedés volt az a pár km sík szakasz. Tegnap kmax járt ugyanígy.Vonat meg minek? ha a hegyekben küldünk x km-t akkor az a 40 sík nehogymár gond legyen!