Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 09. - 22:12
a váz maga 40 dekával könnyebb az elõzõnél, 1,5"-lal kisebb és így JÓ!
buda marci megette a kormányszarvam kupakját, vennem kellett egy újat, na, ez furcsa, mert hosszabb
találtam egy színben patent kulacstartót, naggyon jó
és megy a gép, mint a huzat, csak csodálkoztam,milyen nagymenõ vagyok a duna partján, szembehuzatban
mindjárt lövök egy képet
én bowdeneztem fel a váltókat, na, ehhez szóljatok.
ezaze+a kutyám
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
most már elég volt ebbõl
vendég_avus_*
Írta 2006. május 09. - 22:08
avus: a másik meg h ha 11kor van találka akkor nem lesz hosszú ez a túra? a vasárnapi 10es indulásból kiindulva és abból h 8 körül jöttetek meg, bár igaz h volt benne palacsinta, meg esõ is...
Palacsinta, egy órás esõszünet, plusz két durrdefekt, ahol a másodiknál már tanácstalanság miatt elvesztegetett további negyed óra isbejáccott. Plusz Tailor lánca is rakoncátlankodott Dobogókõ felé. Ja, a végén még egy takarítás az OMV kútnál, és így estem be 8ra. Ha valaki teadélutánt szervez ötre, az csatlakozzon le valahol, de sztem legkésõbb 7-8 között hazaérünk.
Pink: a név kötelez
Írta 2006. május 09. - 22:05
Írta 2006. május 09. - 22:00
Annyi biztos, hogy az elsõ váltó szabotálja a kis tányért.
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 09. - 21:52
avus: a másik meg h ha 11kor van találka akkor nem lesz hosszú ez a túra? a vasárnapi 10es indulásból kiindulva és abból h 8 körül jöttetek meg, bár igaz h volt benne palacsinta, meg esõ is...
vkinek van még vmi ötlete egy túrára? van vmi a tarsolyodban kboy? vmi olyan helyre kéne menni ahol még nem voltunk...
vendég_avus_*
Írta 2006. május 09. - 21:32
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 09. - 21:20
Azt már tudom, hogy most 7végén a HHH-val indítunk, de nem körbekerüljük, mint a múltkor, hanem egyenesen fel a tetejére. A Kiscelli vagy a Perényi utcában megyünk fel, mindkettõ g.ci, de a Perényi kevéssé forgalmas. HHH-ról rácsatlakozhatunk a múltkori útvonalra, aztán ilyen-olyan útvonalon irány Pap-rét, vagy a Király-kúti nyereg. Itt kezdõdne a második felvonás, akinek elég volt, az le Szentendre felé, aki többet akar, az meg folytathatja, pl Dobogõkõ, Pilismarót, Visegrád, Pap-rét útvonalon.
11-kor kezdjünk, 4 óra alvás az picsa. Kevesebbet álljunk meg, de minél pihentebben induljon neki mindenki.
Hát 11re tuti oda érek sõt még aludni is fogok tudni. Csak azt nem értem hogy a picsa az mennyivel szaloképesebb mint a geci?
Írta 2006. május 09. - 20:56
Írta 2006. május 09. - 19:44
Nem csak a bolt van, roadként dolgozom egy zenekarban immáron 20. éve. Igen publikus, mert a honlapon is fent van: http://www.benko-dix...ault.aspx?c=-1#
Avus remélem lesz rá idõm, most is volt négy szabad napom, de csak a falbontás, betonozás sportokkal foglalkoztam Almádiban remélem ha elkészül eljöttök egy kicsit Balatonfelvidéken, Bakonyban Kelly's túrázni velem .
szerk: de gagyi, nem lehet belinkelni . Az eseménynaptár alatt van.
Nahát! Mivel mentek? Hajóval? Az egyik barátunk, meg az apukája az Erkelben, és az Operában dolgoznak, néha mennek Japánba, és a cuccokat már egy hónappal hamarabb feladják hajón.
Írta 2006. május 09. - 19:40
Én meg leérettségiztem! ennek örömére holnap nem megyeksuliba mivel nem lesz vizsgám, és megyek tekerni!!!
md: nem lesz 4es de anno megírtam vna ennyire... Tied milyen lett?
Köszi nekem jó lett: kb erõs négyes vagy gyenge ötös... remlélem gyenge ötös...
a tegnapi magyar is jó lett, szerintem ugyenilyen, de majd meglátjuk... na meg a szóbelik is hátra vannak...
Holnap töri, pénteken német, egy hét múlva pénteken pedig informatika. de tetszik tök jó a hangulat a teremben, szóval élvezem:D
Írta 2006. május 09. - 19:30
Avus remélem lesz rá idõm, most is volt négy szabad napom, de csak a falbontás, betonozás sportokkal foglalkoztam Almádiban remélem ha elkészül eljöttök egy kicsit Balatonfelvidéken, Bakonyban Kelly's túrázni velem .
szerk: de gagyi, nem lehet belinkelni . Az eseménynaptár alatt van.
Írta 2006. május 09. - 19:00
Bocsi, de ezt most nem értem...
Hm, hát azt írtad, hogy Algériába mész dolgozni. Azt hittem valakinek rossz a telefonja, és elmész megszerelni. De csak vicc volt.
Amúgy mit csinálsz ott? Már ha publikus.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 09. - 18:37
Írta 2006. május 09. - 18:26
Mához egy hétre jövök haza, akkor megbeszélhetünk idõpontot, addig sajna bringa helyett a repülõ játszik, amit szintén gyûlölök.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 09. - 18:17
11-kor kezdjünk, 4 óra alvás az picsa. Kevesebbet álljunk meg, de minél pihentebben induljon neki mindenki.
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 09. - 18:09
avus: kõ hegy, pilismarót? erre gondoltál? sztem ott leszek 10re mindegy hova megyünk, csak kb 4 órát fogok aludni elõtte
Vmikor meg kéne nézni azokat a hegyeket ott visegráddal szemben, nem tom mi van ott de ott még nem járt a kelly's vonat...
Írta 2006. május 09. - 17:48
Nem bírom az emelkedõket, de ezt szeretem benne. Ha bírnám lehet, hogy nem is szeretném. Remélem sok lesz belõle.Nem olvastad végig:
De ezt az útvonalat majd akkor, amikor negatív lesz az esõ valószínûsége, most inkább maradjunk a Budaihg-Pilis környéken.
Szóval nem erre a 7végére terveztük. De elõbb-utóbb megejtjük. De csak ha bírod az emelkedõket
Bocsi, de ezt most nem értem...Voti, jó messzire jársz házhoz.
Írta 2006. május 09. - 17:42
Mondjuk már ideje, hogy lássa szakember, mióta megvettem csak egyszer volt szervizben.