Attól még messze járunk, de ha ilyen ütemben fejlõdik mozgásilag, akkor lehet, hogy nem kell olyan sokat várni..raycoon: triciklizik már a lányod? nem baj ha hamarabb tanul meg bringázni mint járni, sosem korai elkezdeni!
Szóval meg van a remény..
Attól még messze járunk, de ha ilyen ütemben fejlõdik mozgásilag, akkor lehet, hogy nem kell olyan sokat várni..raycoon: triciklizik már a lányod? nem baj ha hamarabb tanul meg bringázni mint járni, sosem korai elkezdeni!
vendég_rainman_*
Ha a Pilis nevû csúcsra gondolsz, kb. 5 éve jártam ott, Kétbükkfa-nyereg felõl az aszfalton, kb. 4-5 km, viszont, ha jól emlékszem, az Urak-asztalához hasonlóan valami elhagyatott katonai létesítmény van ott. Piliscsév felõl sztem csak meredek sziklás fal van arra.Na csak azért gondoltammert a környéken már és változtathatunk menet közben, szervezetten még nem voltunk ott... Tigger, kboy, gyömrõi?? Ti ismeritek azt a vidéket, járt már vki ott?
Piliscsév felé jelöl a térképem egy kerékpártúra utvonal változatot... (Bp és környéke térkép)
vendég_rainman_*
vendég_avus_*
vendég_rainman_*
vendég_rainman_*
vendég_avus_*
vendég_rainman_*
vendég_avus_*
Egyikse... A palacsinta is épp elég idõt elvisz ahhoz, hogy kizökkenjek, mégha utána könnyebb is visszazökkenni. Szóval házi szendvics, müzliszelet, Fornetti, stb. Palacsinta már csak akkor, ha hazáig lejt vagy sík.no, és palacsinta vagy pizza a legközelebbi emelkedõ elõtt?
legközelebb kimegyek én is seprûnek, és pozitív mérleggel zárom anyagi szempontból a túrát...Garda Marci a szemüvegeket ette csúnyául... Volt vagy öt szarrá tiporva a 43 km-en... Mire a gazdájuk lehajolt volna érte, már ezerkétszázan átmentek rajt...
Kulacs is akadt bõven. Helyenként rázott az út:lol1: ...
no, és palacsinta vagy pizza a legközelebbi emelkedõ elõtt?Palacsinta, egy órás esõszünet, plusz két durrdefekt, ahol a
Pink: a név kötelez
Torkos gyerek ez a Buda Marci, mindig megzabál vmi alkatrészt
vendég_avus_*
Torkos gyerek ez a Buda Marci, mindig megzabál vmi alkatrésztbuda marci megette a kormányszarvam kupakját
nagyon újat nemtok mondani, lévén az elõzõ gép és a váz hibridje.
a váz maga 40 dekával könnyebb az elõzõnél, 1,5"-lal kisebb és így JÓ!
buda marci megette a kormányszarvam kupakját, vennem kellett egy újat, na, ez furcsa, mert hosszabb
találtam egy színben patent kulacstartót, naggyon jó
és megy a gép, mint a huzat, csak csodálkoztam,milyen nagymenõ vagyok a duna partján, szembehuzatban
mindjárt lövök egy képet
én bowdeneztem fel a váltókat, na, ehhez szóljatok.
vendég_rainman_*