Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 08. - 13:53
Avus: kössze a felmentést, vasárnapot még meggondollom, de tényleg jó lenne már egy kis lazítás... még írok addig!
vendég_avus_*
Írta 2006. május 08. - 12:36
rain: akkor is feljebb vehetnéd, max magadnak utána leméretezed 1024-re.
Edit: én meg a qrva szúnyogcsípések miatt vakarom magam...
Írta 2006. május 08. - 11:05
Látod, látod, ha velünk jössz, megúszod egy esõvel. Amúgy le a kalappal kmax elõtt, aki 3 km-rel Dobogókõ elõtt kimurgelt, visszamentem hozzá, mondta h megvár minket ott, egy tapodtat sem megy tovább. Majd amikor Tailorral kigyönyörködtük magunkat odafent, és indultunk lefelé, hát csak feljött kmax is.
nos akkor a lábfájás volt a gond, viszont az éjjel -és még most is- felmondta a szolgálatot a gyomrom (inkább egy megfázás) emelett még 38 fokos lázzal is küszködök
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 08. - 08:51
Írta 2006. május 07. - 22:32
még nincs itthon, csak leelõlegeztem.....Csak akkor már nem volt fotózás.
tigger: nincs saját képed a sárga-fehér-sárga szépségrõl? hagy legyek én is sárga
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_avus_*
Írta 2006. május 07. - 22:15
Ezért jöttünk volna Pap-rét felé vissza .
Amúgy egy tipp: ilyen szemcsés movok helyett csinálj inkább panorámaképeket. Annyit kell csak tenned, hogy kb 50%-os átfedéssel lefotózod a panorámát (arra ügyelj hogy a kamera vízszintes maradjon), aztán adok neked progit ami a képekbõl szép panorámaképet gyárt. Az én legnagyobb ilyen képem 4311x768 pixel méretû. Ha azt akarod hogy a panorámakép 768 pixel magas legyen, ahhoz az egyes képek méretét kb 1280x960-ra kell állítani. (Ezt mondjuk alapból átállíthatnád, a monitoromon olyan kicsik az 1024es képek)
Pár panorámaképet feltöltöttem ide:
http://kep.tar.hu/avus/50277946#2
Írta 2006. május 07. - 22:12
Én nem kérek felmentést.
1., tegnap hasonló, de jóval keményebb túrát abszolváltunk, részben érintõ útvonalon
2., nincs kedvem szombat éjszakáig azt nézni, hogy akkor mikor, honnan és hova megyünk:(
3., sajnos nekem nem annyira pozitívak az élményeim a topictalálkozós túrával kapcsolatosan, mint legtöbbeteknek (ha szeretnétek igazán jó hangulatú, szervezett, kihívásokkal teli túrára jönni, majd gyertek el egyszer velünk):chin:
Ezen okok miatt szerveztem mára egy durvulós túrát, ami viszont már kora délelõtt porig égett, mert mindenki lemondta. Egyébként is elég s**r volt kedvem, így autóztam egy jót, majd hazamentem, lemostam a karikát, megnéztem a Forma 1-et. a Giro mai szakaszát, és kipihentem magam.
És akit érdekel: május 20. - Duna Maraton pályabejárás (középtáv - 65km).
Találkozó 10 órakor a visegrádi révállomásnál.
Sziasztok !
Sajnos az én hétvégém egy kicsit zûrös volt ...igy nem tudtam veletek menni.
VV én ugy gondoltam elmegyek veletek szombaton,mert a vasárnap nekem sehogyan sem lett volna jó ,de sajnos ez is befuccsolt.
A duna maraton bejárás engem is érdekelne,mert utána való héten szilvás és jó lenne menni addig egy kicsit húzósabbat is.
Azért azt is figyelembe kell venni,hogy a Kellys topic tagjai között jó néhány "koca" bringás (nem régóta tekernek,nem maratonoznak és nincs nagy céljuk csak egy örömteli bringázás) is van akiknek ezek a "ligtosabb" túrák is igazi kihivást jelentenek,de mi alakalmazkodunk hozzájuk és szerintem ez is fontos egy jó csapat fentartásában.
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 07. - 21:57
...a másika miért nem mentem veletek az az mert pmarót felé szerettem vna menni, de az esõ elvette a kedvem, meg a + sok km unalom és fröcskölés sem hiányzott a 11esen.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 07. - 21:49
tigger: nincs saját képed a sárga-fehér-sárga szépségrõl? hagy legyek én is sárga
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 07. - 21:43
...aki nem tudná még. Avus megint tovább ment...
Ja a gyatámat meg itthon hagytam. (nem fogtam össze a kabáttal cak akartam és a széken maradt...)
vendég_avus_*
Írta 2006. május 07. - 21:27
Az biztos, a szent hely engem rám átkot szórt...Röhögtünk is Avussal, hogy nem tett jót Neki,a Dobogókõi kisugárzás. .
rain: lemaradtál még egy kis kormánybandázsról is, ott lapult a táskámban, csak a hirtelen visszaforduláskor nem jutott eszembe
gyömrõi: kapsz
md: jövõ hét vasárnap príma alkalom lesz egy kis lazításra két tanulás között!
A képeket nézegetve dühít, hogy nem találtam fel a Kõ-hegyre, a fotók zöme ott készült...
VV: ha lesz idõm én is ráállok a szombat kemény túra (akár outival), vasárnap lazább Kelly's túra menetrendre, csak most ez nem megy, mert a megrendelõk dörömbölnek az ajtón.
Szerk: igaz nekem nem a hangulatot hiányolom, csak néha mennék többet, meg másznék többet. De azt majd kielégítem szombaton.
Írta 2006. május 07. - 21:26
1., tegnap hasonló, de jóval keményebb túrát abszolváltunk, részben érintõ útvonalon
2., nincs kedvem szombat éjszakáig azt nézni, hogy akkor mikor, honnan és hova megyünk:(
3., sajnos nekem nem annyira pozitívak az élményeim a topictalálkozós túrával kapcsolatosan, mint legtöbbeteknek (ha szeretnétek igazán jó hangulatú, szervezett, kihívásokkal teli túrára jönni, majd gyertek el egyszer velünk):chin:
Ezen okok miatt szerveztem mára egy durvulós túrát, ami viszont már kora délelõtt porig égett, mert mindenki lemondta. Egyébként is elég s**r volt kedvem, így autóztam egy jót, majd hazamentem, lemostam a karikát, megnéztem a Forma 1-et. a Giro mai szakaszát, és kipihentem magam.
És akit érdekel: május 20. - Duna Maraton pályabejárás (középtáv - 65km).
Találkozó 10 órakor a visegrádi révállomásnál.
Írta 2006. május 07. - 21:20
Ezek szerint sikerült a további utat meguszni malõr nélkül.
Röhögtünk is Avussal, hogy nem tett jót Neki,a Dobogókõi kisugárzás. .
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 07. - 21:19
Semmim sem fáj de de ha végig mentem volna akkor most kilennék..
nem mertem kovkáztatni egy zuhét a csúcson, annyira nem érdekelt dkõ, most voltam nem rég... ittnom meg várt a meló
Írta 2006. május 07. - 21:13
vendég_avus_*
Írta 2006. május 07. - 20:57
Legyen õ a példaképe azoknak, akik visszafordultak (na jó Tigger a vizes ruhái miatt felmentést kap), és még inkább azoknak, akik el sem jöttek (itt az érettségizõk kapnak felmentést) .
Azért hogy a nap ne múljon el technikai malõr nélkül, Dobogókõre felfelé Tailor lánca rosszalkodott egy sort.
Dobogõkõrõl lezúztunk Pilisszentkeresztre, ott palacsinta, majd hazafelé. kmax már a lejtõs szakaszokon is le-lemaradt, a sík szakaszon meg aztán végképp, látszott, hogy ma megdolgozott a kajájáért .
Aztán a slusszpoén Bp-n történt. kmaxtól elváltunk az UVH-nál, majd nemsokkal az Auchan után, egy másél centis üvegszilánk szétszaggatta a belsõmet, de értelemszerûen a külsõn is szép lyukat ejtett. Ragasszon akinek két anyja van, pótbelsõ elõ, csere, indulás. 1 km-rel késõbb, a Tímár utcai felüljárónál jön az újabb defekt. Itt a bûnös tágy nem maradt e külsõben, de a lyuk mérete alapján ez sem volt kispályás szilánk. Tanácstalanság, ragasszask vagy toljak. Tailor sem tudta eldönteni, hogy maradjon v menjen, végülis õ maradt, én meg ragasztottam. Belsõ befoltoz, visszarak, felfúj, készülõdés, ekkor egy puffanás. Nézünk mi van, hát a belsõ kijött a külsõ alól, nem jól raktam fel a külsõt. Káromkodás, majd visszagyömöszöltem a belsõt, most már odafigyelve. A fennmaradó 4 kilométeren már nem volt semmi gond, nem is értem .
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 07. - 20:13
Írta 2006. május 07. - 20:03
Írta 2006. május 07. - 19:45
jó, de csak miután hazajöttem a sörözésbõlpink: csinálj már egy msn fiókot h tudjunk konferenciabeszélni veled is!
lehet, hogy nem írok majd jobbakat, mint kmax:lol1:
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 07. - 19:36
pink: csinálj már egy msn fiókot h tudjunk konferenciabeszélni veled is!