Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 25. - 21:23
Írta 2006. május 25. - 21:17
A kerékpárcsengõ hangjának hány méterrõl kell hallhatónak lennie?
30 v. 40 v. 50 ???
Megjegyzem, akkoriban kötelezõ volt a hátsó sárvédõ alsó 20 centiméterét fehérre festeni...
Írta 2006. május 25. - 21:04
De csak cangásokra vonatkozó kérdések voltak.+táblák+szituáciok
Írta 2006. május 25. - 20:57
Nekem is megvolt a mai 25 km-em. Ez pont eleg is volt a fajos labaimnak. Persze ma szigoruan aszfalton es ovatosan. Igy mar 5 nap utan atleptem a 100 km-t es erre nagyon buszek vagyok
Nekem is szarakszik a valtom ugyhogy en is beviszem, hogy allitsanak utana.
Ugy dontottem veszek bukot es feszulos pelenkas gatyot, aztan rahuzok egy jo kis lebernyeg bermudat. Egybeepitett lebernyeg gatyoert nem megyek most fel pestre.
Holnap meg szigoruan megyek regionalis sporttalalkozora, ugyhogy a holnapi tekeres kimarad. Na tipp miben indulok? Nem, nem talalt nem az ugyessgi kerekparversenyen, hanem bowlingban es legpuska loveszetben
Legyetek jok!
Udv.
Zino
Írta 2006. május 25. - 20:50
Írta 2006. május 25. - 20:43
REmélem tudják orvosolni.
Jah megnéztem acomputert a kellyst veszem meg 16 funkcióst.
Írta 2006. május 25. - 20:04
Írta 2006. május 25. - 20:03
VAlami front lehet...
Jaaa, ahol tegnap engem kicsit megcsapott a kocsi, ugyan ott állt egy Meridás, egy autó , meg négy helyszinelõ rendõr.
Írta 2006. május 25. - 19:56
Írta 2006. május 25. - 19:51
Nem a Sváby szivat a müsorával?????De jó napom volt!!!
Délelõtt beletörtem a dokkoló részt a pedáltesthez rögzítõ csavart az Acoromba. Ez a harmadik áldozat két Wellgo után... A csonkot nem lehet kiszedni, de mindegy, mert csavart sem lehet kapni hozzá a megyében...
Csak hasonlót.
Aztán ahogy toltam át a zebrán a bicómat, benne a két éves kisfiammal a gyerekülésben a bölcsibõl hazafelé, kis híján kivasaltak minket. Nem tudom, hogy nem vett észre, vagy csak be akart ijeszteni a kopaszfejû istenkirálycsászár a 18 éves golfjával, aminek kékre festette a lámpabúráját, de kb. fél méterre sikerült megállnia tõlünk. Én már nyúltam a 3 kilós önvédelmi lakatért, hogy a fejébe állítsam, csak a bicót benne a köleccel nem tudtam hova tenni. (Földhöz ugye nem vághatom, gyereküléssel letámasztani sem lehet.) Szal a leszámolás elmaradt. Üzenem neki: Ennél nagyobbat sose élvezz a nyomorult életedben, és addig dögölj meg, amíg ártatlan embereket meg nem ölsz a hülyeségeddel...
Aztán melóba jövet óvatosan kerülgetek egy iskolás lányokból álló csoportot a Séd-parti ösvényen, mikor az egyik kis muff (az a típus, akinek anyu cipõje még nagy, de apu fasza má' kicsi) megjegyzi, hogy essek már bele a vízbe, vagy tekerjek innét a pitsába...
Most egy ilyennel mihez kezdesz?
És még csak most kezdtem meg a mûszakot...
(Azért akadt pozitívum is, gariban kicserélik a megfáradt Kbix carbon nyeregcsövemet...)
Írta 2006. május 25. - 19:50
Írta 2006. május 25. - 19:44
Írta 2006. május 25. - 19:18
Délelõtt beletörtem a dokkoló részt a pedáltesthez rögzítõ csavart az Acoromba. Ez a harmadik áldozat két Wellgo után... A csonkot nem lehet kiszedni, de mindegy, mert csavart sem lehet kapni hozzá a megyében...
Csak hasonlót.
Aztán ahogy toltam át a zebrán a bicómat, benne a két éves kisfiammal a gyerekülésben a bölcsibõl hazafelé, kis híján kivasaltak minket. Nem tudom, hogy nem vett észre, vagy csak be akart ijeszteni a kopaszfejû istenkirálycsászár a 18 éves golfjával, aminek kékre festette a lámpabúráját, de kb. fél méterre sikerült megállnia tõlünk. Én már nyúltam a 3 kilós önvédelmi lakatért, hogy a fejébe állítsam, csak a bicót benne a köleccel nem tudtam hova tenni. (Földhöz ugye nem vághatom, gyereküléssel letámasztani sem lehet.) Szal a leszámolás elmaradt. Üzenem neki: Ennél nagyobbat sose élvezz a nyomorult életedben, és addig dögölj meg, amíg ártatlan embereket meg nem ölsz a hülyeségeddel...
Aztán melóba jövet óvatosan kerülgetek egy iskolás lányokból álló csoportot a Séd-parti ösvényen, mikor az egyik kis muff (az a típus, akinek anyu cipõje még nagy, de apu fasza má' kicsi) megjegyzi, hogy essek már bele a vízbe, vagy tekerjek innét a pitsába...
Most egy ilyennel mihez kezdesz?
És még csak most kezdtem meg a mûszakot...
(Azért akadt pozitívum is, gariban kicserélik a megfáradt Kbix carbon nyeregcsövemet...)
vendég_avus_*
Írta 2006. május 25. - 18:32
Pink ne moderátorkodj hanem babázzavus:
ezt a témát innentõl kezdve hanyagoljátok, különben még a pizza és a következõ sör elõtt mindenkit kitörülök és a picsba!
Írta 2006. május 25. - 18:30
ezt a témát innentõl kezdve hanyagoljátok, különben még a pizza és a következõ sör elõtt mindenkit kitörülök és a picsba!
most már elég volt ebbõl
vendég_avus_*
Írta 2006. május 25. - 18:13
Írta 2006. május 25. - 18:09
vendég_avus_*
Írta 2006. május 25. - 17:32
Ha ezt az üzit kimoderálják, akkor majd megtaláljuk a módját annak, h mindenki értesüljön a dolgokról. Msn-rõl, skyperól, wiwrõl nehezen tilt ki bárki is .
Nem lesznek rajta modik által is látogatott fikázós topikok .
Írta 2006. május 25. - 17:16
Valaki más hasonló idõben, hasonló erõnléttel, mint én?
Kboy: a legkedvesebb barátom szava járását tudom csak idézni, ami ha ilyen helyzetekben eszembe jut, egybõl "megnyugtat".. "Szarni rá!"..