Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 26. - 20:01
Abban segítsetek, hogy megvettem a computert, és hazahoztam a bicajt, de az elsõ kereket ki kellett vennem, mert tetõcsomagtartó híján így fért be a kocsiba. Viszont így mikor az elsõ kereket visszaraktam és a féket is bekötötem mindig elállítódik, "fogja"a kereket.
Hogy tudom beállítani a féket és milyen szerszám kell hozzá?
A bicajon V-fék van.
Írta 2006. május 26. - 19:13
Ha valakinek van 2 (egyforma) felesleges fékkarja, akkor lécci jelezze nekem priviben, persze nem ingyen gondoltam!!!
Elõre is köszönöm!
AMúgy az enyémbõl nem tudom hogyan, de a felfogató csavar mellõl kitört egy darab és félek, h. elhagyom egyszer a fékkaromat...
vendég_avus_*
Írta 2006. május 26. - 14:16
A pünkösdi túrás topik már lefut itt a bikemagon, nem lenne értelme átvezényelni mindenkit az újra. A jún 10-11-ei hétvége túráját már viszont minden bizonnyal ott dumáljuk ki, és a további "nagy" Kelliz túrákat is.avus: Hát ha nem hiányzik nekik, leszarom! Rain-nel dumáltam priviben, ha kiforrnak nála az események, ígérte szól majd! Én nagyon nem néztem utólag vissza, én még mindent el tudtam olvasni! Most nemtom mi a helyzet! Szétrobbantani úgysem lehet egy jó társaságot, mert azok újra meg fogják egymást találni, ha közös az érdeklõdésük! Márpedig itt sokminden közös bennünk, ezért futottunk egymásba! Na sebaj, valahogy majd csak lesz! Azért Pünkösdkor remélem kezet tudunk fogni!
Írta 2006. május 26. - 14:10
vendég_avus_*
Írta 2006. május 26. - 13:51
Nincs duzzogás. Megunt banán van. Tamaska agymenései, fikázótopik Dig közremûködésével, zOrg topikbefagyasztása. Az sem tetszett, hogy VV tegnap törölt mindent, de emellett még el tudnék menni. A fentiek csak az én tapasztalataim, Kboy és rain tudnának még mesélni. Kár, pár napja ez a topik még olyan szépen pörgött...Azért ha sikerül mellõzni a duzzogást, remélem eszetekbe jut, hogy jövõ hétvégén lesz a Pünkösdi Kelly's találkozó Balatonkenesén-Veszprémben. Akit érdekel, s még nem tette, az nézzen majd át a Megmozdulásokba, ott megtalálja a témát! Remélem sikerül egy jó csapatot összehozni akár egy, akár két napra! Most meg kellemes hétvégét, jó idõt és jó tekerést mindenkinek!
De a közösségrombolás társadalmi munkában nemhogy baj, hanem kifejezetten erény. Mert amikor a modok munkájáról esik szó, sûrûn elõjön ez az indiklás.
A külön fórummal valszeg szakad a közösség. De emiatt hagy ne érezzük magunkat hibásnak, mi csak annyit tettünk, hogy meguntuk a banánt. Priviben már azt is viláégossá tették, hogy a kutyának se fog hiányozni innen a Kelly's Klub.
Írta 2006. május 26. - 07:45
Azért ha sikerül mellõzni a duzzogást, remélem eszetekbe jut, hogy jövõ hétvégén lesz a Pünkösdi Kelly's találkozó Balatonkenesén-Veszprémben. Akit érdekel, s még nem tette, az nézzen majd át a Megmozdulásokba, ott megtalálja a témát! Remélem sikerül egy jó csapatot összehozni akár egy, akár két napra! Most meg kellemes hétvégét, jó idõt és jó tekerést mindenkinek!
Sziasztok!
Sajnos ugy fest en nem tudok menni, ezt gondolom a honlapon mar lattatok. Nagyon sajnalom, mert azert megneztem volna a "klubtarsakat"
Az a hetvege nekem sajnos kotelezettsegekrol fog szolni, de hat ez van, ugysem vagyok meg valami jo eronletben.
Erezzetek nagyon jol magatokat es keszitsetek jo sok fotot, hogy egy kis feeling nekem is jusson.
Eves szinten terveztek egy-egy ilyen klubtalalkozot, vagy rendszeresebben is varhato?
Zino
Írta 2006. május 26. - 07:06
Írta 2006. május 25. - 22:57
Nna, duzzogjatok még..
VV helyesen cselekedett..
Nem tudom... Ez olyan, mintha lecseszném valamiért a gyereket, aztán elvárnám, hogy vidáman játsszon tovább, ne is emlékezzen rá, hogy történt bármi.
Írta 2006. május 25. - 22:48
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 25. - 22:45
Türelem srácok!
Írta 2006. május 25. - 22:39
Írta 2006. május 25. - 22:37
tamaska-nak, aki mod, nem tetszett, hogy Tailor balesetérõl, illetve azzal kapcsolatban beszélgettünk, ugyanis az nem tartozik a Kelly's Klub "küldetésnyilatkozatába", és kilátásba helyezett egy kis moderációt. Ebbõl támadt egy kis vita. Aztán VV törölt mindent, most már nyoma sincs semminek, aki visszaolvas, joggal nem érti mi volt itt.
Buta vagy. Ez úgy volt, hogy nem szólt senki és mi nem reagáltunk rá sehogy, itt sem voltunk, meg sem szólaltunk, és most is nagyon nem vagyunk itt, amúgyis mindegy, hogy mit írunk, mert pár perc múlva nem írtunk semmitsem.
Persze, ha ez így lesz, akkor azt kell hinnem, hogy mi itt nem vagyunk valami szívesen látva, és akkor ez nem volt az utolsó megszólalásom itt.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 25. - 22:12
tamaska-nak, aki mod, nem tetszett, hogy Tailor balesetérõl, illetve azzal kapcsolatban beszélgettünk, ugyanis az nem tartozik a Kelly's Klub "küldetésnyilatkozatába", és kilátásba helyezett egy kis moderációt. Ebbõl támadt egy kis vita. Aztán VV törölt mindent, most már nyoma sincs semminek, aki visszaolvas, joggal nem érti mi volt itt.Köszi, de mivel azokat nem volt alkalmam olvasni, nem lettem okosabb. Titok?
Írta 2006. május 25. - 22:09
Köszi, de mivel azokat nem volt alkalmam olvasni, nem lettem okosabb. Titok?A sok törölt post témájára.
Írta 2006. május 25. - 22:07
Ez konkrétan mire vonatkozik?
A sok törölt post témájára.
Írta 2006. május 25. - 22:03
Ez konkrétan mire vonatkozik?A témát a továbbiakban kéretik elfelejteni. Minden további hozzászólás automatikusan kuka.:mad:
Írta 2006. május 25. - 21:57
Írta 2006. május 25. - 21:50
Vagy a biciklié?
Ne duzzogjunk feleslegesen még viccbõl sem..
Inkább nézzünk képeket a klub kiskirályfiáról..
Írta 2006. május 25. - 21:36
Írta 2006. május 25. - 21:27
nem merek babázni, mert nem ide való.Pink ne moderátorkodj hanem babázz
tekertem tegnap is, ma is 50km-t, tõlem telhetõ erõsen, de a maiba beleakadt egy sör is útközben, nem értem én ezt.
amúgy a baba a héten összesen 8 óra alvást engedett nekem eddig, szóval a bringán pihenek.
most már elég volt ebbõl