És idõben milyen késõn mennél? Nekem fél 7-re kell kb hazaérnem (fürdetés ), ami bõ félórát jelent még..
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 25. - 16:49
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 25. - 16:23
És idõben milyen késõn mennél? Nekem fél 7-re kell kb hazaérnem (fürdetés ), ami bõ félórát jelent még..Mostanra terveztem, de amig hol esik, hol nem, addig nem palya. Amint itt lesz a jo ido vegleg, akkortol mehet. Ugy tervezem, hogy heti 4-5x fel kene menni. Talan a fenyogyongyet ketszer menni, tehat fenyogyongyeig fel, aztan tetore, fenyogyongye, teto, le.
Írta 2006. május 25. - 16:12
VV: köszi, így helyes.. Báár, így ki a fene fogja késõbb látni, hogy milyen higgadt voltam..
Al: elkezdtél már kijárni a HHH-ra? Mikor, hányszor, stb a kérdés, mert lehet, hogy heti pár alkalommal bicóval jönnék dolgozni és hátha...
Let the people speak
Írta 2006. május 25. - 16:09
Al: elkezdtél már kijárni a HHH-ra? Mikor, hányszor, stb a kérdés, mert lehet, hogy heti pár alkalommal bicóval jönnék dolgozni és hátha...
Írta 2006. május 25. - 16:05
Írta 2006. május 25. - 15:19
Írta 2006. május 25. - 14:58
Al: arról, hogy erre reagáltál, be is ugrott, hogy ha emlékszel, pont akkor, amikor a HHH tövében találkoztunk, akkor kicsit lejjebb történt egy baleset. Ha jól rémlik, akkor pont ugyanez volt az eset. Szembõl keresztbe kanyarodott. DE ott még esõ sem volt és nappal volt! :scared:
Let the people speak
Írta 2006. május 25. - 14:48
Ha csak dudál, én leszarom, max röhögök, hogy nincs semmi türelme. Azért köteketni nem célszerû, mégiscsak övé a nagyobb vas! Ha meg kiszáll...
Írta 2006. május 25. - 14:25
Én is maradnék a nem elütött állapotnál, bár itt Tbányán taliztam aolyan autóssal is, aki nem volt 15 méteren át hajlandó követni, vagyis fél percig nyomta a dudáját mögöttem, de hát lejebb menni nem tudtam, mert csatorna fedelek voltak végig és az baleset veszélyesebb, ha azokon mész 35tel. Nem???
Írta 2006. május 25. - 12:38
Azért itt vidéken (Veszprém) annyira talán nem gáz a helyzet, mit Pesten. Mondjuk nekem még csak egy éve vannak tapasztalataim, s bent a városban csak annyit megyek, amennyit nagyon muszáj, de eddig nincsenek rossz tapasztalataim. Ha a bringás szabályosan, határozottan, körültekintõen közlekedik, normálisan viselkednek vele szemben! Eddig ezt tapasztaltam! Volt már, hogy 500m-en keresztül követett a kocsi, mert jöttek szembõl, s nem akart leszorítani! Szerintem igenis változnak az emberek, s egyre jobban tolerálják a kétkeréken közlekedõket. Motoron is sokkal több a jó tapasztalatom, s azt már 10 éve hajtom. Csak az a baj, hogy sokan csak a rosszat tudják hangoztatni! Ezzel most nem az elõttem szólókra utalok, hanem általában az emberi viselkedésre!
Írta 2006. május 25. - 12:04
Avus: pont valami hasonlóra akartam célozni. Mintha kezdenének fejben változni az autósok, csak a figyelmük még nem elég.. Remélem, nem csak nekem van szerencsém és tényleg van valami ilyen tendencia..
Írta 2006. május 25. - 12:01
Azt hiszem, félreértettél. Én sem úgy jelzem a négykerekûnek a jogaimhoz való ragaszkodást, hogy elüttetem magam.Engem meg nem utottek el es maradnek is ennel az allapotnal. Persze orommel veszem ha valaki demostral, en maximum a faszba kuldom el, nem fogok masfel tonnak elott demostralni semmit. Szeretem azt az allapotot, amikor nem vagok osszetorve.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 25. - 11:44
Amikor dugókban kerülgetem az autókat (pl körút, baross-téri felüljáró) csomóan kitérnek, hogy elférjek mellettük. Lehet hogy valamicskét változik a mentalitás? A Soroksári útat viszont inkább elkerülöm, sokszor simogattak már meg 70-80-nal.
Írta 2006. május 25. - 11:43
Let the people speak
Írta 2006. május 25. - 11:14
Írta 2006. május 25. - 10:56
Nekem anno az elsõ gyakorlati vezetéses órámon az oktató azt mondta, hogy nagyrészét elfelejthetem, amit a kreszórákon mondtak. Õ is azt hangsúlyozta, hogy elsõbbséged CSAK akkor van, ha megadják! Ez a gondolat, már néhányszor megmentette az életemet.
Írta 2006. május 25. - 10:50
- neked sohasincs elsobbseged, csak ha megadjak (a kresz nem ved meg a kivasalastol).
- az autos szarik rad, szoval vagy magadra vigyazol vagy nem vigyaz rad senki.
- ha nem figyelsz elutnek.
- buko legyen rajtad.
- este lampa.
Ezeket betartva minimalizalni lehet a baleset eselyet.
Let the people speak
Írta 2006. május 25. - 10:17
Írta 2006. május 25. - 08:28
Mondtam hogy ott lehet kapniNa hazaérkeztem a fõvárosból.
;-)
A Bigbike-ban sikerült sisakot kapnom 5990 Ft-ért.
Péntek-szombaton pedig remélem megérkezik a SCARPE is.
Ezt pedig rainman-nek:
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Asszonynak is kéne