Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 27. - 21:27
Írta 2006. május 27. - 21:19
Írta 2006. május 27. - 21:18
Írta 2006. május 27. - 21:13
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. május 27. - 21:10
Vagy csak én nem tudom?? (akor viszont naon gáz..)
Írta 2006. május 27. - 21:06
Légy üdvözölve.Engedelmetekkel egy fõvel bõvíteném a klubotok.
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Írta 2006. május 27. - 21:04
Majd, ha melegebb lesz az idõ, meggondolod, hogy fölé húzod-e.
Az lehet igaz most semvolt tul hideg, de nem zavart egyaltalan.
Sajnos azert a hiusagom erosebb, mint a jozan esz
Majd ha lefogyok akkor talan, addig nem, punk-tum
Tudjatok senkinek nem akarnek maradando karosodast okozni a fejlodeseben a latvanyommal. Hidjetek el eleg derekasan tulmeretes a popom.
Írta 2006. május 27. - 21:04
Örülök, h siker.Köszi gyömrõi a tanácsokat! Sikerült beállítanom a féket. (A kereket egyenesen-szimmetrikusan helyeztem vissza, és így már ok. ius volt).
Mégegyszer köszi.
Írta 2006. május 27. - 21:01
Pontosan azt
Felhuztam feszulos biciklisgatyot. Majd miutan azert van egy kemeny onkritikam felhuztam meg ra egy bermudat is
De meg igy is sokkal kenyelmesebb volt, mint egy sima bermudaban es szerencsere nem is logott ki alola igazan a biciklisgatyo.
Majd, ha melegebb lesz az idõ, meggondolod, hogy fölé húzod-e.
Írta 2006. május 27. - 20:52
Az mit takar, h. fölé húztad a bermudát???
Pontosan azt
Felhuztam feszulos biciklisgatyot. Majd miutan azert van egy kemeny onkritikam felhuztam meg ra egy bermudat is
De meg igy is sokkal kenyelmesebb volt, mint egy sima bermudaban es szerencsere nem is logott ki alola igazan a biciklisgatyo.
Írta 2006. május 27. - 20:37
A tobbiek tanacsa alapjan vettem tegnap egy betetes szuk kerekpargatyot, igen kellemes meglepetes volt, tenyleg kenyelmesebb, igaz en meg szemermesen fole huztam egy kedves bermudat.
[qoute=Zino]
Az mit takar, h. fölé húztad a bermudát???
Írta 2006. május 27. - 20:29
Én még nagyon kezdõnek számítok a bringázásban.A férjem a nagy bringaguru a családban , idõnként elszoktam kisérni 1-1 edzõkörre. Õ egy össztelós corratekkel teker.Holnap megyünk a Szilvás maratonra de én csak szurkoló leszek.Jövõre talán megpróbálom a rövidtávot.
Sziasztok!
Írta 2006. május 27. - 20:23
Mégegyszer köszi.
Írta 2006. május 27. - 18:46
Engedelmetekkel egy fõvel bõvíteném a klubotok.
Szia!
Vegre van valaki aki meg nalam is fiatalabb a klubban
Legy udvozolve!
Milyen uatakon szeretsz/szoktal kerekezni? Erdoben vagy betonon inkabb?
En ma, hogy elujsagoljam a nagy sikerelmenyemet, lehuztam komoly 60 km-t, de ugy, hogy az 1/3-a hegymenet, 1/3-a lejto a maradek meg egyenes. Ugy elfaradtam, mint a pinty, de ez elmult 1-2 alkalomhoz kepest egesz jol birtam es 2 edzesfutamot megneztem a hegyi gyorsasagi versenybol. Mindossze 2 arokbaborulast lattam A visszauton volt egy kb. 10 kilometeres emelkedo Orfutol Lapisig, ott kemenyen hoztam a 12 km/h-s sebesseget Szerencsere nem ertek utol mas biciklisek es bottal jaro nyugdijasok, pedig annak is volt eselye, de kemeny maradtam es nem szaltam le a geprol.
Rolam annyit kell tudni, hogy 110 kilo vagyok (remelem mar nem sokaig) es 1 hete vettem pont a kerekparomat. Meg nagyon szenvedek az emelkedokon, de egesz sokat lehet erosodni mar 1 het alatt is. Most kezdem vegre elvezni is es nem csak fogcsikorgatva erolkodni. Nekem egy hasonlo festesu paripam van es meg szokom, de az elso benyomasok biztatoak.
A tobbiek tanacsa alapjan vettem tegnap egy betetes szuk kerekpargatyot, igen kellemes meglepetes volt, tenyleg kenyelmesebb, igaz en meg szemermesen fole huztam egy kedves bermudat.
Kicsit szomenesem volt, sorry ...
Udv.
Zino
Írta 2006. május 27. - 18:26
Légy üdvõzölve!!!!!!Engedelmetekkel egy fõvel bõvíteném a klubotok.
Írta 2006. május 27. - 12:48
Írta 2006. május 26. - 20:19
Írta 2006. május 26. - 20:18
Priviben folytatjuk. Jó?Mi az,hogy szimmetrikusan? Ferdén is vissza lehet rögízetni a kereket?
Fennt a fékkaron lévõ csavarral, vegy lennt a féknél, de azt úgy tudtam, hogy a rugóerõsséget szabályozza. vagy nem?
Írta 2006. május 26. - 20:14
Fennt a fékkaron lévõ csavarral, vegy lennt a féknél, de azt úgy tudtam, hogy a rugóerõsséget szabályozza. vagy nem?
Írta 2006. május 26. - 20:11
Elõször is arra ügyelj, hogy a villához képest szimmetrikusan álljon a kerék, amikor visszarakod. Ha ez megvan, akkor a féken mindkét oldalon van egy-egy kis csavar. Amelyiket beljebb csavarod, azon az oldalon a fék eltávolodik a keréktõl. Szerintem ha megnézed a csavart, adódik, hogy milyen szerszám kell.Hello
Abban segítsetek, hogy megvettem a computert, és hazahoztam a bicajt, de az elsõ kereket ki kellett vennem, mert tetõcsomagtartó híján így fért be a kocsiba. Viszont így mikor az elsõ kereket visszaraktam és a féket is bekötötem mindig elállítódik, "fogja"a kereket.
Hogy tudom beállítani a féket és milyen szerszám kell hozzá?
A bicajon V-fék van.