Nekem most semmi közöm ehhez az egészhez, tehát nem is kéne írnom ide (hanem tanulnom...
).
De eztetet nem bírom má' szótlanul. Elõször is leszögezem, hogy nem szeretem az itteni moderátorokat, mint moderátorok.
Viszont ami itt folyik az meg má' vicces. Hogy van egy kisebb társaság (ti), aztán ha valaki más jön ide és ír, akkor már azt hiszitek, hogy el akarják venni a játékotokat? Ez egy nyílt fórum egy nyílt topicja. Egy csepp a tengerben. Az emberek jönnek mennek, ki ide- ki oda ír, ki sehova. A lényeg hogy ez egy nagy közösség. Van tech rész, ahol ez a közösség megbeszéli a technikai problémáit, van megmozdulás stb. És vegyétek észre, az a furcsa itt (modok szerint meg a nem jó), hogy ti itt egy külön világot akartok létrehozni. Pl. bukóvásárlásnak ott van a 'milyen bukót' vegyek. Nem azt mondom, hogy egy havert nem lehet megkérdezni errõl, de hát na.
Meg hogy ha tamaskaa beírja, hogy ne offoljatok itt, vagy hogy, akkor ezen inkább nevetnetek kéne. Ehelyett inkább duzzogtok, hogy már itt van megint, menjen el, itt ti játszotok. Ez igenis eléggé gyerekes!
Aztán hogy bezárni ezt a topicot. Rainman pont te írod, hogy: "Az aktív kelly's klubb fórumosok már regisztráltak nálunk és az itteni kelly's-es topikokat nem fogják használni, de másokat valószínüleg igen." (itt a másokat gondolom egyenlõ mások, különben értelmetlen a mondat)
Tehát látod, hogy más még valószínûleg használná ezt a topicot, akkor hogy kérheted, hogy zárják be? Én meg mondjuk összebeszélek pár tech-lakóval, hogy csináljunk egy másik fórumot, menjünk át oda, aztán pedig kérjük, hogy a többiek se használják a techet?
Ha sarkalatos is vagyok, remélem értitek mire gondolok.
Hátszelet és napsütést,
b.