Bocs, akkor hülyeséget mondtam, visszavonva.Kpacs név: a regisztrált azonosítód
Kiszolgáló: ftp.uw.hu
felhasználó a regisztrált azonosítód
A jelszó: amit mailben kaptál vagy te adtad meg
szerver: automatikus vizsgálat
passzív mód használat
A többihez nem kell semmi...
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 21. - 19:57
Írta 2006. május 21. - 19:53
És ha még azt is elmondom, hogy bringát is viszek és lesz ott egy szabad délelõttöm meg fél délutánom amíg jönnek...Kössz Voti...
A mázlista mindenedet...
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 21. - 19:53
Megsilabizáltam a képeket. Felregisztráltam, amit rainmain ajánlott, az uw-és helyre. Oda van 200 mega lehetõségem, az elég, mert a mostani képek 114 mega. Tudom, mi az az ftp. Rá tudok bökkenteni total commanderben, tudom, hogy új kapcsolatot kéne létrehoznom, de nem tudom mi a kapcsolat neve, mi a kiszolgáló neve, mit kell írni a távoli meg helyi könyvtárhoz, parancsküldés, szervertípushoz. Légy szíves segítsetek egy kicsit, minden ilyet a bodri szokott nekem csinálni, õ nagyon ügyes ezekben, én inkább foglalkozom költészettel vagy sütök sütit, illetve kertészkedem, mint ilyen. Lécci-lécci-lécci!
Ha megvoltak a képek, írok is, ígérem.
teo
Kpacs név: a regisztrált azonosítód
Kiszolgáló: ftp.uw.hu
felhasználó a regisztrált azonosítód
A jelszó: amit mailben kaptál vagy te adtad meg
szerver: automatikus vizsgálat
passzív mód használat
A többihez nem kell semmi...
Írta 2006. május 21. - 19:52
sztem amiket kérdezel, azokat fõleg a szolgáltatód tudja megmondani.Megsilabizáltam a képeket. Felregisztráltam, amit rainmain ajánlott, az uw-és helyre. Oda van 200 mega lehetõségem, az elég, mert a mostani képek 114 mega. Tudom, mi az az ftp. Rá tudok bökkenteni total commanderben, tudom, hogy új kapcsolatot kéne létrehoznom, de nem tudom mi a kapcsolat neve, mi a kiszolgáló neve, mit kell írni a távoli meg helyi könyvtárhoz, parancsküldés, szervertípushoz. Légy szíves segítsetek egy kicsit, minden ilyet a bodri szokott nekem csinálni, õ nagyon ügyes ezekben, én inkább foglalkozom költészettel vagy sütök sütit, illetve kertészkedem, mint ilyen. Lécci-lécci-lécci!
teo
Írta 2006. május 21. - 19:44
A mázlista mindenedet...
Imádom a Girot de a Tour de France nálam az abszolút 1.!
Írta 2006. május 21. - 19:43
teo
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 21. - 19:43
Írta 2006. május 21. - 19:41
Ez nem volt szépMi az a giro?
szerda, péntek, szombat (a szerdait a helyszínen nézem meg )Mikor lesznek a királyetapok???
Vagy voltak már?
http://www.gazzetta..../it/tappe.shtml
Írta 2006. május 21. - 19:36
viszont sztem onnan lefelé elérhetõ a 70km/h ......söt a Ti gummáitokkal még tán több isranda volt és NULLA kilátás volt a fáktól.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 21. - 19:32
Írta 2006. május 21. - 19:19
na hogy tetszett a leszerelt katonai bázis ?Bár nem kérdezte senki de ez volt a mai túra, alig több mint a tegnapi:
Bp - Dömörkapu - Pilisszentlászló/Kis rigó - Papp rét - Urakasztala - Papp rét - Szentendre - Bp
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 21. - 19:18
Bp - Dömörkapu - Pilisszentlászló/Kis rigó - Papp rét - Urakasztala - Papp rét - Szentendre - Bp
Írta 2006. május 21. - 19:13
megyek, bele kell sûrítenem mindent abba a tíz percbe, amíg gépezek
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 21. - 19:02
A giro az olasz bicajverseny!!Mi az a giro?
most 520as pedál mt20as cipõvel, de hamarosan visszadom a pedált és akkor 515-t ogok használni.
Olyan mint a tur de franc.
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 21. - 18:56
most 520as pedál mt20as cipõvel, de hamarosan visszadom a pedált és akkor 515-t ogok használni.
Írta 2006. május 21. - 18:43
Írta 2006. május 21. - 18:41
Hihetetlen.
Kela: most vannak a hegyekben.
Szerintem még 1-2 szakasz van.
Írta 2006. május 21. - 18:30
haha, de velem azért a földúton találkoztál .....la igen a piros egyszer elég logikátlanul elágazik a széles erdészetirõl, ösvényre.....és ti? én kb. egy órás késéssel de elindultam nagyjából a dm vonalán.
1. sz. módosítás - nem másztam fel Pap rétre az aszfalton, hanem piroson végig Pszentlászlóig a patak mentén. az király volt.
a kisrigó után kéken le (dagonya ezerrel) hogy megcélozzam a tölgyikreket.
az aszfalt elágazásnál találkoztam rainman+biketigger+kmax csapattal. én full dzsuva õk meg patyolattisztán.
kéken tovább.. ugyan tigger elmondta az utat de a francnak nem találtam meg sikároson a kék után a piros balra irányt. kóvályogtam össze vissza, végül megtaláltam majd megint nem találtam. már másztam elég sokat mire meguntam és visszafordultam.
legközelebb megint próbálkozom..
így is lett 40 km full terep. a bicót meg mostam vagy másfél órán keresztül. szegény már közel sárkenést kapott. de most patyolattiszta.
nem gondoltam hogy ennyi agyagos talajú rész van a pilisben.
nektek sikerült a bejárás?
Írta 2006. május 21. - 18:22
Írta 2006. május 21. - 18:21
Sukár volt az biztos, most már tudom milyen érzés a bicajon zuhanyozni.
Most látom enyém lett a 2000-ik hozzászólás!!!!