Szia!
Már figyellek, amióta megjelentél. Örülök, hogy egyre jobban érzed itt magad, nagyon helyes! Azt szeretném kérdezni, hogy merre laksz? Mert esetleg gyakorolhatnánk együtt. Mert arra gondoltam, megvalósíthatnám kboy tanácsát, és mondjuk edzhetnék. Én úgyis koránkelõ vagyok. Te mikor érsz rá, és merre laksz? Egyedül szeretsz gyakorolni vagy valakivel? Megörültem, hogy van itt valaki, aki nem olyan "állat", mint a többiek, értve ezalatt, hogy vasbeton és terminátor.
Üdv.
teo
Hat sajnos tul jo hirekkel nem szolgalhatok ugyanis en Pecs varosat erositem
Hat hja vasbetontol es terminatortol igen messze vagyok, inkabb punnyadt zsirpacninak neveznem magmat, de vegul is minden embernek kocka hasa van, csak nem mindegy milyen melyen. Nekem nagyon melyen egy derekas pocak alatt huzodik a kidolgozott bordazott hasizmom
Kulonben elsosorban egyedul szoktam tekerni, ez annak koszonheto, hogy senkinek nem lenne turelme kivarni, hogy felerjek egy-egy domb tetejere
Na jo haverral is szoktam, de felole nem sokat hallottam mostanaban, majd felhivom nincs e kedve tekerni egyet.
De jol latod megerintett a mtb feeling, igaz ez nekem mindossze turazgatasban merul ki. Nagy vagany dh-es csavo nem lesz mar belolem, ahhoz tul nyuszi vagyok es tulzottan felek a serulesektol. Azert ha lehet az erdot preferalom, ott nincs annyi hulye autos es jobb a levego is.
Ahogy a kepbol kiderul, Neked azert nem lesz akkora gaz tekerni, nem kell tul sok felesleges sulyt cipelned. Zserintem hamar belejossz es akkor mar nem lesz gaz a tobbiekkel tekerni.