Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2009. április 08. - 21:34
Ha jobban megnézed, a keresztezõdésekben nincs kitéve bringatiltó tábla, asszem csak a 2 végén. A keresztezõdés oldja a táblákat, tehát szerintem simán lehet az úton közlekedni. Legalábbis én a belváros irányába simán megmondanám a rendõrnek. Pont ezen gondolkoztam valamelyik nap, hogy mit fogok mondani, ha megállít. Azt azért nem várhatja el, hogy az egyik lenti kis utcából kikanyarodva azzal legyek elfoglalva, hogy van-e bringaút a másik járdán (én, mint idegen ).
Írta 2009. április 08. - 18:13
Na a bike megfürdetve!:cool2: Persze jött utána az esõ...szal pont ugan olyan textúrájú szutyok fedi mint eddig, de ez már 2009-es edisön
Toltam egy laza kört Tapolcán. hogy ott hogy feltúrták a bringautat az egyetem véginél! Ja! meg 3X volt halálfélelmem hogy nekemjön valami idióta a bringautat keresztezõ kis utcákból. Egyszer ott az állatkórház és tapelág szakaszon valaki nagyon meg fogja cumizni, mert az autósok maximálisan lefossák a táblát. Elég veszélyesre csinálták meg at a szakaszt. Mind1, biztos olyan tervezte aki még életében nem ült bringán...
Toltam egy laza kört Tapolcán. hogy ott hogy feltúrták a bringautat az egyetem véginél! Ja! meg 3X volt halálfélelmem hogy nekemjön valami idióta a bringautat keresztezõ kis utcákból. Egyszer ott az állatkórház és tapelág szakaszon valaki nagyon meg fogja cumizni, mert az autósok maximálisan lefossák a táblát. Elég veszélyesre csinálták meg at a szakaszt. Mind1, biztos olyan tervezte aki még életében nem ült bringán...
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. április 08. - 14:45
így van. teljes egyetértés. /csengõt vagy dudát vagy akármit meg hiába nyom, ha õ megy szabálytalan helyen!/
Írta 2009. április 08. - 12:13
Baleset részletesebben: Srác azzal érvel, hogy õ nyomta a csengõjét. Ami mellesleg egy riasztóhangot kiadó izé. Én rohadtul nem arra gondolnék a hallatán, hogy jön egy bringás. Na meg igen, van fék is a bringáján, a helyszínelést látva, pont elég lett volna, ha használja. Azt már csak mellesleg jegyzem meg, hogy olyan füles volt rajta menet közben, mint Koca maciján. Nénike szerintem tök korrekt módon ment át, ha valaki azt mondja, hogy jobban betartja a szabályokat, akkor hazudik. Egyébként meg autóval is alapkövetelmény lenne, hogy óvatosan közelítsük meg a villamosmegállót, a hirtelen lelépni kívánók miatt.
Írta 2009. április 08. - 11:11
digep kettes telep
100m-re elozotol
100m-re elozotol
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. április 08. - 11:07
Na hálás idõnk van ma is! Lor grat a melóhoz! Hol sikerült?
Ma szerintem megfürdetem a Caldera-t meg rápakolok egy kilóméterszámlálóegységet Meg benézek valami bringa BÓt-ba venni kéne láncot meg felpampózni a telót mert szerintem engedi az air-t...csak a rúgós teló az igazi :S RS Judy 4 life!
Ma szerintem megfürdetem a Caldera-t meg rápakolok egy kilóméterszámlálóegységet Meg benézek valami bringa BÓt-ba venni kéne láncot meg felpampózni a telót mert szerintem engedi az air-t...csak a rúgós teló az igazi :S RS Judy 4 life!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. április 08. - 10:11
van munkam
jeeee
ne bassz man, hogy a gyalogosnak annyit nem szabad ott leternie a jardarol?
bringas csokam valamit nagyon elbaszott a nenin kivul, ha nem birta kikerulni.
osz meg fek is van a bringajan baszki.
jeeee
ne bassz man, hogy a gyalogosnak annyit nem szabad ott leternie a jardarol?
bringas csokam valamit nagyon elbaszott a nenin kivul, ha nem birta kikerulni.
osz meg fek is van a bringajan baszki.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. április 08. - 09:06
maradjunk annyiban szerintem, mind2 hibás de valszeg a bringás lesz hibásabb.
holnap déltõl kb. 1-2 órát szorítsatok értem.
megyünk ótót venni. utána kiderül mekkora szopóágra kerültem.
holnap déltõl kb. 1-2 órát szorítsatok értem.
megyünk ótót venni. utána kiderül mekkora szopóágra kerültem.
Írta 2009. április 08. - 07:49
Írta 2009. április 08. - 00:45
én ismerem az öreg nénit elsodró csávót.kanada néven van a kerekpar.net-en.szerintem nagyon nem õ volt a hibás,a néni nem igazán a zebrán mehetett...
:mybad:
és azt is nézd már meg légy oly kedves hogy a kerékpáros hol ment!? az szerinted szabályos?
"Diósgyõr irányából egy kerékpáros a villamos járdasziget bal oldalán a síneken, akarta kikerülni a bedugult autós sort és elütötte az idõs nénit. "
remélem h az idõs néninek nem lesz maradandó sérülése....és remélhetõleg a srác is meggondoltabb lesz ezek után.
Írta 2009. április 07. - 20:43
Írta 2009. április 07. - 17:09
én ismerem az öreg nénit elsodró csávót.kanada néven van a kerekpar.net-en.szerintem nagyon nem õ volt a hibás,a néni nem igazán a zebrán mehetett...
Edit:vitya már megelõzött
Edit:vitya már megelõzött
Írta 2009. április 07. - 17:06
http://www.boon.hu/h...090407-08321055
Ez ki vót?
Muhaha, kerekpar.net-es kolléga. És igen, spd. És sacc 90-100kg.
Egyébként nem téged láttalak ezek szerint, szombaton. Pedig még azt is láttam, h visszafordultál, amikor visszafordultam, h te vagy-e az.
Írta 2009. április 07. - 15:25
valami dereng.
mintha ricsi haverom melózott volna ott.
igazad van.
mintha ricsi haverom melózott volna ott.
igazad van.
Írta 2009. április 07. - 15:14
elozo ceggel szemben
vasuti kerekparokat gyart ezerrel
ha elindulnek pesten nem allok meg
ott nem elnek valoszinu semmi penzert
vasuti kerekparokat gyart ezerrel
ha elindulnek pesten nem allok meg
ott nem elnek valoszinu semmi penzert
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. április 07. - 14:56
grat.
itt miskolcon?
remélem nem mész el büdipestre.
itt miskolcon?
remélem nem mész el büdipestre.
Írta 2009. április 07. - 14:24
ej pedig mar hogy beserlokholmoszoskodtam /nehez szo/
lehet van melom pocsok.
lehet van melom pocsok.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. április 07. - 13:19
Neem, nincs felvéve ismerõsömnek egyik szochálón sem, nem vagyunk országos cimborák csak "találkoztunk" de ezt most nem kell rosszul érteni,nem csak egyszer láttam életemben, mindegy,téma off
"B*szd elõ a térképet!"
Írta 2009. április 07. - 12:58
pl
http://iwiw.hu/pages...userID=11205197
de szerintem o lesz az
http://iwiw.hu/pages...?userID=8694869
http://iwiw.hu/pages...userID=11205197
de szerintem o lesz az
http://iwiw.hu/pages...?userID=8694869
NE ÍGY! NE ÍGY!