Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Máté85: Szerintem, ha akarsz gyalogolni benne, akkor túrásat vegyél, ha nem nagyon, akkor rendeset.

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
De mi a különbség a két csuka tipus között mindkettöbe lehet gyalogolni ha tul meredekre meek fel és már nem birok tekerni?vgay a stoplis csuka szerü hamarabb tönkremegy mint a tura cipö formáju?

CUBE... your life!!!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ami tetszik és jó áron van abból remélhetõleg rendelni tudnak még más méretet is... :mybad:

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Szerintetek milyen SPD cipõt érdemes venni inkább turázos félét vagy ami olyan mint egy stoplis csuka?Szerencsétlen miskolcon alig van választék ami tetszik meg jo áron van abbol persze nincs méret ekkora egy szerencsétlen helyet

CUBE... your life!!!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

vettél vmi roncsot Mályinkán?
2napos a fenyves dh??
sajna mátrába leszek most, nem mek a rezervátumba...

nem vettem, a nagymutter nemhasznált szekere, minden gyári rajta (dinamó, lámpa, bõr ülés, kanálfék, pumpatartó, pumpa stb), akrómozáson egy kumma rozsda sincsen, és pirosak a gumik. :D max a belsõ rohadt el, a külsõ alig 10 éves :D Meg kell menteni!
Országos rendezvénnyé nõtte ki magát a fenyves.

villa
van értelme 120 cm-ig az állítható rugóútnak? az a pár fok sokat számít felfelé?
A lokkolhatóság vagy sebsségérzékeny kompressziócsillapítás viszont kell. 30-ért lehet már jó villát venni vagy az drága a cc világában?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

mi a gond a váltóbeállítással?
hol akadtál el?

láncvonal,magasság beállítva,végállás állításnál vesztettem el a fonalat.állítom,szemlátomást nem változik semmi.közelebbrõl tekintve látszik minimális változás,de nem nagyon van türelmem beállítani rendesen.aztán kisakkozni a 3 állást...hátsó egyszerûbb:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

valamikor tervezek egy bringamentési túrát busszal ki Mályinkába, aztán a 37 éves bicót rendberakom és Tardonán, Barcikán át haza péterre.
érdekel valaki? péterrrõl belehet húzni Varbón át a bükkbe megint :D nem kis karika lenne...

Ja Putnokon lesz móka: megyek sörözni szalonnátsütni...
http://peterdh.hu/co...omment.news.201
valaki jön?

vettél vmi roncsot Mályinkán?
2napos a fenyves dh??
sajna mátrába leszek most, nem mek a rezervátumba...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
mi a gond a váltóbeállítással?
hol akadtál el?

általánosan érvényes mind elsö mind hátsó váltóra:
1. felcsavarozod (elsõnél terelõ helyes magasság ill. láncvonal figyelés!)
2. végállásokat állísd be (célszerû még bowden nélkül ezt elõször megcsinálni)
3. bebowdenezés, finomállítás -> kész

sajnos nekem meg egy kis kényszerpihenõ tekerés terén :o
focizás közben oldalról beleszálltak a lábamba :wallbange

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
én most a váltóállítással szopok.hátsó nagyjából megvan,elsõvel nem tusok mit kezdeni.W-bike tele van,csak jövõhét kedden vihetem,addig bicajozás csak síkon:(pedig menni akartam már a néppel túrázni...

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
nekem a 120 sok. én a fix 100-asra pályázok. levegõs lenne az igazi csak ház mani. nem mentem suliba bicajjal, mert farmerba nem volt kedvem tekerni:D hétvégén szerzek vmi gatyót aztán majd köv héten benézek bicajjal.

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Én is egy RS Tora-ra pályáznék. Szerintem amit mûvelek,arra kiválóan alkalmas lenne, meg mondjuk nem vetem meg az állítható rugóutat sem, 120mm izgatná a fantáziám,ha még elbírja a váz. Na de lehet majd csak jövõre,mert gazdasági válság van....
"B*szd elõ a térképet!" :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
valamikor tervezek egy bringamentési túrát busszal ki Mályinkába, aztán a 37 éves bicót rendberakom és Tardonán, Barcikán át haza péterre.
érdekel valaki? péterrrõl belehet húzni Varbón át a bükkbe megint :D nem kis karika lenne...

Ja Putnokon lesz móka: megyek sörözni szalonnátsütni...
http://peterdh.hu/co...omment.news.201
valaki jön?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
hát nem frankó a szitu az tuti.tudnak hozni 2009-es RS-eket és sztem kibékülök egy Tora SL Coil-al, mer ez ócsó, meg elméletileg még jó is. csak nyerjem meg a szülõi pályázatot:D. holnap úgy határoztam h bringával megyek suliba. majd a kémiánál vagy a gépelemeknél kilakatolom a gépet, mert a szerszámtanszéken nem tom hova lehetne kötni:S

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Hy! Nagyon király idõ volt ma,haverommal majális parktól felruccantam hollósra,onnan átdöcögtünk bkeresztre, ki a srágán lillaf. felé a "régi szánkópályán" le,fel fehérkõre,onnan meg a kék kereszten végig Irén forrást érintve a lórántffy-ig és vissza majális park. Finom volt,szerette a kis testem, láttam sok bringást. Fasza sárdagasztás meg kibajó zúzások, bringamosás után hullafáradtság,asszem visszavonhatatlanul megkezdõdött a szezon.Bükkszent mellett kb 10 métert tekertünk még hóban,vagyis havacskában :)
Tényleg ilyen tré a helyzet miskolcon teleszkópvásárlási szinten? :)
"B*szd elõ a térképet!" :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nagymezõ már hómentes
némi hófolt van még itt-ott az erdõben, de aszfalt mindenhol járható, az ösvények naon sárosak
viszont bányahegyen esett hódara ,elég frankón! de gondolom, ez el is olvad azonnal
kúl volt már bringán éjszakázni

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
kit láttam ma besenyõ felé tekerni 2 körül? narancssárga volt a bringán erre emlékszem:) én meg ezüst-piros robogón téptem tankolni.:D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

hu, koca
beszabehu volt má jávorról kimászkálni...

:D azt mond meg légyszi h Nagymezõn volt e még hó?

én meg szerencsére gond nélkül hazaértem. jó volt ez még sötétbe is baszki :D
most nézem bicót, tök lapos a hátsó :wallbange úgyhogy mák hogy kibirta hazáig. thx God

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hu, koca
beszabehu volt má jávorról kimászkálni...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
azért a 2 bringát tuti lehetett látni a kocsiban.
nem a kalaptartó alatt figyelt.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
telópumpámat használhatod ha gondolod, csak beszéljünk meg egy idõpontyot.