Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2009. április 07. - 11:29
Tegnap este tekeregtünk 3 órácskát szokásos fehérkõ környéke, megtaláltam egy csaj összes iratát már megérte felmenni, ismét lehet egy "jótettem"
Ja és Berki Ismerek egy lillát, akit nemhogy csak tolni kell, de elbír egyszerre 3-al is.....tapasztalat...
Írta 2009. április 07. - 11:05
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. április 07. - 00:29
Írta 2009. április 06. - 21:51
A csatahajó F.Robinál van, mer' ha én kezdek neki, nem lészen kész szezon végére sem. Megláttyuk milyen lesz. Most addig a Magellannal küldöm
(ha a szakszervezet, meg a párt is úgy akarja, akkor a Magellan nemsokára
kap majd Vuelta kerekeket, azt a simánjó agyast, fehér felnivel, meg 24 fekete küllõvel) Akkor lehet, h. belerakom a fehér villát is, ha véletlenül sikerül szereznem a (szintén fehér) Marzóhoz vállat, akkor az megy bele, és valamelyik maratont bepróbálom vele.
1ébként meg csütörtök-pénteken bicajjal mentem melóba, szombaton volt az a hosszabb kör, vasárnap meg LILLAFÜRED (balcsi, nem röhögni ).
Ez mind úgy, hogy szeptember óta kb. 50 km- t tekertem.
Kicsit hosszú lett, bocs.
Ja, Golya, Szentpéteri kaputól reptér mögött, Vámos felé nem tudsz mondani nekem egy km adatot Pálfaláig? Meg fogadjunk, hogy téged néztelek meg talán pénteken, mikor indultam hazafelé, bizonyos piros-ezüst robogó, meg tán ketten voltatok.
jaja robi stimmel:D általában egy piros szimóval szokott kötelékben robogni:D. kilométer adatot szombaton mértem aszondja h a Delco Remytõl vagy miaz remi automotive, na onnantól a keresztezõdéstõl kb 9,5km.
Írta 2009. április 06. - 21:20
...de boldog lennék, Istenem, ha vasárnap annyi dolgom lenne, hogy csak Lillát tolom )))))))))))) Hát ha még mellette mást is
Mikor eloszor olvastam ugyan ez ugrott be nekem is... baszki, olvasom tovább erre irod te
Mondom, ha nekem annyi idõm lenne, h csak lillát tolom :D
Írta 2009. április 06. - 21:18
(ha a szakszervezet, meg a párt is úgy akarja, akkor a Magellan nemsokára
kap majd Vuelta kerekeket, azt a simánjó agyast, fehér felnivel, meg 24 fekete küllõvel) Akkor lehet, h. belerakom a fehér villát is, ha véletlenül sikerül szereznem a (szintén fehér) Marzóhoz vállat, akkor az megy bele, és valamelyik maratont bepróbálom vele.
1ébként meg csütörtök-pénteken bicajjal mentem melóba, szombaton volt az a hosszabb kör, vasárnap meg LILLAFÜRED (balcsi, nem röhögni ).
Ez mind úgy, hogy szeptember óta kb. 50 km- t tekertem.
Kicsit hosszú lett, bocs.
Ja, Golya, Szentpéteri kaputól reptér mögött, Vámos felé nem tudsz mondani nekem egy km adatot Pálfaláig? Meg fogadjunk, hogy téged néztelek meg talán pénteken, mikor indultam hazafelé, bizonyos piros-ezüst robogó, meg tán ketten voltatok.
Írta 2009. április 06. - 13:47
A gyereket a tejhiány készteti ébredésre...téged meg valószínü a csomagolás Megosztoztok!mondhatni igen.
de a gáz az hogyha a gyerek alszik néha akkor is felkelek magamtól.
pedig aludhatnék még 1 órát.
Más. Valakinek nincs belsõsége RST Aerosa villához? Ez a levegõs megoldás nagyon nemgyerebe nekem...szal ha van valakinek rúgó/elasztomer/zárósapka kombinációja ehhez a típushoz(tán az Omega is ugyan ez a méret) és hajlandó megszabadulni tõle az dobjon egy mail-t vagy valahogy jelezze!
Írta 2009. április 06. - 13:42
Tom, te micsinálsz a gép elõtt hajnalok hajnalán bakker, felébreszt a gyerkõc, 'szt rögtön fórumozol?
mondhatni igen.
de a gáz az hogyha a gyerek alszik néha akkor is felkelek magamtól.
pedig aludhatnék még 1 órát.
Írta 2009. április 06. - 13:11
Amúgy milyen a váz? Mikor lesz kész a csatahajó?
Írta 2009. április 06. - 12:57
...de boldog lennék, Istenem, ha vasárnap annyi dolgom lenne, hogy csak Lillát tolom )))))))))))) Hát ha még mellette mást isÉn vasárnap csak egy Lillát toltam.....
Írta 2009. április 06. - 11:53
Cinder, ha szóltál volna, veled meek.
Tom, te micsinálsz a gép elõtt hajnalok hajnalán bakker, felébreszt a gyerkõc, 'szt rögtön fórumozol?
Írta 2009. április 06. - 05:47
ha arra jársz csörgess meg
Írta 2009. április 05. - 22:01
Írta 2009. április 05. - 21:06
Írta 2009. április 05. - 19:05
Oszt tényleg, kiket láttam bkeresztre tekerni? két robogóval mentünk fel,kétszer is találkoztunk egy csapattal...esetleg valaki?
Robogóval, föh, szegény bringások meg fulladtak meg utánatok. (nem mi )
Pityke: Téged láttalak a szentléleki úton, nemde? Halmoztad az élvezeteket?
Írta 2009. április 05. - 17:19
Írta 2009. április 05. - 14:11
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. április 05. - 01:54
Írta 2009. április 04. - 15:44