Tegnap este tekeregtünk 3 órácskát szokásos fehérkõ környéke, megtaláltam egy csaj összes iratát

Ja és Berki

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
A csatahajó F.Robinál van, mer' ha én kezdek neki, nem lészen kész szezon végére sem. Megláttyuk milyen lesz. Most addig a Magellannal küldöm
(ha a szakszervezet, meg a párt is úgy akarja, akkor a Magellan nemsokára
kap majd Vuelta kerekeket, azt a simánjó agyast, fehér felnivel, meg 24 fekete küllõvel) Akkor lehet, h. belerakom a fehér villát is, ha véletlenül sikerül szereznem a (szintén fehér) Marzóhoz vállat, akkor az megy bele, és valamelyik maratont bepróbálom vele.
1ébként meg csütörtök-pénteken bicajjal mentem melóba, szombaton volt az a hosszabb kör, vasárnap meg LILLAFÜRED (balcsi, nem röhögni).
Ez mind úgy, hogy szeptember óta kb. 50 km- t tekertem.
Kicsit hosszú lett, bocs.
Ja, Golya, Szentpéteri kaputól reptér mögött, Vámos felé nem tudsz mondani nekem egy km adatot Pálfaláig? Meg fogadjunk, hogy téged néztelek meg talán pénteken, mikor indultam hazafelé, bizonyos piros-ezüst robogó, meg tán ketten voltatok.
...de boldog lennék, Istenem, ha vasárnap annyi dolgom lenne, hogy csak Lillát tolom
)))))))))))) Hát ha még mellette mást is
A gyereket a tejhiány készteti ébredésre...téged meg valószínü a csomagolásmondhatni igen.
de a gáz az hogyha a gyerek alszik néha akkor is felkelek magamtól.
pedig aludhatnék még 1 órát.
Tom, te micsinálsz a gép elõtt hajnalok hajnalán bakker, felébreszt a gyerkõc, 'szt rögtön fórumozol?
...de boldog lennék, Istenem, ha vasárnap annyi dolgom lenne, hogy csak Lillát tolomÉn vasárnap csak egy Lillát toltam.....
Oszt tényleg, kiket láttam bkeresztre tekerni? két robogóval mentünk fel,kétszer is találkoztunk egy csapattal...esetleg valaki?
NE ÍGY! NE ÍGY!