Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Hm, nekem a bringa nem ismerõs, de a nénike nem kicsit kaphatott elnézve az üléscsõ hosszát (niztos nem 50 Kg-os emberke lehetett,mint én) meg gondolom hajotta is, ha már spd (ha jól látom).

Tegnap este tekeregtünk 3 órácskát szokásos fehérkõ környéke, megtaláltam egy csaj összes iratát :D már megérte felmenni, ismét lehet egy "jótettem" :)

Ja és Berki :) Ismerek egy lillát, akit nemhogy csak tolni kell, de elbír egyszerre 3-al is.....tapasztalat... :D :D :D
"B*szd elõ a térképet!" :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
http://www.boon.hu/h...090407-08321055
Ez ki vót?

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Köszi. Ezek szerint húsz kilcsi, megvan, ha bringázok melóba.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

A csatahajó F.Robinál van, mer' ha én kezdek neki, nem lészen kész szezon végére sem. Megláttyuk milyen lesz. Most addig a Magellannal küldöm
(ha a szakszervezet, meg a párt is úgy akarja, akkor a Magellan nemsokára
kap majd Vuelta kerekeket, azt a simánjó agyast, fehér felnivel, meg 24 fekete küllõvel) Akkor lehet, h. belerakom a fehér villát is, ha véletlenül sikerül szereznem a (szintén fehér) Marzóhoz vállat, akkor az megy bele, és valamelyik maratont bepróbálom vele.
1ébként meg csütörtök-pénteken bicajjal mentem melóba, szombaton volt az a hosszabb kör, vasárnap meg LILLAFÜRED (balcsi, nem röhögni :)).
Ez mind úgy, hogy szeptember óta kb. 50 km- t tekertem.
Kicsit hosszú lett, bocs.

Ja, Golya, Szentpéteri kaputól reptér mögött, Vámos felé nem tudsz mondani nekem egy km adatot Pálfaláig? Meg fogadjunk, hogy téged néztelek meg talán pénteken, mikor indultam hazafelé, bizonyos piros-ezüst robogó, meg tán ketten voltatok.

jaja robi stimmel:D általában egy piros szimóval szokott kötelékben robogni:D. kilométer adatot szombaton mértem aszondja h a Delco Remytõl vagy miaz remi automotive, na onnantól a keresztezõdéstõl kb 9,5km.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

...de boldog lennék, Istenem, ha vasárnap annyi dolgom lenne, hogy csak Lillát tolom :))))))))))))) Hát ha még mellette mást is :)

Mikor eloszor olvastam ugyan ez ugrott be nekem is... baszki, olvasom tovább erre irod te :)
Mondom, ha nekem annyi idõm lenne, h csak lillát tolom :D:D
"Minden hülyeség" by Tomidny

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
A csatahajó F.Robinál van, mer' ha én kezdek neki, nem lészen kész szezon végére sem. Megláttyuk milyen lesz. Most addig a Magellannal küldöm
(ha a szakszervezet, meg a párt is úgy akarja, akkor a Magellan nemsokára
kap majd Vuelta kerekeket, azt a simánjó agyast, fehér felnivel, meg 24 fekete küllõvel) Akkor lehet, h. belerakom a fehér villát is, ha véletlenül sikerül szereznem a (szintén fehér) Marzóhoz vállat, akkor az megy bele, és valamelyik maratont bepróbálom vele.
1ébként meg csütörtök-pénteken bicajjal mentem melóba, szombaton volt az a hosszabb kör, vasárnap meg LILLAFÜRED (balcsi, nem röhögni :)).
Ez mind úgy, hogy szeptember óta kb. 50 km- t tekertem.
Kicsit hosszú lett, bocs.

Ja, Golya, Szentpéteri kaputól reptér mögött, Vámos felé nem tudsz mondani nekem egy km adatot Pálfaláig? Meg fogadjunk, hogy téged néztelek meg talán pénteken, mikor indultam hazafelé, bizonyos piros-ezüst robogó, meg tán ketten voltatok.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

mondhatni igen.
de a gáz az hogyha a gyerek alszik néha akkor is felkelek magamtól.
pedig aludhatnék még 1 órát.

A gyereket a tejhiány készteti ébredésre...téged meg valószínü a csomagolás :D Megosztoztok! ;)

Más. Valakinek nincs belsõsége RST Aerosa villához? Ez a levegõs megoldás nagyon nemgyerebe nekem...szal ha van valakinek rúgó/elasztomer/zárósapka kombinációja ehhez a típushoz(tán az Omega is ugyan ez a méret) és hajlandó megszabadulni tõle az dobjon egy mail-t vagy valahogy jelezze!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Tom, te micsinálsz a gép elõtt hajnalok hajnalán bakker, felébreszt a gyerkõc, 'szt rögtön fórumozol?

mondhatni igen.
de a gáz az hogyha a gyerek alszik néha akkor is felkelek magamtól.
pedig aludhatnék még 1 órát.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Hirtelen felindulásból elkövetett tekerés volt, anyám otthon jól felhúzott. Még a kulacsom is otthon maradt. Úgy vettem útközbe egyet S. Zsuzsánál az Újgyõrin...
Amúgy milyen a váz? Mikor lesz kész a csatahajó?

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Én vasárnap csak egy Lillát toltam.....

...de boldog lennék, Istenem, ha vasárnap annyi dolgom lenne, hogy csak Lillát tolom :))))))))))))) Hát ha még mellette mást is :)

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Én vasárnap csak egy Lillát toltam, szombaton meg Besenyõ-Keresztúr-Boldva-Senye-Vámos-Besenyõ-Miskolc kört, síkon, egyenlõre pont elég volt.
Cinder, ha szóltál volna, veled meek.
Tom, te micsinálsz a gép elõtt hajnalok hajnalán bakker, felébreszt a gyerkõc, 'szt rögtön fórumozol?

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
maggi ma beviszem a motyót a céghez.
ha arra jársz csörgess meg
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Én meg Ómassára mentem fel, mást sem csináltam közben csak integettem meg bólogattam (mikor mire volt esély) annyi bringás volt arra. Jövõhétre betervezek egy jókis lászló-kereszt-huta tekerést, csak legyen jóidõ. (nomeg hátszél)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Mámint hol? László-kereszt kört mentem... ha arra láttál akkor én voltam :) Piros/fekete bukó krémszín Kona...

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

Oszt tényleg, kiket láttam bkeresztre tekerni? két robogóval mentünk fel,kétszer is találkoztunk egy csapattal...esetleg valaki?:)

Robogóval, föh, szegény bringások meg fulladtak meg utánatok. :P (nem mi :))

Pityke: Téged láttalak a szentléleki úton, nemde? Halmoztad az élvezeteket? :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
szoktam-szoktam.miért,mikor láttál?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
r balint te setaltal egy leanyzoval az oldaladon valamelyik nap a belvarosban?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Oszt tényleg, kiket láttam bkeresztre tekerni? két robogóval mentünk fel,kétszer is találkoztunk egy csapattal...esetleg valaki?:)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Hi All! Ma mgvót lászló-kereszt! :) Jeszokéj! Mondjuk 5X álltam meg a színesásítás gondolatával de hála a szervezetnek nem lett kásafújás....Olyan baromi jó volt az idõ hogy nagyon! Mindenki húzzon kifelé! Itt a tavasz!

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hali skacok! elsõ-hátsó agy 32 vagy 36 lyukas párban iparis vagy sima ,v fékes!Esetleg kerék szett?Csákó!