Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2009. április 12. - 20:45

Írta 2009. április 12. - 20:42

Na ma is tekertem egy lájtosat Tapolcán. Annyian voltak mint a dög. Visszafelé egy skacnak volt valami technikai jellegû afférja a láncával de nem igényelt segítséget.
Péntekes volt egy kalandos reggelem az allergológián. Muti megszponzorált egy beutalóvalm meg egy idõpontal miután már egy hónapja szipogok taknyolok meg furcsán veszem a levegõt. A dokinõ megjegyezte hogy régen látott...Há hogya*icsábane
2002-ben voltam utoljára kontrollon, persze hogy régen látott. Aztán kitalálta a vizsgálati eredmények alapján hogy megnövekedett terhelés esetén jelentkezõ asztmám van
Na mondom ezt megnyertem....Kapram ventolint meg orrsprét meg mindenféle kegyszert meg vegyszart. Na ma ki is próbáltam a ventolint és tényleg kicsit jobban jön a levegõ. Mindenesetre remélem elmúlik ez a nyavaja...
Holnap bike zolee-val ha minden jó!
Péntekes volt egy kalandos reggelem az allergológián. Muti megszponzorált egy beutalóvalm meg egy idõpontal miután már egy hónapja szipogok taknyolok meg furcsán veszem a levegõt. A dokinõ megjegyezte hogy régen látott...Há hogya*icsábane

Holnap bike zolee-val ha minden jó!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. április 12. - 20:28

Hy!
Mink meg ma fönn vótunk a zemplénben cimbimmel. Hejcérõl indultunk, összefutottunk ott egy mádi arccal,akit egy ford transit- al hoztak mádról. Együtt tapostuk a sólyomkõig, aztán õ ment regéc-mád felé, mi meg mentünk Telkibányára, útbaejtve a repülõszerencsétlenség helyét, meg valami vár meg kolostor romjai felé, Telkibányáról meg aszfalton gönc-göncruszka-vilmány-hejce. Hát mittom én, kb egy ötvenes volt, rendesen lestrapált, volt egy minimális esõ napsütésben, patakokon át, vízmosások, sár
Nagyon király a zemplén szép tájak,meg nagyon vad, minden ami kell nagy partok,meredek lejtõk szal imádtam. Jah, egy lejtõ után közel hólyagosra égette a kezem a féktárcsa egy helytelen mozdulat következtében
Most regenerálódok.....Shörr
)))))
Mink meg ma fönn vótunk a zemplénben cimbimmel. Hejcérõl indultunk, összefutottunk ott egy mádi arccal,akit egy ford transit- al hoztak mádról. Együtt tapostuk a sólyomkõig, aztán õ ment regéc-mád felé, mi meg mentünk Telkibányára, útbaejtve a repülõszerencsétlenség helyét, meg valami vár meg kolostor romjai felé, Telkibányáról meg aszfalton gönc-göncruszka-vilmány-hejce. Hát mittom én, kb egy ötvenes volt, rendesen lestrapált, volt egy minimális esõ napsütésben, patakokon át, vízmosások, sár

"B*szd elõ a térképet!" 

Írta 2009. április 12. - 11:36

én meg nem tudtam bringázni. mert eleinte jó idõ volt utána beborult esett elment, jött másik dörgött, villámlott, esett, elment aztán megint.. vagy 3x.
Ja tapasztaltam. Kilépek a házból süt a nap, elérek a garázshoz kiveszem a biciklit, dörög az ég. Hazafelé meg üldözött az esõ, de már nagyon fájt néha a lábam szóval mikor megálltam pihenni, rögtön utolért és áztam. Elég hülye idõjárás volt tegnap, az tény.
Írta 2009. április 12. - 11:29

én meg nem tudtam bringázni. mert eleinte jó idõ volt utána beborult esett elment, jött másik dörgött, villámlott, esett, elment aztán megint.. vagy 3x.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!
Írta 2009. április 12. - 11:06

Tegnap lenyomtam a kört (Miskolc-Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt-Répéshuta-Lillafüred-Miskolc), elég fájn idõ volt, fõleg hogy szinte húztam magam után a fekete felhõt. Hál'istennek felfele nem esett, de az erdei ösvényen Répás felé elég sáros volt még az út.
Bükkszent felé, elment mellettem 2 motoros (Honda túragépekkel), aztán rá 50 méterre nagy csattanás... az egyik srácnak kidurrant az elsõ gumija. Gondolom k*rvára örült neki, már csak az arckifejezésébõl ítélve is.
Bükkszent tetejérõl legurlni(a falun keresztül, még az elején) szerintem nagyon brutál, ha nem húztam volna a féket mint az állat szerintem 80ra is fel lehetett volna ott gyorsulni, így csak 62 jött ki. Kicsit halálfélelem is játszott.
Bükkszent felé, elment mellettem 2 motoros (Honda túragépekkel), aztán rá 50 méterre nagy csattanás... az egyik srácnak kidurrant az elsõ gumija. Gondolom k*rvára örült neki, már csak az arckifejezésébõl ítélve is.
Bükkszent tetejérõl legurlni(a falun keresztül, még az elején) szerintem nagyon brutál, ha nem húztam volna a féket mint az állat szerintem 80ra is fel lehetett volna ott gyorsulni, így csak 62 jött ki. Kicsit halálfélelem is játszott.
Írta 2009. április 11. - 21:25

igaz holnap lesz, de bódogot rajmi!
vitya:hogy hogy eladod a telód?veszel másikat?
vitya:hogy hogy eladod a telód?veszel másikat?
Írta 2009. április 11. - 09:29

no ez zsir
egy ilyen jo vona igy masodiknak utazosnak
meg olyan fizu amibol nem luxus 2 auto kotelezojet utadojat fizetni
egy ilyen jo vona igy masodiknak utazosnak
meg olyan fizu amibol nem luxus 2 auto kotelezojet utadojat fizetni
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. április 11. - 09:12

a szopóág még kezdeti.
kedden megy szerelõhöz a kocsi. meg visszük átíratni. utána derül ki minden.
eddig a gumikat meg a klímát megnézték. valami hûtõventi ellenállást kell cserélni. meg lógnak a stabilizátor rudak kicsit. a hûtõventi van még kókányolva.
a másik ótóban van 2 balta. ha valami nagy átbaszás lesz akkor beleállítom mind2t annak a pesti kis köcsögnek a hátába.
amúgy ez az.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
kicsi corsával a háttérben
kedden megy szerelõhöz a kocsi. meg visszük átíratni. utána derül ki minden.
eddig a gumikat meg a klímát megnézték. valami hûtõventi ellenállást kell cserélni. meg lógnak a stabilizátor rudak kicsit. a hûtõventi van még kókányolva.
a másik ótóban van 2 balta. ha valami nagy átbaszás lesz akkor beleállítom mind2t annak a pesti kis köcsögnek a hátába.
amúgy ez az.
kicsi corsával a háttérben
Írta 2009. április 10. - 21:48

Kamisama,nem áztatok el nagyon?eléggé esett ma fent
Nem mentem végül, mert különben is túlóráztam és dögfáradt voltam, nomeg úgy lett volna ahogy mondtad. De ha holnap délelõtt nem esik, azért nekivágok.
Írta 2009. április 10. - 19:35

Írta 2009. április 10. - 16:58

Érdekes: http://www.100napbringa.hu/az-utvonal Jónak tûnik
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. április 10. - 12:32

Most jut eszembe, editbe nem fértem be. 
http://www.kerekpar....g16360#msg16360
Diszmindenes (pl gráfia) a srác, úgy olvassátok.

http://www.kerekpar....g16360#msg16360
Diszmindenes (pl gráfia) a srác, úgy olvassátok.
Írta 2009. április 10. - 12:24

Írta 2009. április 10. - 09:01

holnap déltõl kb. 1-2 órát szorítsatok értem.
megyünk ótót venni. utána kiderül mekkora szopóágra kerültem.
hogy áll a szopóág?
putnok:
van vízszintes terület, fa az erdõben, kell egy kis gyújtósfû, és lehet szalonnázni, bográcsot hozni kell, vadkemping.
Írta 2009. április 09. - 13:35

Írta 2009. április 09. - 11:56

Nincs kedve vkinek egy könnyed kis miskolc-bükkszentlászló-bükkszentkereszt-répáshuta túrához? Pénteken v. szombaton vmikor? PM ha igen, THX!
Írta 2009. április 09. - 10:43

pézsétöl ilyet kérdezni? ha nincs, akkor is megoldja
:)

"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2009. április 09. - 10:30

Ha véletlenül elmennénk Putokra DH- t nézelõdni (feltételes módban),
van ott közelben valami sütögetésre lehetõség (szalonka, kóbász, bogrács, ilyesmi)?
van ott közelben valami sütögetésre lehetõség (szalonka, kóbász, bogrács, ilyesmi)?
Írta 2009. április 09. - 08:27

zebrát akartam írni nem járdát, a cikk fõcímére utalva, miszerint a zebrán ütötték el a nénit. nem védem a srácot a boont bíráltam.
Más: Két északa szeretem a bringát, konkrétan a marzo 888 RC-nek átalakítottam a rugózási rendszerét, mivel alapból túl progresszív volt. Tegnap átment a teszten a gép, jó lett a finomhangolás és a villatuning, kicsit pogózik a fara emiatt a levegõnyomással kell még játszani vele.
A lényeg az hogy a rugózás annyira finom lett, hogy a bringa saját súlya alatt beül 2-4 mm-ert, mégsem tudom felütni... nagyon szokatlan a gép mivel lassan 2 éve nem mentem vele, rengeteg félet húzok és lerakom a lábam....
Jó volt a társaság kinnt, a fotelok a kalapács alján szuperek, az esti sörözés pedig feltette a pontot. Jövõhéten putnokDH
Más: Két északa szeretem a bringát, konkrétan a marzo 888 RC-nek átalakítottam a rugózási rendszerét, mivel alapból túl progresszív volt. Tegnap átment a teszten a gép, jó lett a finomhangolás és a villatuning, kicsit pogózik a fara emiatt a levegõnyomással kell még játszani vele.
A lényeg az hogy a rugózás annyira finom lett, hogy a bringa saját súlya alatt beül 2-4 mm-ert, mégsem tudom felütni... nagyon szokatlan a gép mivel lassan 2 éve nem mentem vele, rengeteg félet húzok és lerakom a lábam....
Jó volt a társaság kinnt, a fotelok a kalapács alján szuperek, az esti sörözés pedig feltette a pontot. Jövõhéten putnokDH