Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2009. április 15. - 17:50
Írta 2009. április 15. - 09:12
egyik ismerõsnek a garázsából lopták le a kocsijáról a kerekeket úgy hogy kibontották a garás tetejét...igaz ez hernádkakba van...ott meg sokan vannak a retkek...
Írta 2009. április 14. - 22:58
Jah és olyan itt nincs, h nem itt van a helye, mert itt bármit szabad.
Írta 2009. április 14. - 21:53
Írta 2009. április 14. - 21:03
Szar érzés ha az embernek lenyúlják a bringáját Nekem még kölök koromban rabolta el egy retekfejû a BMX-em. Soha nem került elõ..
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. április 14. - 20:53
Írta 2009. április 14. - 20:36
Írta 2009. április 14. - 20:13
Írta 2009. április 14. - 20:00
Sziasztok!
Eltûnt két kerékpár,minden bizonnyal ellopták õket.
-egy ezüst+sárga színû Mistral Team Racing montit, Deore cuccokkal felszerelve, féloldalas spd-vel, Suntour Axon telóval
-egy Mali Cobra, kicsit már ütött kopott, de jó állapotban lévõ, sötétbordó, merevvillás trekking biciklit
Gyáriszámot, alvázszámot sajnos nem tudok.
Mindkét bringát a pincébõl lopták el, Miskolcon.Aki a környéken lakik, kérem segítsen...Ha láttátok, értesítsetek...Köszönöm
E-mail: vencell(kukac)freemail.hu
Tel:06202040704
Tudom, ennek nem itt a helye, a lopott topicba is írtam már, de így több emberhez eljut.
szabadjon már megkérdeznem, hogy mégis Miskolcnak melyik részérõl lopták el a bicajokat? /csak azért kérdem, mert sajnos az én utcámtól nem olyan messze vannak veszélyes zónák....és hogy vigyázzak e jobban?/
egyébként részvétem a kerókért.
Írta 2009. április 14. - 19:39
Írta 2009. április 14. - 19:32
Írta 2009. április 14. - 18:36
Eltûnt két kerékpár,minden bizonnyal ellopták õket.
-egy ezüst+sárga színû Mistral Team Racing montit, Deore cuccokkal felszerelve, féloldalas spd-vel, Suntour Axon telóval
-egy Mali Cobra, kicsit már ütött kopott, de jó állapotban lévõ, sötétbordó, merevvillás trekking biciklit
Gyáriszámot, alvázszámot sajnos nem tudok.
Mindkét bringát a pincébõl lopták el, Miskolcon.Aki a környéken lakik, kérem segítsen...Ha láttátok, értesítsetek...Köszönöm
E-mail: vencell(kukac)freemail.hu
Tel:06202040704
Tudom, ennek nem itt a helye, a lopott topicba is írtam már, de így több emberhez eljut.
Írta 2009. április 13. - 20:09
azt mondták,hogy ki fogom nõni, azóta csak rosszabbodott....
ventolin az tényleg jó kis gyógyszer,bár egy nap 5-6 alkalomnál többször nem szabad befújni,mert akkut szívleállást okozhat...(ezt azután tudtam meg miután úgy befulladtam,hogy 35ször fújtam be 2órán belül,mire elmúlt,és utána említettem az orvosnak,az meg lehülyézett,és felvilágosított..)
egyébként tényleg van aki kinövi az allergiáját,bár ez sztem a génektõl is függ.
oloyan gyógyszerrõl még nem hallottam ami megszünteti az allergiát,viszon t olyan kezelésekrõl igen amik tünetmentessé tehetik,de azok általában szép pénzekbe kerülnek,bár ha használ akkor megéri...én is tervezek egy ilyesmire elmenni,aztán majd meglátjuk mi lesz...
Írta 2009. április 13. - 19:10
sajna 30 évesen már csak a sörhasam fog nõni.
Hát ez jó!:hehe:Ismerõs jelenség!
Jahm, ma mi is fel szerettünk volna menni barátnõmmel a bükkbe ledögleni vhova. Felsõhámortól a lillafüredi elágazásig úgy 25 perc alatt fel is araszoltunk. De csak addig bírtuk aztán visszafordultam akkora dugó volt, mind3 irányból. Rendõrbáttyó irányította a forgalmat, nem lettem volna a helyébe (kb 80 autó kipufogógázát szívta). 15-ös busz is visszafordult ott; esélytelen lett volna továbbmennie. Õrület.
Mondjuk én voltam a hülye nomeg naiv. Még sosem mentem ünnepnap a bükkbe kocsival, vhogy éreztem hogy vmi ilyesmivel szembesülnék. De ez most vhogy nem jutott eszembe.
Írta 2009. április 13. - 18:37
Írta 2009. április 13. - 16:25
márpedig bármennyire is furcsa, van olyan allergia amit ki lehet nõni
sajna 30 évesen már csak a sörhasam fog nõni.
Írta 2009. április 13. - 14:20
Hazafelé majnem elcsapott minket egy paraszt autós valami kóreai családi fossal. Sajnos nem értem utol Pedig húztam volna egy tuningos mintát az oldalára az SPD-vel...
Beállt mögénk egy skac egy Giant-al, jött velünk úgy a mászósziklától...eléggé jött a pi*sámba amitõl nem voltam túl boldog.Ha fékezem volna egy kátyú vagy egy akármi okán, tuti nem tudott volna megállni. Aztán mondtam neki az erdészet után hogy menjen elénk vagy csináljon valamit. Erre az ostoba majnem beletolta Zoleet egy jókora kátyúba.Zolee örült, pláne hogy a virsligumis gépével volt. Hát innen szeretnék neki gratulálni! ÜGYES VAGY ÖCSÉM!:doubletim
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. április 13. - 00:06
poratkára, lisztatkára, kutyára, macskára, libatollra, ilyen fûre olyan fûre, szotyira, barackra, tojássárgájára, tojásfehérjére, fokhagymára, barackra meg az isten tudja mire.
ehhez képest a rántottától semmibajom és van hogy térdig érõ fûben fociztam és semmi bajom nem volt. de még a vizsgálat elõtt évekkel ált suliban volt egy nyár h kimentem a szabadba és kb 10 perc múlva taknyam nyálam egybefolyt. most megint semmi bajom, pedig most nem is szedem egy ideje a bogyót
Tegnap mentem tankolni robesszal erre jön velem szembe besenyõben a reptér felõl szemeb a bringám:D mondom mi a szösz kinek van még ilyenje?
Írta 2009. április 12. - 23:43
Írta 2009. április 12. - 21:04
minden évben menj el pofavizitre? minek?
majd az allergia elmúlik magától? esetleg kinövi az ember?
azt meg úgyis észreveszed, ha másra is allergiás vagy.
gyógyszert meg csak tüneti kezelésre adnak.
szerintem arra nem is fejlesztenek gyógyszert hogy kigyógyuljon egy allergiás.