Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2009. április 20. - 18:09
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Erre keresek elsõ átdobót. A kritérium annyi, hogy mûködjön. Nem tudom, hogy hívják az effajtát.
Ja, meg hátsóagyat is keresek, egysebit, vagy kazettásat ebbõl a célból. A kritérium, h forogjon.
Erre keresek elsõ átdobót. A kritérium annyi, hogy mûködjön. Nem tudom, hogy hívják az effajtát.
Ja, meg hátsóagyat is keresek, egysebit, vagy kazettásat ebbõl a célból. A kritérium, h forogjon.
Írta 2009. április 20. - 16:21
Olyan nekem is van egy, már nem használom, szintén arany.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. április 20. - 16:05
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. április 20. - 13:13
Írta 2009. április 20. - 13:05
nekem bejött egy pár, aztán meghalt....
lor! miért pont arany?
lor! miért pont arany?
"B*szd elõ a térképet!"
Írta 2009. április 20. - 12:52
Írta 2009. április 20. - 11:47
Írta 2009. április 20. - 10:17
arany 645-650mm kb 30-40mm
roox torque bar
roox torque bar
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. április 19. - 00:37
Hy!
Esetleg eladó kormányrúd?
Nyávogós vagyok ( Matt fekete legalább 30 mm emelkedéssel, szélesség 660-680 mm befogóméret persze 25.4 (//bár tök jó lenne 31.8 -as, de ahhoz új stücc is kéne mondjuk 80mm-es hosszal, de azt meg nem találtam még//).... ha hétfõig semmi akkor...muszáj valamelyik boltban
Esetleg eladó kormányrúd?
Nyávogós vagyok ( Matt fekete legalább 30 mm emelkedéssel, szélesség 660-680 mm befogóméret persze 25.4 (//bár tök jó lenne 31.8 -as, de ahhoz új stücc is kéne mondjuk 80mm-es hosszal, de azt meg nem találtam még//).... ha hétfõig semmi akkor...muszáj valamelyik boltban
"B*szd elõ a térképet!"
Írta 2009. április 18. - 20:46
nálunk most került fel a 206-ra 4 alufelni+gumi. ma le is mostam, meg leviaszoltam. tiszta zõõõd lett a mancsom:D de jól néz ki:D. nekünk si ez volt h szálszakadás a gyári gumiknál már cask 3 maradt. mondja apám alufelni. mondom oké de akkor 15"-ös arra meg 195/50-es gumi kell úgyhogy elég jó lett:D
ilyenni:
http://www.automax.h.../dezent_v.1.jpg
Nekünk is ilyen van a 307sw alatt. Ha jol emlékszem, lusta vagyok kimenni megnézni: )
Poloméretem változó: van amibol jo rám L-es van amibol Xl es is kicsi Amugy kb mint Rbálintnak, vagy egyel nagyobb Sörön ne muljon Elõre is köszike
"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2009. április 18. - 19:55
én ma bicajra nyomtam másik gumit fel,beálltam a virsligumis montisok közé.eddig tetszik a cucc,lehet vele hasítani rendesen.párban van a Decathlonban Michelin xc Road 4ezerért.szerintem megéri,még volt ott egy pár.ilyen ni: http://ebike.hu/term...mtb-slick/3491/
Írta 2009. április 18. - 18:31
nálunk most került fel a 206-ra 4 alufelni+gumi. ma le is mostam, meg leviaszoltam. tiszta zõõõd lett a mancsom:D de jól néz ki:D. nekünk si ez volt h szálszakadás a gyári gumiknál már cask 3 maradt. mondja apám alufelni. mondom oké de akkor 15"-ös arra meg 195/50-es gumi kell úgyhogy elég jó lett:D
ilyenni:
ilyenni:
Írta 2009. április 18. - 18:21
Üzenet Lornak, meg Tomnak:
van fényelõs fólia itthon, kb 40x40centis darab lehet (+-10 centi)
Lehet osztozkodni, meg hát ütköznünk kéne, csak jövõ héten nemtom
lesz- e olyan nap, amikor este 8- nál hamarabb indulok haza.
Ha esetleg valakinek holnap délután jó lenne egy találka, az csörögjön rám, ne itt válaszoljon.
Más: bakker, felrakattam a nyárigumit, négybõl kettõn ollyan szálszakadás van, hogy csak úgy puklisodik kifelé. Mondta srác, 90- nél többel ne menjek vele, mondom jó. Egyébként nem is nagyon szokásom, de hát aki meglátja a kocsit rögtön azt gondolja, hogy hajtva van, és lassan nem is lehet vele menni.
Most vehetek két gumit, de akkor már kinéztem egy szett alufelnit, csak, hogy
ne ússzam már meg olcsón (meg amúgy is akartam, és így nem kéne kétszer költeni). Megmondom õszintén ez a történet azért kissé érzékenyen érintett, így a Kona beszerzése után.
Ez csak egy kis dohogás volt, bocsi a hosszáért, üdv.
van fényelõs fólia itthon, kb 40x40centis darab lehet (+-10 centi)
Lehet osztozkodni, meg hát ütköznünk kéne, csak jövõ héten nemtom
lesz- e olyan nap, amikor este 8- nál hamarabb indulok haza.
Ha esetleg valakinek holnap délután jó lenne egy találka, az csörögjön rám, ne itt válaszoljon.
Más: bakker, felrakattam a nyárigumit, négybõl kettõn ollyan szálszakadás van, hogy csak úgy puklisodik kifelé. Mondta srác, 90- nél többel ne menjek vele, mondom jó. Egyébként nem is nagyon szokásom, de hát aki meglátja a kocsit rögtön azt gondolja, hogy hajtva van, és lassan nem is lehet vele menni.
Most vehetek két gumit, de akkor már kinéztem egy szett alufelnit, csak, hogy
ne ússzam már meg olcsón (meg amúgy is akartam, és így nem kéne kétszer költeni). Megmondom õszintén ez a történet azért kissé érzékenyen érintett, így a Kona beszerzése után.
Ez csak egy kis dohogás volt, bocsi a hosszáért, üdv.
Írta 2009. április 18. - 10:18
Nem tud valaki véletlenül ólcsó, eladó, peremes országúti kerekekrõl?Valami biciklit csak össze kellene tákolni, amivel járhatok.
Írta 2009. április 18. - 08:28
Írta 2009. április 18. - 08:25
Írta 2009. április 18. - 08:17
Sértõdékenyeknek:Hello Pfijúk!
Keményeknek: Helló Pöcsök!
CM-es küllõkártyák 150.-ft-os egységáron átvehetõk a Nomádban.
Bberki: póló méreted mi?+egy sör
ja atombombás házifeladat orosz csóka.......hmmmm...szerintem átbasztak......otthon akar építkezni......nehogy kapj egy csomagot egy év múlva.......baaaammmmmmm
Répásibálint: piros pont!!!Tudod miért!
Keményeknek: Helló Pöcsök!
CM-es küllõkártyák 150.-ft-os egységáron átvehetõk a Nomádban.
Bberki: póló méreted mi?+egy sör
ja atombombás házifeladat orosz csóka.......hmmmm...szerintem átbasztak......otthon akar építkezni......nehogy kapj egy csomagot egy év múlva.......baaaammmmmmm
Répásibálint: piros pont!!!Tudod miért!
Írta 2009. április 17. - 19:53
megoldható, h én is kapjak majd egy szervezõi polot? : ), olyan jol néz ki. Természetesen, csak ha van egy felesleg.
"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2009. április 17. - 14:57
Hi All!
Keresnék kicsi úttal(80-100mm) teleszkópot!
Elvárásaim: Rugós legyen(levegõs kizárt),legyen benne csillapítás(ez se legyen levegõs),ne legyen leharcolt,ne legyen túl drága(30K alatt), alu becsúszó elõny. Ha van eladó valakinek dobjon egy privit!RS Judy, Duke, M Black hasonlók érdekelnek... THX
A gépemben leledzõ RST Aerosa eladó lett ha valakit érdekel! Nekem túlságosan megemeli a bringa elajét, túl rugalmas és puha. egyik oldal rugó másik levegõ (Torno patron),alu nyak, acél becsúszó. Nem leharcolt. Ha valakit érdekel jelezze!
Keresnék kicsi úttal(80-100mm) teleszkópot!
Elvárásaim: Rugós legyen(levegõs kizárt),legyen benne csillapítás(ez se legyen levegõs),ne legyen leharcolt,ne legyen túl drága(30K alatt), alu becsúszó elõny. Ha van eladó valakinek dobjon egy privit!RS Judy, Duke, M Black hasonlók érdekelnek... THX
A gépemben leledzõ RST Aerosa eladó lett ha valakit érdekel! Nekem túlságosan megemeli a bringa elajét, túl rugalmas és puha. egyik oldal rugó másik levegõ (Torno patron),alu nyak, acél becsúszó. Nem leharcolt. Ha valakit érdekel jelezze!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. április 17. - 12:02
Ötleteket, javaslatokat a CM-el kapcsolatban a www.kerekpar.net fórumán szívesen fogadunk. Ott érhetõek el többnyire a szervezõk.