Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

Van valakinek tapasztalata Rock Shox Tora velláról? Ez kb a régi Judy kategória? Ezt néztem ki magamnak. Kivi vagyok hogy elég merev-e, és hogy mennyire jó a csillapítása (bár eddig az RS vellákban nem csalódtam). Tegnap benéztünk a Exel-be (záróra elõtt 5 percel, gondolom minden voltam csak rendes ember nem,innen is elnézést az eladóktól) ott volt alkalmam megtapizni az ócsó verziót, de csaj jóvón egy U-turn rá meg egy lock...
Szal ha valakinek van tapasztalata vagy tud értelmes áron eladót akkor jelezze plíz!
Jó szórakozást a CM-on Mindenkinek! Legyetek sokan és legyetek hangosak!

A Tora fullos verziója csak súlyban marad el a többitõl.Ezt az acél bcsúszók és az acél nyakcsõ okozza.Mozgásban,elvileg karakterisztikában hasonló mint mondjuk a Recon vagy a Reba.Ja és csak SoloAir a Tora.Amire Te használnád arra jó(Spaten downhill,Tetemvár Hillclimb stb...)Betonra meg minek teló?Vagy már kimész az erdõbe is?Uturn buziság,pláne merevfarú gépbe.Menet közbe minek buzizni a telót?Lock csak akkor jó ha tudod állítani a kompressziót(azaz azt a minimális mozgást amikor lezárt állapotban bemozog nagyobb döccenõre a teló)mert ha teljesen lezárod zéró mozgással akkor szétküldi elõbb-utóbb a MotionControl egységet aminek darabja 15000ft már ha van a Biker-nek.Amúgy nagyon jó teló pláne a 2009-es,merev 32-es bcsúszók, finom mozgás.Használtat ne vegyél csak garisat!

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Szebb jövõt!
Jön valaki a Szilvásvárad Maratonra?Esetleg vasárnap vki bringázás?Meg jó lenne ha már jön vki a Szilvás marcira egy pályabejárás is a jövõ hétvégén!Utána rétesezés vagy palacsintázás Pociknál!

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás

akkor az aham én voltam:D

Na, ugye mondtam, a fehér magellanos meg jómagam.
Felnit 1 hete vettem, faja, csak a gumik cserélõsek lesznek rajt'.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
No kipróbáltam az új topánt! Azon agyalok kéne venni még 1 párat :) Oszt jól lefújnám neoluxal valami szép rikítósra...Az lenne az ünneplõs/temetõbe/templombajárós topán. Most hogy így belegondolok még lehet kéne tenni rá 2 bõr fityegõt hogy ûbertrendi legyen. :) Jajdefáradtvagyokmán :P
Szóval tetszik a topán és ennyiért ajándék!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
N Vitya nem te mentél ma kb 18 20 környékén A WÖRÖSMARTY UTON éppen egy haverommal áltam az egyik lépcsöház aljába egymásra si pillantottunk egy pillanatra:D ez kicsit langyos volt csak a biciklidröl gondoltam hogy te vagy az persze nem tuti

A facccé hozza alá?:D

CUBE... your life!!!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
koca:
boldog izét
van még ósönbe kinai cipe?
44 körül kéne...
lehet, átsuhannék érte bicajjal vmelyik nap.

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Az Auchan-ban van Lancast spd cipõ 1590Ft-ért! Asszem hó végéig.
3 tépõzáras, külsõre rendben van teljesen, szerintem ennyit megér egy próba, vettem is egyet. Menettapasztalatok jók!

Kifejezetten ajánlanám a kolléga figyelmébe, aki csak CM-re kér kölcsön bringát! ;)

Olyan, mintha az utolsó sor hozzám, vagyis tesómhoz lett volna célozva :)
Nem SPD-vel nyomom....rettegek tõle. Biztos hogy nagyon jól kihasználható, ki is próbálnám, de 1000 meg 1 olyan szitu volt már, amikor másodpert töredéke alatt el kellett hagyni a fedélzetet, nem beszélve legutóbbi esetemrõl, amibe bele se merek gondolni, hogy SPD-vel milyen lett volna.
Viszont tény....nagyon lehet vele mászni, meg dobálni a bájkot.

Ja ma mentem egy kék keresztet (kohász út). Nem durvultam, reppet hallgattam közben és csak lazáztam, néha tapostam csak meg kicsit. Hazafelé városon át, sok kerek segg tódult az arcomba a sétálón :) Este pocsolok is egy kis sört a bajszom alá...
üdv
"B*szd elõ a térképet!" :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
kösz vitya az ajánlást,ilyen volt nekem is,kb 1 évig bírta.gondolkozok rajta hogy még 1x veszek ilyet,de felejtõs számomra.megutáltam egyszerûen.végül is nem is várhattam többet egy ilyen cipõtõl...42-est nem láttatok véletlenül?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

3 tépõzáras, külsõre rendben van teljesen, szerintem ennyit megér egy próba, vettem is egyet. Menettapasztalatok jók!

Kifejezetten ajánlanám a kolléga figyelmébe, aki csak CM-re kér kölcsön bringát! ;)

Kirobogtam és vettem egy párat...mondjuk már sajnálom hogy nem kettõt.
Azon agyaltam hogy ha erre is 6 hó a gari akkor ha szétmegy a szezon végén becserélem mondjuk hat söritalra!:lol1:

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
helló rajmi.

Pap Henrik és az apja lehozták Réka díját és pólóját. mivel ök voltak kocsival ezért õk hozták el nekem is a pólómat ill az érmemet. Mondta Gyula bá hogy majd beadja az outdoorba!
mellesleg ha kell neked egy ilyen Föld napjás póló akkor neked adhatok egyet mert a tavalyi se volt még rajtam 1x sem, és az idei is akkora L-es. /rám meg elég lenne az M-es is../

a jókívánságot meg köszi ;)

más: örömmel láttam ma hogy végre minden gép eltûnt ill. közmunka befejezõdött a száraz szinván :bananadan széles sávon rakható neki fel végig :)

üdv

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
sracok nem sokat csak egy keveset irok hogy eletjelet adjak magamrol!
telejesen jol vagyok a bike jo...es mukodik!
koca akar mi is volt neked boldogot!
elhoztatok a felfutoversenyrol Réka nyeremenyet!?
vagy lesz*rtatok!?:)
ennyit szerettem volna nektek mondani!legyetek jok!
piszes mindegy kiknek!;)
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Multkor valaki a Miklós utcát kereste. Focus bringával. Innen volt ?
"Minden hülyeség" by Tomidny

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
jól van mester:D hol az a hell telep?? tegnap is robogtam láttam egy embert fehér magellánnal. fain a felni a kotsin:spoko: bringázok én, csak ha haver nem ér rá, akkor egyedül nem nagyon szeretek, meg egy lusta dög vagyok és inkább robogok :D de már lassan ráfogom magam venni kezdésnek ilyen senye-boldva-ecseg-keresztúr-besenyõ-vámos körökre

szal ismertetõjegyet ha robogok: faintos piros dzseki egyezik a robogó aljával. a robi amúgy ezüst-piros yamaha aerox:D ha meg bringával az meg a képen van. de a múltkor láttam egy ugyanilyen bringát csak más ült rajta.:D
szerk: vaze most esik le a hell-telep. megyek én inkább aludni. akkor az aham én voltam:D

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Bazze, golya fogadjunk, hogy vasárnap délután te jöttél szembe a Hell-telepnél.
De már megint robogóval ám. (szerintem te nem is bringázol, motoros vagy, és csak beépülsz közénk:D:D). Folyamatosan elmegyünk egymás mellett, bakker legközelebb már muszáj lesz megállni, legalább annyira, hogy helló. Majd két kézzel integetek, ha meglátlak.

Pityek, téged majd hívlak gatyóügyben, ha rá fogok érni.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
köszi srácok ;)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
tortához Bulldogot :)