Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
fejcsapagyat rosszul rakod ossze
nem kell allvany, a bringa tok stabilan megall a ket kereken

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Jáj drága feleim nem szereltem bringát mióta lecseréltem a bmx-em annak meg már jó ideje. Szóva' nekimentem a Cube-omnak hogy kicserélem a telót ami sikerült is de valahogy sosme úgy ahogy akartam.

Az a nagy problémám, hogy ha összerakom, akkor vagy nem gördül rendesen a kormánycsapágy, vagy kotyog a teló. Most éppen az utóbbi az ábra.

Ha valaki sokatlátott kolléga tudna adni vmi tanácsot mit rontok el, mert lassan kezdek a falnak nekijemenni. De a legnagyobb problémám, hogy szerelõ állvány nincs a két kezem meg néha kevés, és ha nem egyenes a teló a fejcsõben rögtön kilöki a csapágykoszorúkat a tömítésekkel együtt. :help:

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mate85: igen
aki hajtja az meg en vagyok

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Lor a piros fixi amit szoktam látna a városba CM es küllökarival az a tiéd?

CUBE... your life!!!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
Kamisama: ha elõbb kérdezel akkor lehet h jobban jársz ;)
pl hozzám elugrasz, és mind a régi négyszöges mind az új HTII hajtókarokhoz van szerszámom. pár perc alatt kicseréltem volna a hajtásod :)
sztem nem érdemes szar szerszámokkal elbarmolni az amúgy még jó cuccot... annyit nem ér!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
eger turan fixivel enis gondolkoztam mar
de meg nem voltam eleg bator hozza.
foleg egyedul. :-)

mikor?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gyösssz Egerbe kapsz egy fröccsöt
szójjal elõtte.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
de egyutt voltak trans alpon
o mo-nak az uncsi tesoja

gyaaa raj onlany
raj: holnap buko a bringa
gyereknezobe megyunk.

es meg lenne egy tankor bulim is

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
koszi koca....a polot elfogadom!:)

Levihez en is megyek kedden mert akkora lyuk lett egyik percrol a masikra a fogamban h csak na!sztem a tomes esett ki belole!
kilencre varnak!es megint rovidebb leszek egy kis keshhel!

tudom h senkit nem izgat annyira amennyire engem de van vegre a fixibe nyeregcsovem igy ugy latom var eger!:D
meg kell nyomnom csak meg ra kell keszulnom!;)....fek es valto nelkul!

holnap benn vagyok outdoor...delig!..ha gondoljatok nezzetek be!

piszes mindegy kiknek!:);)
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
ha nem tudod leszedni leszedõvel a kart akkor csavar lelazít és el kell menni tekerni a környéken. 1-2 padka, lépcsõ megoldja a bajt és nincs szopás.

nem ide tartozik de nagyon kikívánkozik belõlem.
s.szentpítör elõtt az a körforgó milyen funkciót lát el?
mert nincs leágazás, szépnek nem szép, lassítónak túl távol a falu/várostól.
sok volt a fölös lóvé?

nem reklám.
ha szájsebészt keresnétek. tegnap voltam megint Dr. Kocsis Leventénél. baromi normális meg jól dolgozik. trek fuel a sarokban leparkolva. amúgy õ az aki Moe-val lenyomta a transalp-t. cím a szerkesztõségben.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

baszki, tesó:-))
"most sem csalódtam a mávban" :-)))
veled is szeretnék egyszer inni!

Hát na... nekem azé' már van némi tapasztalatom a vasúttal kapcsolatban. Hát ha egyszer vhol összefutunk,beszélgetünk egy kicsit, közben megihatnánk némi málnaszörpöt is persze.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
baszki, tesó:-))
"most sem csalódtam a mávban" :-)))
veled is szeretnék egyszer inni!

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Nah, most hogy itthon voltam végre szabin szétszedtem az egész gépet, újraolajoztam, zsíroztam stb.
Vettem egy Deore hálóvteh hajtómûvet is, gondoltam felrakom. Eddig négyszögtengelyes volt, mondom leszedem a saját fejlesztésû szerszámommal, amit egy bolti hajótmûleszedõ szerszámról méretezetem, bent a munkahelyemen meg leesztergálták/marták nekem.
Most sem csalódtam a MÁV-ban mert persze miért is ne szarták volna el az egyik átmérõt, szal nem bírtam belecsavarni a hajtókar belsõ menetébe, pedig majdnem belement. (Olyannyira hogy beletekeredett úgy 1,5 mm-t aztán ki is szakított belõle pár menetet :D) Venni kellett egyet sajna, pedig reménykedtem hogy legalább ezt az egy szart megúszom. A elnyírt menetesbe alig akart belemenni, szal elõbb leszedtem a még ép hajtókart, aztán meg elkezdtem beletekerni a szarba. Persze elég csálén állt benne a végén, szerintem vágtam bele egy új menetet is, de végül csak lejött. Igaz a szerszámot nem tudtam kiszedni belõle úgy beleszorult. Na majd vmi satuval megoldom.
Hajtómûvet persze nem tudtam kipróbálni, mert ezzel a szarakodással elment a fél napom. Na majd legközelebb.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

ami U-Turn-os az rugós, karakterisztikában nem igazan hasonlo, egy rebahoz....ami ugye levegos, mozgasra sem olyanok....

a tora jo villa , de azert egy rebatol boven elmarad
32-es becsuszokkal merev lesz

létezik rúgós SL ami nem U-turnos hanem 80/100-as. vagy az XC rúgós még. SL-bõl létezik még soloair-es és Race-bõl csak Soloair-es MCD-s létezik.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Balcsi: CM-re kölcsönkérõs kolléga Bálint. ;)

Máté: Én voltam ja, emlékszem rád.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ami U-Turn-os az rugós, karakterisztikában nem igazan hasonlo, egy rebahoz....ami ugye levegos, mozgasra sem olyanok....

a tora jo villa , de azert egy rebatol boven elmarad
32-es becsuszokkal merev lesz

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
valakit érdekel fuvar ide?
http://peterdh.hu/co...omment.news.207

kocsiban visszük a bringát szombat reggel, este sátor, és vasárnap a verseny végén haza, nézõnek, fotósnak vagy, cc túrát tervezni magadnak 3000ft fuvarért?
ha jönne valaki keressen 20/261-26-20

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Én meek Szilvásra, de most egész 7végén meló, uh. pályabejárás most ugrik.
De vmikor tényleg meg kéne ejteni.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

A Tora fullos verziója csak súlyban marad el a többitõl.Ezt az acél bcsúszók és az acél nyakcsõ okozza.Mozgásban,elvileg karakterisztikában hasonló mint mondjuk a Recon vagy a Reba.Ja és csak SoloAir a Tora.Amire Te használnád arra jó(Spaten downhill,Tetemvár Hillclimb stb...)Betonra meg minek teló?Vagy már kimész az erdõbe is?Uturn buziság,pláne merevfarú gépbe.Menet közbe minek buzizni a telót?Lock csak akkor jó ha tudod állítani a kompressziót(azaz azt a minimális mozgást amikor lezárt állapotban bemozog nagyobb döccenõre a teló)mert ha teljesen lezárod zéró mozgással akkor szétküldi elõbb-utóbb a MotionControl egységet aminek darabja 15000ft már ha van a Biker-nek.Amúgy nagyon jó teló pláne a 2009-es,merev 32-es bcsúszók, finom mozgás.Használtat ne vegyél csak garisat!

Üdv NATO! :) Amire én használom arra tényleg tökéletes lesz. Levegõset nem akarok semmi képp! A csak rúgós verzióra hajtok.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Tora Race/Sl:80/100 All Travel(szétszedve állíthatod az utat)
2263 gr, Solo Air(egy levegõ kamra)(+rugó:Sl),Motion Control csill.,Zárható,Magnézium külsõ szár,6061-t6 al váll,becsúszó+nyak 4130Cr-mo.Az XC verzióba csak rugó van az felejtõs azért.A Race verzió a legjobb.Ne a Biker-tõl vegyed megfele hanem a Probike-ba ott olcsóbb ha nem a Búzán veszed piros ukrán rendszámos Daciából.