Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2009. március 25. - 23:56
Írta 2009. március 25. - 23:44
haggyazt tibi levágom gyémánttal gecibe
505öt használtam 3 évig gebasz nélkül, ecceri szétszedéssel /kombináltfogó!
ha nem lenne romá kopva a patentrésg csapágyilag zsír lenne
most megin szerváltam 505 szaráhugyé
de cipe az nincsdaz
fasz kivan kinaji szart akarnak rámdótni vaz
bevok kurva he
no
nézetek rendes cipõt nekem miskócon oszt áttekerek dikkk
ilyne müanyag cipõket tarsáklnak a népeknek csajin nem kell belergok kõbe oszt kampó basszó az egéstz
rendes copó kell aDIDAS ELMORO 94!!! BÕ...
505öt használtam 3 évig gebasz nélkül, ecceri szétszedéssel /kombináltfogó!
ha nem lenne romá kopva a patentrésg csapágyilag zsír lenne
most megin szerváltam 505 szaráhugyé
de cipe az nincsdaz
fasz kivan kinaji szart akarnak rámdótni vaz
bevok kurva he
no
nézetek rendes cipõt nekem miskócon oszt áttekerek dikkk
ilyne müanyag cipõket tarsáklnak a népeknek csajin nem kell belergok kõbe oszt kampó basszó az egéstz
rendes copó kell aDIDAS ELMORO 94!!! BÕ...
Írta 2009. március 25. - 22:38
Írta 2009. március 25. - 22:29
jo az 520 nekem is az van
amugy ha nagyon nem van penz akkor 505
azzal sincsen baj
amugy ha nagyon nem van penz akkor 505
azzal sincsen baj
Írta 2009. március 25. - 22:27
Írta 2009. március 25. - 22:27
540 es meg se éri a többletárát az 520-hoz képest! ugyanaz az egyszerû (nem túl jó) müanyag "kupakos" csapágyazása van. hajlamos kikotyogósodni idõnként, ezért célszerû ellenõrizgetni!
tehát vagy 520 vagy xt szint
nekem egyik gépen 520 van, másikon meg 959 es (régi xtr.)
elöbbit már kellett szétszedni és zsírozni, meg hangyányit kotyog, utobbit még szét se szedtem sose, de még mindig ugy forog mint uj korába...egyébként pedáltest része egyforma az összesnek tehát ha kötött szemmel kéne belépni ebbe ill abba akkor nem érzel különbséget. (feltéve ha egyformára vannak állítva a rugók.)
én ha kukázom az 520 at akkor olyat többet már biztos h nem veszek. az is egy óriási marhaság benne h azzal a spéci müanyag shimano szerszámmal lehet csak szétszedni :mybad: ahogy mondtam az XT ill fölötte már szerelhetõ rendes villás kulccsal is.
tehát vagy 520 vagy xt szint
nekem egyik gépen 520 van, másikon meg 959 es (régi xtr.)
elöbbit már kellett szétszedni és zsírozni, meg hangyányit kotyog, utobbit még szét se szedtem sose, de még mindig ugy forog mint uj korába...egyébként pedáltest része egyforma az összesnek tehát ha kötött szemmel kéne belépni ebbe ill abba akkor nem érzel különbséget. (feltéve ha egyformára vannak állítva a rugók.)
én ha kukázom az 520 at akkor olyat többet már biztos h nem veszek. az is egy óriási marhaság benne h azzal a spéci müanyag shimano szerszámmal lehet csak szétszedni :mybad: ahogy mondtam az XT ill fölötte már szerelhetõ rendes villás kulccsal is.
Írta 2009. március 25. - 22:26
azert marhasagot ne irjal....van azert kulonbseg....megy egyszer vedd a kezecskedbe a kettot mielott hulyeseget irsz
505-is egy jo pedal
505-is egy jo pedal
Írta 2009. március 25. - 22:25
Szerintem az 520as a legolcsóbb pedál, amit érdemes megvenni, és nagyon jó is, nem véletlenül néppedál.
A cipõhöz hozzátenném még, hogy viszonyítási alapom nincs, csak a minõségére vonatkozott a véleményem.
Bálint: Láttalak, bár tudom, h az arcomra más volt kiírva. Mondd azt, hogy tudod a csaj számát, aki el akarta üttetni magát velem! MSN-en várom a választ, ha leszel.
A cipõhöz hozzátenném még, hogy viszonyítási alapom nincs, csak a minõségére vonatkozott a véleményem.
Bálint: Láttalak, bár tudom, h az arcomra más volt kiírva. Mondd azt, hogy tudod a csaj számát, aki el akarta üttetni magát velem! MSN-en várom a választ, ha leszel.
Írta 2009. március 25. - 22:23
Hát ahogy utána olvastam azt mondták hogy a legnagyobb különbség hogy az 540 es fém teljesen az 520 as ba meg van müanyag ami elég hamar tönremegy De sztem tökéletes lezs a müanyag egyenlöre az 540 esre ugysincs pénzem
CUBE... your life!!!
Írta 2009. március 25. - 22:17
Meg esetleg pedált nem tudtok ajálani mert szerintem hétvégén megveszem azt is shimano m520 ast néztem ki(nincs tul sok zsém az 540 es -t már drágállom)
Felesleges kidobnod azt a pénztöbbletet amennyivel többe van az 540 az 520nál. Legfõbb különbsége az hogy az egyik fekete ezüst, a másik meg csak ezüst színû. Te tudod. Gyorsabb nem leszel az 540el, az hótziher.
Ja majd elfelejtettem az 540 28 grammal könnyebb mint a tezsókája... nem semmi
Írta 2009. március 25. - 22:04
Meg esetleg pedált nem tudtok ajálani mert szerintem hétvégén megveszem azt is shimano m520 ast néztem ki(nincs tul sok zsém az 540 es -t már drágállom)
CUBE... your life!!!
Írta 2009. március 25. - 21:57
Nekem is Merida vóna... néha olyan érzésem támad, ha jobban meghúzom a pedált, hogy kiesik a cipõbõl a lábam, az meg rajtamarad a pedálon. Mondjuk nekem fûzõs van, legócsóbb, legszarabb. Egyszer beleléptem egy kis pocsolyába elázott az egész..., de jól szellõzik legalább. Inkább nem linkelem be, mert elmegy a kedved az egész tekeréstõl...
Írta 2009. március 25. - 21:31
13 ért ez a mirinda cipõ korrektnek néz ki.
aki komolyabban rakja neki annak jobb vmi csattos modell (>$..), de ha erõs az a 3 tépõzár akkor csak nem lesz vele gondd
aki komolyabban rakja neki annak jobb vmi csattos modell (>$..), de ha erõs az a 3 tépõzár akkor csak nem lesz vele gondd
Írta 2009. március 25. - 20:58
Én is most rendeltem egy csukát tudtok erröl valamit vagy valakinek van ilyen:? http://www.bikefun.h.../mtb_speed.html
CUBE... your life!!!
Írta 2009. március 25. - 18:45
az én lancast cipõm nagyjából egy évig bírta/bírja.most lesz majd áprilisban egy éves.eddig egyszer ragasztották,de a sarkánál kezd felszakadni a cucc.amit eddig néztem pótlásnak:Chain Adventure,esetleg még a Decathlonos Rockrider,de annak most emelték az árát.nekem az ilyen "sportosabb" stílusúak jönnek be.
Vitya,én ordítottam neked,ha nem ismertél volna meg:)
Vitya,én ordítottam neked,ha nem ismertél volna meg:)
Írta 2009. március 25. - 14:48
vki betudná szkennelni vagy fotózni a Bikemag 2007 júliusi számából a Relic tesztet?
Írta 2009. március 25. - 13:32
Szerintem jó vétel a Chain MTB Sport a maga kategóriájában!
Egy hibája van (az én példányomnak), de én voltam a hülye, hogy nem néztem meg még vásárláskor. Az egyiknek a sarka pár fokban el van csavarodva a taposó részhez képest. Tekerés közben nem érzem, séta közben sem, csak ha kifejezetten óvatosan direkt ráállok.
Ha megnézed még a boltban, hogy nem ilyen, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható cipõt veszel. Egy éve járok benne, kb fél évig az egyetemen is azzal róttam a folyosókat, és olyan, mintha új lenne. Egyetemre most már utcaival járok, azért mégiscsak meguntam a talp merevségét.
Egy hibája van (az én példányomnak), de én voltam a hülye, hogy nem néztem meg még vásárláskor. Az egyiknek a sarka pár fokban el van csavarodva a taposó részhez képest. Tekerés közben nem érzem, séta közben sem, csak ha kifejezetten óvatosan direkt ráállok.
Ha megnézed még a boltban, hogy nem ilyen, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható cipõt veszel. Egy éve járok benne, kb fél évig az egyetemen is azzal róttam a folyosókat, és olyan, mintha új lenne. Egyetemre most már utcaival járok, azért mégiscsak meguntam a talp merevségét.
Írta 2009. március 25. - 12:25
lor!
mennyiért adnak egy ilyen babzsákot? Lehet van nekem elfekvõben, de a huzata nincs meg csak maga a zsák valahol(szóval olyan mint az ágynemû még egy huzatot kell rá szerválni)
szóval ha még megvan a cégnél a raktárban valahol és nem sos, akkor azt fel tudom ajánlani csak huzatot kell rá okosítani, de azért nem tom megérné-e, mert egybe nem tom mennyiért adják!
tom tom nem tom, nem pofázom tovább...
mennyiért adnak egy ilyen babzsákot? Lehet van nekem elfekvõben, de a huzata nincs meg csak maga a zsák valahol(szóval olyan mint az ágynemû még egy huzatot kell rá szerválni)
szóval ha még megvan a cégnél a raktárban valahol és nem sos, akkor azt fel tudom ajánlani csak huzatot kell rá okosítani, de azért nem tom megérné-e, mert egybe nem tom mennyiért adják!
tom tom nem tom, nem pofázom tovább...
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. március 25. - 11:26
nevnap gabi!
hetfon felmondtak
teganapi nap voltam utoljara
elvileg meg pentektol 30, munka alol fel vagyok mentve
igy munkat keresek
pityke mifele naci
es mennyi $
irj msn pl
megyek allasborze
hetfon felmondtak
teganapi nap voltam utoljara
elvileg meg pentektol 30, munka alol fel vagyok mentve
igy munkat keresek
pityke mifele naci
es mennyi $
irj msn pl
megyek allasborze
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. március 25. - 09:35
cipõ téma
nekem ilyen van: http://www.arukereso...-p23054951.html
2 évet versenyeztem, vele kapott rendesen
a BG nem hülyeség, azóta nem fáj a térdem, amióta ezt használom.
a carbon talp csak egy sima matricázott mûanyag, a lábujhegyen járást (hegyre feltolást) nagyüzemben nem tolerálja, mert eltört a talpmerevítõ a lábujjnál, de így legalább hajlik ettõl függetlenül tökéletesen tart kiválóan szellõzik, (télen túlságosan is) és pehelykönnyû. utcai használatra is szuper.
Ha akciósan sikerül szerezni, megéri az árát.
nekem ilyen van: http://www.arukereso...-p23054951.html
2 évet versenyeztem, vele kapott rendesen
a BG nem hülyeség, azóta nem fáj a térdem, amióta ezt használom.
a carbon talp csak egy sima matricázott mûanyag, a lábujhegyen járást (hegyre feltolást) nagyüzemben nem tolerálja, mert eltört a talpmerevítõ a lábujjnál, de így legalább hajlik ettõl függetlenül tökéletesen tart kiválóan szellõzik, (télen túlságosan is) és pehelykönnyû. utcai használatra is szuper.
Ha akciósan sikerül szerezni, megéri az árát.